- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Azonnali mobilos kérdések órája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stamas2
csendes tag
Sziasztok,
a www.getjar.com -ot erdemes megnezni, van par ingyenes, egyebkent fizetos program teljesen legalisan. Koztuk swiftkey x is amit en hasznalok gepeleshez. -
stamas2
csendes tag
Sziasztok, akadt egy kis gondom.
Froyomod 2.9.1 volt a telefonon de mivel a wifi nem ment gondoltam lecserelem cyanogenmod 6.3.1-re.
A gond h nem csinaltam wipe-ot, szepen felment a rom, de nem tudok belepni a google accountomba. market megnyitas utan megkerdezi h akarok e accountot hozzaadni es yes utan FC.
Ezutan megcsinaltam a factory resetet, wipe data-t, de nem valtozott semmi. masik romot felraktam semmi.
Otlet?koszi
-
stamas2
csendes tag
válasz
solanthugor #6897 üzenetére
Sziasztok, nekem is vilagit Froyomod 2.9 a kepernyo. Elvileg 2.9.1 javitja. Ha vki felrakta irja meg milyen. Kosz
-
stamas2
csendes tag
Sziasztok, aki tokot keres annak ajánlanám a Seidio Innocase Surface Case-t. 26$ és 4 nap alatt itt volt az usából. Tökélesesen passzol a telefonra. Egy hátrány van, gyűjti nagyon a zsíros ujjlenyomatokat
Én ebayen vettem, vmi shopalmostfree cégtől.stamas
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing phone (2) - Fehér 12/256 Gb
- Samsung Galaxy A12 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy A26 5G 256GB Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB Sky Blue, Szép Állapotú, Hibátlan Működésű, Kék, Garanciális
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest