- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android szakmai topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Yettel topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
qltsar
veterán
válasz
solanthugor #7848 üzenetére
Nem vagyok ismeretlen a dolgokban ilyen tekintetben, hát ez nem jó hír, azthittem ezt már kiküszöbölték valahogy...
akkor ha jól értem a gyári froyo kernelen fut az összes ROM ami létezik
? (mivel az a legfrissebb kernel)
edit: a cyanogen honlapján a droid támogatott, itthon pedig milestone van. tudtommal csak annyiban tér el a készülék, hogy az egyik cdma míg a másik gsm hálózatokon képes működni. tehát akkor a milestone miért nincs támogatva?
más: nagyon meglepődtem amikor láttam, hogy a készülék képes működni akár 1,2GHz-en is, 1GHz-en pedig stabilan, ez minek köszönhető? Értem ez úgy, hogy jelenlegi telefonomban max 200MHz-et tudok húzni úgy hogy még működőképes a készülék és nem indul újra, hogy lehet ekkora differencia és stabilitás egy 600MHzes Cortex-A8-as processzornál?
-
qltsar
veterán
félreértesz, én a hardverfelépítése miatt mondtam, hogy nem a telefon problémája az, hogy nem fut rendesen, viszont a pixelszám az sajnos odavág neki egy kicsit, de ettől függetlenül, szerintem futnia kellene.
más: az, hogy zárt a bootloader miben akadályozza a készüléket?
-
qltsar
veterán
Mostanában tervezgetem ennek a telefonnak a beszerzését, olvasgattam a fórumot, láttam ez a GTA III láz senkit nem hagy nyugodni
hát én is utánanéztem egy kicsit a dolgoknak.
256MB RAM kevés? akkor Iphone 3gs-en mitől nem szaggat (annyira
)
félre ne értsetek...nem a telefon ellen vagyok, de véleményem szerint nem a memória méretével és a SoC elavultságával lenne gond, a 3GS videókártyája egy hajszállal jobb, de szerintem itt arról van szó, hogy kicsit optimalizálatlan még a játék. nemtudom mennyi energiát akarnak a "fejlesztők" belefektetni, hiszen nem egy új játékról beszélünk, így kicsit más a szituáció mintha mondjuk egy Sprinkle, Nova, Angry Birds vagy hasonló játékok optimalizálásának szükségességéről beszélnék.
dehát a remény hal meg utoljára.Mennyire van a telefonra "stabil" CM7? Neten nézegettem van egy-két release a készülékre, de itt úgy láttam, hogy a froyo-t javasoljátok inkább, mi ennek az oka? Tényleg nincs értelmes CM7 a telefonra?
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Az érkező Call of Duty is megnehezíti a csalást
- Lords of the Fallen
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Androidos tablet topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Az NVIDIA és az AMD leadja a kínai chipeladásokból érkező bevétel 15 százalékát
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10210U
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest