- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aphrael
csendes tag
válasz
tibi666 #1054 üzenetére
Köszi!
Újabb kérdés: vajon melyik boltban van készleten/bemutató készülék/valami, hogy meg lehessen nézegetni, kipróbálni a billentyűzetet, ilyesmik...? Tegnap 4 boltban is voltam a Nyugati környékén, mindenhol csak annyit tudtak mondani, hogy "Most nincs, de rendelésre tudunk hozni".
Szép és jó, de amíg élőben nem láttam, kizárt, hogy rendeljek... -
Aphrael
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy Milestone-t, de fontos, hogy legyen rajt magyar térkép/iGO... Az ékezetes betűk is jók lennének, de az nem annyira szempont.
Nagyon nem vagyok képben, tudnátok segíteni, hogy találok egyáltalán ilyen készülékeket, vagy nekem kell rá felügyeskedni pl. a #742 szerint?
Másik kérdés: garancia. Bolti/gyári/EU? Mi a jó/jobb? Első kettőt értem, de az EU-s nem világos...
Aph
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest