- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rena224
tag
válasz
Necro_Ramone #7399 üzenetére
Persze h meg tudnam mondani! Ha google kepkeresobe beirod h opener tool kit,vagy pda/mobile opener kit,akkor ki fog dobni egy csomo talalatot.na ilyen kell neked ahhoz h szetpattintsd a telot.en egy ilyen cuccot vettem egy ezresert amugy vatreran,tehat nem kell nagy tetelre gondolni
altalaban ezekben van csavarhuzo,direkt speci kis meretu,meg 5os,es 6os torx is,plusz egy kis muanyag cucc,amivel szet lehet fesziteni a telot(de megsugom erre akar jo egy mezei bankkartya is) ha ezek megvannak,akkor fel dzsutubra,es talalsz videot,h hogyan kell atomjaira bombazni a telot,ha gondolod holnapra megnezem es be is linkelem neked
de sztem ha nem lattal meg ilyen telot belulrol,akkor nagyon neki se allj,bar lehet probalkozni,csak nem biztos h megeri,foleg ha nem csak tisztitani,hanem javitani is kell!eleg konnyu 1-2csavart tulhuzni,akkor mar pl nem csuszik szet a telo,meg vannak meg ilyen kis finomsagok azert
hat kb ennyi,de ha van meg kerdes,varom!
-
rena224
tag
válasz
Necro_Ramone #7391 üzenetére
egyszerűen szét kell kapni a telót és bele kell pillantani h mi is a probléma a gombokkal... én már rengetegszer szedtem szét, jackcsatlakozó hibája miatt, kijelzőcsere végett, csatlakozások és általános tisztítás miatt is! lehet h csak tól koszos az érintkezője, és azért hülye a gomb, viszont előfordulhat az is, h "szétesett", ami most előfordult velem a hétvégén, nem is tudtam bekapcsolni, ezért mihelyst hazaértem szétkaptam és orvosoltam a bajt. minden gomb motoroláéknál úgy van megoldva, h van egy kis kupola alakú alulemezke(ha benyomod a power gombot, azért ad olyan kis pattanós hangot az elengedés után, mert úgy ugrik vissza), ami hozzáér az alaplapi integrált jeladóhoz, és úgy továbítja a jelet, ezek kicsik, 2-3mm átmérőjűek, és néha elengedi őket a ragasztás, ha csak az mászott el, és megtalálja az ember a házban, pikkpak meg lehet oldani a dolgot, ha elkeveredett,netán kiesett, akkor már inkább kérdéses a buli...
-
válasz
Necro_Ramone #7130 üzenetére
Lock screen? Az a power gomb lesz, elvileg cserélhető, gondolom a hangerő gombok is. A powergombnál van akinek csak a műanyag része ment szét. A gond az alkatrészhiány inkább, mert nem igazán van hozzá. Ha keresel, esetleg a Motorola Droid alkatrészei is jók. Ha nem garanciális, irány egy jó elektroműszerész, akinek a telefonok nem okoznak gondot, lehet csak a műanyagok mentek szét, és forrasztani nem is kell.
Persze ha bátor vagy, te is szétkaphatod, vagy itt a fórumban is lesz rá jelentkező, ha jól rémlik Rena224 kapta már szét, kérdezd bátran. -
Nomac00
csendes tag
válasz
Necro_Ramone #5252 üzenetére
Fülesen hosszan tartsd nyomva a bekapcsolás gombot, amíg a kijelzőjén nem látod, hogy keresni kezdi a bluetooth eszközöket. A telcsin menü -> settings -> wireless&networks -> bluetooth settings
Itt bluetooth on, majd a lenti listából (közeli bluetooth eszközök ) válaszd ki az mw600-at, ha kér kódot akkor 0000.Az egész macerát csak egyszer kell megcsinálni, ezután ha bluetooth be lesz kapcsolva és a füles is be van kapcsolva, automatikusan összekapcsolódnak.
Itt találsz útmutatót, ha a leírásom alapján nem menne:
http://www.sonyericsson.com/cws/support/accessories/detailed/userguide/mw600?cc=hu&lc=hu -
Washwillah
tag
válasz
Necro_Ramone #5252 üzenetére
erre én is kíváncsi lennék, mert most akarok egy ilyen fülest venni.
Új hozzászólás Aktív témák
- VMware
- One mobilszolgáltatások
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Autós topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Új szintre emeli a csalók elleni védelmet a Battlefield 6
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Kártya-független,Natúr Titán Színben ,2028.04.29-ig Apple Garancia
- AppleCare+ , biztosítás/kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás!!!!
- Realme GT Neo 3T Dragon Ball Limited Edition
- Iphone 13 Midnight-128gb-90% akku-2026.10.05-ig gar
- Samsung Galaxy A72 gyári független dual
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG Zephyrus G14 GA401IV - 14" FHD 120Hz - Ryzen 9 - 4900HS - 16GB - 2TB - RTX 2060 - Win11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest