- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bwoay
nagyúr
kétlem, hogy ez alapján meg lehet ítélni, ennyi erővel egyetlen olyan készüléket alapul véve, amiben csak egy mikrofon van, lehet következtetni a többi nyócmilliárd telefon hangjára
arra már nem emlékszem, hogy Bog kitért-e volna rá a cikkben, de több helyen láttam, ahogy méltatják, sőt, magasztalják a hangminőségét. 2 mikrofonról sehol nem olvastam a Droid kapcsán, de futólag itt is megemlítettük a CrystalTalkot, ami már az utóbbi 2-3 éven nagyon jó hangzást biztosított a Motoroláknak (meg előtte is kiválóak voltak ebben). -
Quasi_modo
nagyúr
de a mem kártyás telefonok 95%-a kártyaolvasóként funkcionál ha összekötöd a gépeddel USB-vel, így nem kell kikapcsolni a telót.
Pont erre céloztam.
Ha meg tudom,hogy valahol (nem otthon) szükségem lesz rá, hogy másoljak valamit a kártyára/kártyáról, akkor szépen magammal viszem a kábelt.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest