Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
válasz
üzenetére
Szupersim (nalam turbo sim- ua.?) eddig nem valt be... ha valamelyik itthonlevo peldannyal elmegy, es a folyamatos roaming nem fog gondot okozni, akkor az is lehet.
GGMPC: telenor kene belemenjen, es nyilvan eloszor kiprobalom.
Unlock nem megy gyari szoftverrel? Nem vagyok teljesen kepben. Nekem csak az kell, hogy a kartyamat egye, bar ha lenne magyar nyelv benne, azert nem haragudnek. (Azt nem ertem, miert nem lehet felig magyar, ami szoftvereket mi irunk mind ugy megy, hogy ami az adott lokalizacion definialva van, az egyertelmu, ami nincs, az a default nyelven - angol - lesz megjelenitve. Ehelyett ha jol ertem itt a mar leforditott dolgokat se lehet sajat nyelven hasznalni csak azert, mert van ami nincs leforditva.)
Szoval nem celom az alternativ rom, csak adott esetben eszkoz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Futás, futópályák
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Debian GNU/Linux
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Call of Duty: Black Ops 7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xiaomi Poco F7 Pro 512GB/12GB RAM Black, Bontatlan, Új, 0 Perces, Fekete, 1 Év Garancia
- Iphone 17 Pro,256 GB, Független!
- iPhone 16e 128GB gyári független megkímélt 2026.06.10. Apple jótállás
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő