Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• norvik

aktív tag

válasz #42431471 #1069 üzenetére

Én még várok, de nem hiszem, hogy túl sokáig. Hivatalos frissítésre várni esélytelen.

Nemrégen itt kérdeztem, hogy hogyan lehetne jobban kihasználni a belső tárterületet. Mivel nem jött válasz, magam néztem utána. Gyakorlatilag lehet, de semmi értelme. Létre lehet hozni egy virtuális SD kártyát, de ha ezt mount-olom, akkor a fizikai SD kártyaát nem látja a teló, szóval nesze semmi fogd meg jól...
    Egyszerűen nem értem, hogy a gyártó miért ad 8 gigás belső tárterületet, ha nincs mire használni. S ha adja, ha már kifizetteti velünk ezt is, miért nem ad lehetőséget a használatára.

Más. A haver, aki frissítette a telóját hivatalos 2.3.4, majd azt vacaknak tartva felrakatta velem a cm72-111215.1631-NIGHTLY-Milestone2-GB-v1.3-at. Mint írtam, minden ok volt, és a sebességével sem volt gond. Legalábbis kezdetben úgy tűnt. Mondta, hogy a régebbi CM7 modja jobb volt. Az enyémmel összehasonlítva tényleg lassúbb volt.
    Ezért feltettük rá az egyetlen lehetséges másik verziót, a cm72-111215.1631-NIGHTLY-Milestone2-GB-v1.0-et.
    És jobb lett. Annyira, hogyha memória és proci teljesítmény zabáló élő háttereket használ, akkor sem lassul le, és az akksi is tovább bírja. Igaz, ez annak a beállításnak köszönhető, hogy amikor a képernyő kikapcsolt állapotban van, a proci teljesítmény vissza van véve 300Mhz-re.

Egy szó, mint száz. Amíg a telefongyártók nm adnak ki megfelelően testre szabható, és a vas képességeinek megfelelő gyorsasággal rendelkező szoftokat, addig maradok a főzöttek mellett. Még akkor is, ha emiatt elvesztem a garit. Nem vagyok hajlandó elviselni azt, hogy van egy jó telefonom, és dühöngenem kelljen mert lassú, és nem úgy működik, ahogyan én szeretném.

Új hozzászólás Aktív témák