Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Betokozódik az iPhone fejlesztése
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mobil flották
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
norvik
aktív tag
válasz
üzenetére
Én még várok, de nem hiszem, hogy túl sokáig. Hivatalos frissítésre várni esélytelen.
Nemrégen itt kérdeztem, hogy hogyan lehetne jobban kihasználni a belső tárterületet. Mivel nem jött válasz, magam néztem utána. Gyakorlatilag lehet, de semmi értelme. Létre lehet hozni egy virtuális SD kártyát, de ha ezt mount-olom, akkor a fizikai SD kártyaát nem látja a teló, szóval nesze semmi fogd meg jól...
Egyszerűen nem értem, hogy a gyártó miért ad 8 gigás belső tárterületet, ha nincs mire használni. S ha adja, ha már kifizetteti velünk ezt is, miért nem ad lehetőséget a használatára.Más. A haver, aki frissítette a telóját hivatalos 2.3.4, majd azt vacaknak tartva felrakatta velem a cm72-111215.1631-NIGHTLY-Milestone2-GB-v1.3-at. Mint írtam, minden ok volt, és a sebességével sem volt gond. Legalábbis kezdetben úgy tűnt. Mondta, hogy a régebbi CM7 modja jobb volt. Az enyémmel összehasonlítva tényleg lassúbb volt.
Ezért feltettük rá az egyetlen lehetséges másik verziót, a cm72-111215.1631-NIGHTLY-Milestone2-GB-v1.0-et.
És jobb lett. Annyira, hogyha memória és proci teljesítmény zabáló élő háttereket használ, akkor sem lassul le, és az akksi is tovább bírja. Igaz, ez annak a beállításnak köszönhető, hogy amikor a képernyő kikapcsolt állapotban van, a proci teljesítmény vissza van véve 300Mhz-re.Egy szó, mint száz. Amíg a telefongyártók nm adnak ki megfelelően testre szabható, és a vas képességeinek megfelelő gyorsasággal rendelkező szoftokat, addig maradok a főzöttek mellett. Még akkor is, ha emiatt elvesztem a garit. Nem vagyok hajlandó elviselni azt, hogy van egy jó telefonom, és dühöngenem kelljen mert lassú, és nem úgy működik, ahogyan én szeretném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Pánik a memóriapiacon
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Arc Raiders
- World Of Tanks Blitz
- Billiós befektetéssel bővül a Samsung magyarországi akkugyára
- PlayStation 5
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- Xiaomi Mi 10T Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3962, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest