- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mikor egyik alkalommal elmentünk természetert járni, hasonlóan kis méretű kijelzővel ellátott GPS segítségével tájékozódtunk. Nem feltétlen szükséges egy GPS-készülékben a 3,5-4" képátló.
Pl. Garmin eTrex.
-
b_master
tag
Ez még rosszabb, mint a kinyithatós antennás Moto, amiről régebben volt hír... Ez is Amerikára van szabva, bár mondjuk ahoz vissza kéne menni kb. 6 évet...
-
bepe79
addikt
Strapa-telefonnak lehet, hogy tokeletes. Vagyis biztos, ugyanis a MOTO-nak van egy kis rutinja a strapa-telok kesziteseben. A kijelzonek meg strapa-teloban ilyen kicsinek kell lennie (lasd. Samsung M110, Siemens M65, Ericsson R310, stb.), merthogy ilyen meretnel lehet garantalni, hogy normalis utesallo, meg karcallo plexit tudnak tenni bele. Legalabbis szerintem.
-
marcee
addikt
Ekkora kijelzőn élmény lesz majd navigálni!
-
legiaap
félisten
Kissé megütött a RETRO szele a kép láttán
-
-
bepe79
addikt
Szerintem nem jonnek. En kifejezetten tisztelem, hogy a Motorola be kivanja tomni ezt a piaci rest is (strapabiro mobilok hianya), csak az a kar, hogy mindezt csak es kizarolag a tengerentulon teszi. Direkt nezegettem rengeteg strapa-modelljet, de mindegyik gyakorlatilag csak iden halon muxik sajna. Ugyhogy nekunk marad a Samsung M110, az SE C702i es a hamarosan erkezo Samsung B2700. Bar mintha a Motorola strapa-PDA-ja ide Europaba is jonne, talan M65 a neve vagy valami ilyesmi.
-
orbano
félisten
Kíváncsi vagyok mikor jönnek ide a "úúúúúúúúristeeeeeen a motorolamármeginmicsináááááál" jellegű hozzászólások
egyébként tényleg jó ronda...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7800X3D Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged