Új hozzászólás Aktív témák
-
rudymester
senior tag
válasz
kanurecoba #15 üzenetére
Mobiltelefon eladóként naponta szembesülök az egyedi igényekkel. Sokan idegenkednek az érintő kijelzőtől és most tessék megelepődni, nem mindenki akar netezni a telefonjával, de a BT és a zenehalgatás fontos legtöbbször. A nők különösen megválasztják a telefonjukat, ahol sok esetben a külső dönt. A 3-4 ezer forintos kategóriákat inkább sokadik munkás/bulizós telefonnak veszik.
-
rainmen
aktív tag
válasz
kanurecoba #15 üzenetére
Persze, és mindenki fenn akar lenni a fakkbúkon meg twitteren meg a +1-en is, mi?
Nekem telefon kell, nem mindenféle "okos" sz**.
Kissé gáz ez a folyamatos általánosítgatás, hogy mindenkinek ez kell, mindenkinek az kell. Olyan nincs, hogy valamit mindenkire rá lehet húzni ízlés terén.
Az utolsó mondat kommentálása meg nyomdafestéket nem tűrő szavakat kérne. Minek vesz valaki "okos"telefont 80-90 ezresért, ha van 25000-ért is? Na? -
Venom23
csendes tag
válasz
kanurecoba #15 üzenetére
"Azér tlegyün öszinték, ma már midnenki olyan cuccot akar amivel lehet netezni, ez pedig elérhető és most már jó minöségben is,"
Olyan jó, hogy ezt te így kinyilatkoztatod.
Honnan tudod mit akar más?
Például az albérlőmnek nem kell okostelefon, neki ez kéne...
Szóval kapásból találtam 1 embert akire nem érvényes az állításod, pedig nem is kerestem... -
fi:zi'k
nagyúr
válasz
kanurecoba #15 üzenetére
"ma már midnenki olyan cuccot akar amivel lehet netezni" - Nem...
"Aki meg telefonálni akar annak tényleg midnegy mi van a kezében" - ...és nem.Attól hogy neked nincs ilyenre igényed, attól még másnak lehet.
---Engem igazából csak az bosszant, hogy nem lesz elérhető a dual simes változat itthon.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800XT 16GB ZALMAN S2 TG A-Data 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest