Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Ricardo
titán
Az 5mpx es szenzor alapból dísz AF-től függetlenül. Eddig egyik telefonomban sem használtam a makró lencsét. Akármilyen telefonról beszélünk, a főkamera mindegykban jobb képet lő mint a dedikált makró lencse, így eddig is egy külön felcsíptethető lencsét használtam makróra.
A virtuális közelségérzékelő meg nem érdekel, ha rendesen működik. Eddig csak Xiaomin volt gondom ezzel a megoldással, fáztam is tőle egy darabig, de a két A53-as esetében, ami a családban van nincs gond vele.
Ebben az árkategóriában mindenképpen lesz kompromisszum. a kérdés az , melyikben vannak azok a kompromisszumok, amiket a legkevésbé "fájdalmas " megkötni.
Egyébként nem vetettem el, még egyik lehetőséget sem, nem kizárt hogy valamelyik moto (amik egyébkén ha hiszed, ha nem tetszenek), vagy más gyártó terméke lesz végül a "kiválasztott".
Nem kötődöm egy gyártóhoz sem. Azt választom ami a legjobban kiszolgál a mindennapokban.mhydas99:
Gondoltam rá, és ez de jelent pillanatban úgy vagyok vele, ha cserélek, akkor új telefont szeretnék. -
Graphics
Jómunkásember
Tök mindegy hova kategorizálod, neked tetszeni a dolog úgy sem fog.
Drágább telóba beletették a 7300-ast.. Itt és az említett telefonoknál 100 ezerig rendben van, felette már 2025-ben nem.
De most jön úgyis a te szabályaid alapján megmagyarázás... Üres..
El sem hittem, hogy 1 napig nem jöttél a topic felé. Olyan jó volt nem egy motoMarakodást olvasni

Másik topicban se voltál... Mi van veeleeeddd?
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteDesk 800 G5 DM Desktop Mini - Intel Core i5-9500T 16GB 256GB SSD (utolsó darab) (ELKELT)
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF Z690 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS EVGA 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi