- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Android szakmai topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Instagram közösségi fényképezés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lecsoo4
tag
válasz
attika193 #54 üzenetére
@attika193
én tegnap délelőtt vettem egy ilyen telót, kb 13h ig volt töltőn, azóta net, telefon, mail, minden nyomult rajta, mobilnet folyamatosan bekapcs, és még most is 3/4 ig van a töltés... nem tudom mi lehet a tiéddel a gond,szerintem nézesd meg boltban.
Amúgy szerintem elég korrekt készülék. A kijelző tényleg gyenge, de nyilván nem a telefon az az eszköz, ahol kristálytiszta képeket,videókat akarok nézni ill. tökéletes grafikájú játékokat és netet. mert ezekre ott a tv és a pc...böngésző szerintem élvezhető, nem akad semmi, mailezés gyors és pörgős, a qwerty-je pedig meglepően jó. sokkal rosszabbra számítottam. ha ez az akku idő pedig tartósan ilyen jó marad, akkor egy percig nem fogom bánni hogy ezt a telót vettem meg.
ajánlom mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest