Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wind-Storm
őstag
Végre ismét látok külön számsort és TAB gombot a QWERTY-n

-
Koley
tag
Én is nagyon várom már

-
r4z
nagyúr
Nagyon várós!
Ha OMAP processzorral jön, kíváncsi leszek a teljesítményére. -
gombsadi
aktív tag
-
szige
tag
Szerintem nem rossz, de annyira nem is jo, hogy a kovetkezo 1-1,5 evben lecsereljem ra a MS2-t. Akkor viszont elkepzelheto, ha addig sem jon ki senki mas egy hasznalhato slider qwerty telefonnal.
-
Rickazoid
addikt
Várjuk ki a végét, hogy a Huawei és a ZTE mit akar alkotni a következő évek során. Lehet lesznek még itt multik. Persze nem biztos, de lehet.
Azért a megszorítások nem nagyon akadályozzák szerintem a csúcstelefonok eladásait, tekintve, hogy egyrészt a függetlenül vásárló célcsoportot többnyire nem érinti, másrészt a szolgáltatók adják el a legtöbb telefont, azok meg eléggé le tudják nyomni egy telefon árát a havidíjért cserébe. Emellett nem hinném, hogy az USA-ban nincsenek nagyobb gondok, maximum nem hallunk annyit róla.
Ráadásul csak az EU népessége ~200 millióval nagyobb, mint az USA-é. Ez azért nem kis különbség, az amerikaiak sem élnek annyival jobban, hogy ezt ki tudják ellensúlyozni, tehát nagy, sőt jóval nagyobb piac. Csak túl összetett a rengeteg nyelv és a tagországok egymásnak gyakran ellentmondó szabályozásaik, törvényeik miatt.
De ez meg túl OFF témára sikerült. -
fi:zi'k
nagyúr
Pont ma néztem ezt a hírt vmi külhoni lapon, de nem is figyeltem, hogy ez friss hír.
Remélhetőleg tartja majd magát a frissítési alapelvekhez, amit az OHA "adott ki" nem rég.Amúgy az EU nagy piac. De Kína (Ázsia) még nagyobb. Mivel a Motorola "csóró lett", így nem foglalkozik minden piaccal, sajnos.
Ha nem lesz elrugaszkodott az ára és nyáron már kapható lesz, akkor lehet ez lesz MS2 helyett...

-
-
Rickazoid
addikt
Nem az a kérdés, hogy lesz-e Milestone 3, hanem hogy mikor és hogy a frissítések mikor érkeznek majd rá a Droid 3-hoz képest. Pedig úgy tűnik a Motorola tud csak olyan telefont csinálni, amivel kapcsolatban úgy érzem ez kell nekem.
Eszükbe juthatna, hogy Európa nagyobb piac, mint az USA. -
hack69
aktív tag
válasz
errorcode06
üzenetére
Úgyis Amerikában adják el szinte az összes Motorolát, ott pedig a cdma a menő.
gombsadi "Több más gyarto is észbe kapott"
Melyik?
-
gombsadi
aktív tag
Igazán össze szedhetne magát a Motorola Európában is! Nem hiszem el, hogy itt, neki, nem lenne nagy piaca. Több más gyarto is észbe kapott, a tengeren túl is észbe kaphatnanak.
-
Hobbbyt
őstag
válasz
errorcode06
üzenetére
Pedig egyre jobban úgy érzem, hogy Doid lesz a következő zseblakóm..
Azért jó látni a Motorola fejlődését, elöbb beérik a többi gyártót .. majd lépést tartanak utána meg az élre törnek (qHD kijelző és 2 mag) ha Super AMOLED Plus lenne a kijelzője, és lennne benne FM Transmitter már most eladnám érte a lelkem
-
errorcode06
őstag
A CDMA hálózatokhoz tervezett készülék GSM változatának létezéséről egyelőre nincs információ. - ez most kicsit lehangolt

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Diablo IV
- Fujifilm X
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Ubuntu Linux
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- További aktív témák...
- iPhone 16 Pro 97% akku 2 év garancia
- Módosítva! Makulátlan Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- Fujitsu U748 i5-8350 8Gb ram, 256GB SSD win11 számla, garancia
- Lenovo X13 i5-10310 16Gb ram 512Gb Nvme, érintőkijelző, számla, gar
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest