- MIUI / HyperOS topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Fotók, videók mobillal
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibi666
senior tag
persze, nyilván nem azon a havi 1-2 ezer forinton múlik, csupán eddig nem láttam szükségét. kivéve mikor költöztem, és pár hónapig nem volt vezetékes netem: akkor előfizettem 5 gigás csomagra, de amint bekötötték a vezetékest, lemondtam.
ezért kérdezem, hogy mennyire hasznos/haszontalan.
és azt be lehet állítani, hogy csak hazai hálózaton használja az internetet? nem örülnék neki, ha külföldön is szórakozna magában.
-
tibi666
senior tag
ez a telefon biztosan nem nekem készült.
de az egész androidra jellemző ez a full-online szerkezet? se twitterem, se f*szbookom, se semmi ilyesmim nincs. még mobilinternet előfizetésem se.mert tetszenek nagyon ezek az érintős telefonok, főleg az androidosok, hisz rengeteg programmal bővíthetők. de nem tudom, hogy mennyire lőné meg a felhasználói élményt az, hogy netet maximum wifin lát otthon. nekem telefonálni, smst írni kell főleg. néha egy kis navigáció.
[ Módosította: bolondember ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- RAM topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen videókártyát?
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest