Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
k_laci
tag
Bezony, várjuk a hátraszaltót, de azért én ezt sem dobnám vissza..
Újabban annyira rábuzultam az androidra, h még a T-mobile Pulse is gondolkodóba ejtett (), vagy a Galaxy ( Spica is ), vagy sorolhatnám.. ejj a köv. telóm 100% Android
Mert én twitterezek.. Facebookon is fent vagyok, de azér az állapotfrissítésekre nem vagyok kiváncsi.
Amugy meg nemtom mit van mindenki oda azzal, h google fiók kell hozzá.. én gyakorlatilag a legelső meghívásos béta verzió óta csak a Gmail-t használom.. ( van egy kocka haverom aki vmi amerikai fórumon anno kirinyált magának egy privát meghívót, és akk meghívott engem is2005 előtt
)
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
- Opel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- World of Tanks - MMO
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezetékes FEJhallgatók
- Google Pixel topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Windows! Logitech Mx Keys Magyar!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest