- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
joergie
őstag
Na, nekem is sikerült összeügyeskedni kb 2 hónap alatt 2ből egyet. volt egy betört kijelzős 11ezerért postával amit nem tudtam kihagyni, csak hát alkatrész az ugye nincsen, úgyhogy kereshettem egy beázottat. mult héten volt is egy, +14rugó aznap mikor megjött(péntek) szervíz, még aznap megvolt occsóé, és még aznap online függetlenítés 2ezerért, úgyhogy végül kijött az egész közel 100fontnyi forintba(30k) úgy hogy a kijelző nem tökéletes, a kamera még nem műxik, mikrofon se(csak kihangosítva
), de majd ráfekszek a témára
Egyelőre örülök hogy kész van. így utólag jobb lett volna, ha veszek egyet simán használtan, mondjuk most van pótalkatrészem elég. viszont ebayen most 120 font körül mennek, szerintem kifogyott a készletből az orange. amúgy orangenál 150font prepaid(pl domino, praktikum) kártyával, ami olyan 50k HUF...ennyiért árulhatnák itthon is, elég sok fiatal ilyennel rohangálna.
Bátyámnak milestone van, de nem tűnik annyival jobbnak h duplaárat megérne. pl nyitómechanikája ennek sokkal jobb(samsung vs nokia). engem halálba lehet kergetni a nokiás mechanikával
Új hozzászólás Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Túra és kirándulás topic
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Goddess of Victory: Nikke
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Milyen processzort vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Formula-1
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest