Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• joergie

őstag

Na, nekem is sikerült összeügyeskedni kb 2 hónap alatt 2ből egyet. volt egy betört kijelzős 11ezerért postával amit nem tudtam kihagyni, csak hát alkatrész az ugye nincsen, úgyhogy kereshettem egy beázottat. mult héten volt is egy, +14rugó aznap mikor megjött(péntek) szervíz, még aznap megvolt occsóé, és még aznap online függetlenítés 2ezerért, úgyhogy végül kijött az egész közel 100fontnyi forintba(30k) úgy hogy a kijelző nem tökéletes, a kamera még nem műxik, mikrofon se(csak kihangosítva :F ), de majd ráfekszek a témára :D Egyelőre örülök hogy kész van. így utólag jobb lett volna, ha veszek egyet simán használtan, mondjuk most van pótalkatrészem elég. viszont ebayen most 120 font körül mennek, szerintem kifogyott a készletből az orange. amúgy orangenál 150font prepaid(pl domino, praktikum) kártyával, ami olyan 50k HUF...ennyiért árulhatnák itthon is, elég sok fiatal ilyennel rohangálna.
    Bátyámnak milestone van, de nem tűnik annyival jobbnak h duplaárat megérne. pl nyitómechanikája ennek sokkal jobb(samsung vs nokia). engem halálba lehet kergetni a nokiás mechanikával :)

Új hozzászólás Aktív témák