Hirdetés
- Ez lehet a legnagyobb akkuval szerelt Snapdragon 8 Elite telefon
- iPhone topik
- És milyen illatú legyen a készülék?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Prohardver app (nem hivatalos)
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Retekegér
MODERÁTOR
Jé, mivel frissült az 1. hsz? Annyira részletes volt már eredetileg is, hogy nem tudom mi benne az újdonság. Reméltem, hogy bejelentették a hivatalos ICS frissítést, de nem.
-
Retekegér
MODERÁTOR
válasz
Retekegér #33089 üzenetére
Azt hiszem megtaláltam a probléma forrását, ami alighanem az exchange. Beállítottam a telefonon a céges postafiókomat, ezután a Corporate Sync alkalmazás is "device administrator" lett és a Screen unlock security alatt letiltotta a "None" lehetőséget.
Úgy látom ezt nem is lehet megváltoztatni, tehát mindenképp kötelező a screen lock. -
Retekegér
MODERÁTOR
Valamit kissé félrenyomhattam, mert mostanában PIN-t kér a teló a képernyő feloldásához. A Settings -> Location & security -> Change sreen lock alatt nem tudok a None-ra bökni, mert szürke a mező, csak a PIN és Password unlock elérhető. Hol kéne nézelődjek?
-
Retekegér
MODERÁTOR
Melyik Asphalt verzióval érdemes próbálkozni a telón? Felraktam az Asphalt 7 HD-t próbaképp, hát nem gyengén szaggatott
-
Retekegér
MODERÁTOR
Van valakinek jó tippje a telefonhoz passzoló, launchert nem igénylő témákhoz? Próbáltam az ADW launcherhez kötött témákat, de úgy összességében nem jön be.
-
Retekegér
MODERÁTOR
Kapott a teló egy új microSD kártyát, mindenképp formázni kell? Csak azért, mert a Format SD card inaktív. Vagy Windows alól kéne?
-
Retekegér
MODERÁTOR
válasz
-=Vacsek=- #31907 üzenetére
A hsz-eket olvastad-e?
-
Retekegér
MODERÁTOR
válasz
-=Vacsek=- #31904 üzenetére
A proci ugyanaz, a 2.3-ról meg most beszélünk épp.
-
Retekegér
MODERÁTOR
Ez a készülék nagyon bejön, minden van benne, amit egy ilyen cucctól elvárok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ASUS ROG Zephyrus G14 GA403UI-QS033W Notebook - Kamatmentes részletfizetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest