Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megváltozott az Android minimális rendszerkövetelménye
- VoLTE/VoWiFi
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kvazár
őstag
Javítsatok ki, ha tévedek! De az én elképzelésem szerint, az esetek 99%-ában minden telefont függetlennek gyártanak le, és csak utána teszik függővé. Amit aztán vagy egy FW, vagy OP cseréjével, vagy egy szervízkód beírásával meg is lehet szüntetni. (Az 1%-ot a szolgáltató által gyártott, vagy kifejezetten a szolgáltatóknak gyártott készülékek számára tartom fent.)
Azonban, ha ezt megteszed akkor a gari minden esetben ugrik.Amit én néztem Defy, annál így szól pontosan a hirdetés szövege: "T-mobilos(szoftveresen függetlenített) "
Akkor ez mit is jelent szerintetek?
-
Kvazár
őstag
Az N8 nincs egyéves, és T-s, tehát gari van még rá bőven. És tökéletes állapotban van.
A Defy T-s volt, de ki lett ütve -> nincs gari... Állapota hibátlannak mondott.A csere után a Defy kerülne az én birtokomba. És én is attól a 10...20e-s árdifitől tartok. Lehet jobban megérné eladni, és utána venni egy Defy-t, és még pénzem is maradna.
A Sym-et szép és jó dolog szidni, de főleg divatos. És nem egy Defy topicban fogom megvédeni az is tuti. De nem temetném annyira...
És ezt a szabadabb a rendszer dolgot nem értem?! Erre is azt teszem fel amit akarok, úgy pimpelem szét ahogy akarom. Minden megváltoztatható és átírható rajta. -
Kvazár
őstag
válasz
Heimdallr75 #38221 üzenetére
A sym, mióta zárt rendszer??? Az nem egy S40!
Egyébként meg n-es wifi-s routerem van, így itthon tuti ki van használva. -
Kvazár
őstag
Sziasztok!
Szerintetek megéri egy T-s N8-at egy Defy-re elcserélni 1 az 1-ben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Normál állapotú,Kétkártyás,Dobozos,Tartozékaival. 1Év garanciával!
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Xiaomi 14T Pro - Használt, karcmentes
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ / 5G / 256GB / Számla+Garancia /
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB // Számla+Garancia //
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 dokkoló (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest