Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Honor 90 - modellalkat
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heimdallr75
őstag
-
Sdi
addikt
Én ennek alapján oldottam meg.
Írnak az 3.4.2_155-002 romról, én azt tettem vissza, majd a gyári frissítővel a legújabbat.
[ Szerkesztve ]
"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
Lacopapi
addikt
Ez tévedés, a CM is csak zip-es fájl,nem sbf,bármikor visszaléphetsz,vagy akár cserélheted.
Amivel gond van az a 2.3.3-as CEE sbf fájl,onnan tényleg csak nagyon nehéz visszalépni és ha jól emlékszem tökéletesen nem is sikerül...szóval olyant még véletlenül sem szabad felrakni.[ Szerkesztve ]
-
tzl
senior tag
Hu_roo az mi? A 179-02 az cee rom, Moto féle sbf. Lehet, hogy xda-n találsz hozzá nandroid backupot, tehát zipet, de azt sem sima recoveryből tudod felrakni, hanem clockworkmod kell hozzá.
Ezeket inkább rsd lite-tal kell felrakni sbf-ből és akkor gyári lesz a telefonod, nem kell rootolni és cwm-et telepíteni. Javaslom, hogy olvasd át alaposan a Mélyvíz 1. Hszt és az onnan linkelt telepítési leírásokat. -
x.pet
tag
Próbáld meg, hogy leszeded Marketről az Antennas nevű programot. Bekapcsolod a GPS-t, Elindítod az Antennas-t, majd elindítod azt a programot(pl. navigáció) amit használni akarsz.
Nekem már sokszor bejött ez amikor a navi futás közben valamiért eldobta a GPS-t és csak így jött vissza.
2.2 és CM7.1 alatt is bevált (nekem) -
-
domerator
veterán
PS szerintem mindegyikben jó.
Megerősítésnek ezt ne vedd, mert nem 100%... annyi a változó... ma pl. meglesz estefelé a routerem, akkor meg aztán semmit nem tudok wifi ügyben nyilatkozni, mert lakásban nem lesz gond a térerővel. (most netbook adja a wifit connectify-al, másik szobából)
Nem tudom, hogy melyikben jó most a wifi... a 1.11.25-ben biztosan jó volt, meg a miui us-ek szoktak jók lenni. (azok nem tudnak magyarul!)
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
w333
félisten
A WiUi 1.10.21 Stable full-on megy a wifi nagyon stabil a rendszer, szerintem próbáld ki
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Sutee89
aktív tag
Próbáld a WIFI-beállítások -> Speciális -> Szabályozó domain-t 13-ra vagy 14-re venni, így több csatornát lát. (Nyilván ez olyan Wifi esetén jön jól, ahol nem tudod szabályozni a routeren a csatornaszámot, nekem például munkahelyen így működik csak, ha az otthoni netet sem látja akkor tárgytalan.)
-
mm89
őstag
Nekem is ez a Wiui van fent. Megnéztem, nekem nem csinálja ezt a zoomolós hibát. A saját képekkel néztem amiket tegnap csináltam,
DE! nem is tudtam volna másikkal mert csak a Camera mappát és a MIUI screenshot mappát látja. Ezen kívül van még jópár képeket tartalmazó mappám, azokkal nem foglalkozik, akárhogy nyomok neki sd-kártya ellenőrzést.
Sose használom a gyári galéria appokat, mindig is QuickPic -et használtam, és fogok is amíg nem lesz annál jobb, mert az a leggyorsabb! Próbáld ki!szerk.:
USER ERROR! Nem vettem észre, hogy a kedvencek fülön vagyok[ Szerkesztve ]
ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
kakukkmarci
senior tag
Az én zöld lencsésem is teljesen néma volt kezdetben. Aztán még egyszer le is hurrogtam itt valakit ,hogy ugyan mi kattogna abban a pici kamerában ?!
Aztán kezembe került egy piros, és igencsak meglepődtem, olyan hangos volt. Azóta már, csendes környezetben, koncentrálva, az enyémnek is hallatszik a hangja.
Röviden: Az autófókusz dolgozik, az kattog.noob... rooter... geek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest