Hirdetés
- Yettel topik
- Már Magyarországon is használható az iPhone kártyás terminálként
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Motorola DEFY - gyakran ismételt kérdések, hasznos információk
Új hozzászólás Aktív témák
-
barnagaben
csendes tag
válasz
Vhunter #25064 üzenetére
Szia!
Nagyon szépen köszönöm a válaszodat, megpróbáltam amit írtál de sajnos semmi változás, nem mutatja hogy érzékelne 3G-s hálózatot.
Alapjáraton bent volt a pipa abban az opcióban amit említettél kivettem a pipát megpróbáltam úgy, betettem a pipát megpróbáltam úgy de sajnos semmi
Közben gondolkodtam, vidéken vagyok ( Szolnok környéke) lehet hogy emiatt nem jelez 3G-s hálózatot és telefon illetve annak beállításai jók, vagy ez eléggé valóságtól elrugaszkodott elképzelés ? ( pl a családban egy samsung L700-as vesz 3G jelet itt)
Mert az a legjobban zavaró hogy még a G betű sincs kint mint a videókban.
Mert azok alapján és persze az 1. hozzászólás alapján menne a dolog, csak olyan mintha semmi sem változna a készülékben ( adatforgalom-változtatás terén)
Válaszotok és segítségetek előre is köszönöm ismét
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az eddigi strapamobilok vagy csúnyák vagy buták voltak. Egészen mostanáig, mert megérkezett a Motorola DEFY.
- ASUS X570 Plus - Ryzen 7 5800X - ROG Strix RTX 3090 - 32GB DDR4 - 2TB m2 SSD - Noctua NH-D15S Black
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- iPhone 16 Plus 128GB, Újszerű, Független, 100%, Töltővel, Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest