Hirdetés
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
Új hozzászólás Aktív témák
-
opeter87
senior tag
Érdekes SE Arc S, SE neo V most meg ez a Motorola Defy+
Én ezt nem értem
Minek? Tudom előttem is írták a supportból nincs bevétel, de akkor sem szimpatikus!
Bár régebben a Nokia ugyanezt csinálta 6310 -> 6310i (csak egy példa a sok közül)Egy nagy dícséret az akku miatt a Motorolának
-
opeter87
senior tag
válasz kolosanyi #201 üzenetére
Az hogy valami "out of the box" az azért kell hogy elvárás legyen, mert rengetek ember van aki csak használni akarja a (pl.) telefonját.
Én pl. az Édesanyámtól (5x - éves) nem várom el, hogy értsen a telefonjához a laptopjához az autójához a napi használaton kívül.
Szenvedett is a HP laptopjával és a Vista-val, míg meg nem csináltam W7-re. És ez az MS hibája és nem az övé. Ő megvette és használni akarja. Telefonnál maradva nem akar ROM telepítéssel magyar nyelvet, hanem alapból magyar nyelvet akar, mert nem tudja mi az a ROM. Ezért vett Samsung Wave-t anno Omnia 7 helyett, mert azon nem volt magyar nyelv (most sincs - hivatalosan), pedig külsőre az Omnia tetszett Neki jobban. -
opeter87
senior tag
válasz kolosanyi #204 üzenetére
Igazad van én sem írtam olyat, hogy az embereknek nem kell tudniuk, mert jó lenne ha értenének mindenhez legalább alap szinten.
Market és program letöltés egy másik kérdés, mert lehet nem is tudja, hogy lehet rá programot letölteni, ezért nem tölt le.
Látod te is te tanítod meg édesanyádnak a telefont.
A kezelési utmutatókról meg inkább nem mondanék semmit. iPhone kezelési útmutató ~10 oldal, édesanyámnál maradva (Audi A3) kezelési útmutató kb. ~500 oldal 2x. Ne várja el senki, hogy elolvas egy ember egy autóról 1000 oldalt.
Úgyhogy a fele olyan, hogy ha kiégett a xenon izzó, akkor vigye szervízbe.TPG
Egyetértek, csak néha a marketing és a "ha nincs okos telefonod, akkor már nem is vagy ember" kommunikációban, pl. édesapám állandóan kérdezi, hogy ő milyen okostelefont vegyen? namost ő nap 2-3 órát telefonál és 5-10 sms. 0 fénykép, gyári csengőhang 10 éve Nokia, laptopját évente 2x kapcsolja be, csak pc (8 éves p4) - én mondom neki, hogy semmilyen okostelefon ne vegyél, mert NINCS rá szükséged, ő meg, de hát mindenhol ez megy, meg reklám, meg stb. - szóval nem egyszerű helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Honor 200 Pro - mobilportré
- PlayStation 5
- Politika
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
- Sikkes Chieftec házpár, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Autós topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128gb - Újszerű, számla, garancia, akár beszámítással
- Apple iPhone 12 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- iPhone 15 Pro / 128GB / Black Titanium / Gyári kártyafüggetlen (222)
- iPhone 11 Pro / 64GB / Midnight Green / Gyári kártyafüggetlen (220)
- iPhone 12 mini / 128GB / Black / Gyári kártyafüggetlen (219)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest