Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S7 - páratlan galaxiS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F5 Pro - nem csak álcázásban jó
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepe79
addikt
válasz Gabócza #26723 üzenetére
Én nemhogy nem adom el, de eddig sem adtam el, sőt, a másik okostelefonom (Samsung Galaxy S Advance) használatáról visszaváltottam most a Defy+ra. Számtalanszor megtörtént ez már, egyszerűen hiányzik az egy kézzel könnyen kezelhetősége, hogy bátrabb vele az ember mert strapabíróbb, hogy nem 1 nap alatt merül le mint a többi okostelefon, hogy nincs minden szembejövő embernek az utcán a kezében mint a Galaxy széria, hogy egyszerűen és hibátlanul és gyorsan teszi a dolgát.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
Lac99
tag
válasz Gabócza #27070 üzenetére
Framaroot megvolt.
2ndInit feltelepül, majd indítás után az fogad, hogy "2ndInit menu NOT currently installed". Rányomok az "Install 2ndInit BootMenu" gombra (USB debugging enabled), majd nagy alapon semmi nem történik, csak egy idő után érkezik a szokásos kiírás: "Activity Defy 2ndInit (in application SndInitDefy) is not responding." Wait - semmi, Force close - ennyi. Innen tovább sehova. Most akkor mi van? -
Lac99
tag
válasz Gabócza #27074 üzenetére
Gyári, persze, én nem nyúltam hozzá eddig. Köszi, nekifutok ennek is, hátha...
Áhh, most nézem, mi mindent kéne itt csinálni és még akkor sem biztos, hogy lesz eredmény... Inkább nem bénázok vele. Elbúcsúzom tőle és havi 1-2 ezres részletért veszek valami újat.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dübörögnek a Black Friday akciók
- Xbox Series X|S
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hálózati / IP kamera
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest