- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
sippet
senior tag
válasz
janos1988 #125 üzenetére
bár everman kedvesen válaszolgat, de a legegyszerűbb az lenne szerintem, ha megnéznéd az engadget korábban már linkelt videóját, azon minden ilyen kérdésre megtalálható a válasz. tényleg érdemes, fantasztikus szerintem a cucc.
egyébként ugyanez a vita, amit itt fut (notebook vs. moto atrix) ugyanígy futhatna a chrome os-sel kapcsolatban is. az is gyakorlatilag csak egy böngésző lesz, webes alkalmazásokkal, felhőben tárolható tartalmakkal. ha a google és a motorola összeállna, és inkább a chrome-ot hegesztenék össze ily módon az androiddal, annál durvább kooperációt el sem tudnék képzelni. de mivel a chrome szolgáltatásainak nagy része ugye firefoxból is simán elérhető, még így, a moto saját megoldásával is hihetetlenül ütősnek tűnik ez a kombó. én csak arra vagyok kíváncsi, hogy mennyibe fog kerülni
1. a telefon
2. a notebook-szerű kiegészítő
3. a dokkoló.nem kell, hogy adják cakkumpakk szarért-hugyért. ha csak azt megcsinálják, hogy vagy a telefon, vagy a kiegészítők viszonylag olcsóért hozzáférhetőek lesznek (értsd: nem egy-egy önálló eszköz áráért), akkor hihetetlen potenciál lesz ebben. ha túlárazzák, senki nem fogja megvenni, pont az elmúlt százakárhány hozzászólásban emlegetett kétségek miatt.
-
sippet
senior tag
válasz
úúútálatos #97 üzenetére
az engadget ismertetőjében elmondja a csóka, hogy van benne aksi, és a telefont is töltheted rajta keresztül.
-
sippet
senior tag
néhány hozzászólással előtted nagyjából ki lett tárgyalva, hogy ez a gép így telefon-meghajtásostul kb. mire használható. szerinted amit te felvázoltál, az ezzel mennyire van összhangban? ez a cucc nyilván nem arra készült, amire neked kellene, de ettől még úgy beállítani, mint ami hétköznapi felhasználó számára, akinek nem munkára kell, ez nem egy kurva jó és a demók alapján tökéletesen használható megoldás, az csak a csőlátásúak számára nem nyilvánvaló.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Támadásra figyelmezteti a Microsoft a kormányzatokat és a cégeket
- LEGO klub
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch 2
- Óra topik
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- iKing.Hu - Samsung Watch Ultra - Használt, karcmentes
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest