- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Netfone
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
..:: Motorola Atrix 2 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Gabó75
senior tag
válasz
Zoleee89 #427 üzenetére
Hardveresen annyi, hogy nem tegra 2 proci van benne, hanem TI OMAP 4430. olyan, mint ami a Razr-ban is van.
A kijelző 4,3" és nem Amoled, hanem TFT és nem Pentile matrix, hanem RGB.
Azaz nem fog beégni és nem sávosodik, pixelesedik a kép.
Van benne FM-rádió, kb. ennyi a különbség.
Megjelent mára mindkét verzióra (ME865, MB865) a hivatalos ICS.
A leginkább kapható ME865-re felrakható az MB865-ös rom.
Sajnos a hivatalosban nem hagyták benne a magyart, de mint feljebb látszik Premete megoldotta, hogy tartalmazza azt és hivatalos maradjon. Köszönjük neki nagyon!
Nagyon jó telefon, mostmár a Jelly Bean-t várjuk! :-)
Romot fel lehet rá rakni, Premete ma tette be a linket a hozzá való progikkal.
XDA-n eddig kiszivárgott ICS-ek voltak fent, gondolom mától majd a Jelly Bean-ek jönnek :-)
Sajnos én Budapesten mozgok leginkább, kézbevéve biztos meggyőzne. -
Pepeninho
őstag
válasz
Zoleee89 #427 üzenetére
Nagy különbség, hogy az Atrix2-höz vannak tokjaim.
Ha érdekel...
Egyébként erősebb a 2. Premete elég sok mindenben tud segíteni. Valószínűleg azért nem pörög ez a fórum annyira, mert nem szokott gond lenni a telefonnal és igen, sokkal kevesebb is fogy belőle mint az előző szériából. Magyar nyelv lesz/van az ICS-el.
A tokokat meg majd érdeklődjed meg nálam ha aktuális lesz.
-
Gabó75
senior tag
válasz
Zoleee89 #418 üzenetére
Szia!
A leginkább kapható ME865, amit a Mobilaréna is tesztelt már megkapta az ICS-t és a JB-t is megfogja kapni. Az MB865-ös változatra való romok is felmennek az ME865-re, amire még hivatalosan nem jött ki az ICS, de szerintem egy-két hónap. Ebben már a magyar nyelv is benne van. Szintén megkapja a magyar nyelvet.
Nagyon gyors és szép telefon.
Ami a hibája a jelenlegi GB rom-nak, illetve a legfrissebbnek, hogy a Vodafone hálózatát dobálja. Most én is azért vagyok az eggyel korábbin, mert az stabíl és remélem a hamarosan érkező magyar nyelvet is tartalmazó ICS már stabíl lesz. Ez az egy hibája van szerintem. Én is, mint mindenki bolti garival vettem. A Gsmline-nál, de ahogy látom a Partneronál jobban jársz. Olcsón lehet E-Bay-en rendelni hozzá kiegészítőket. Nem pentile matrix, cserélhető akksi, fm rádió. Nagyon jó a hangminősége, erős a wifije. A legjobb ár/értékű telefon. Megkapja a legfrissebb frissítéseket szóval sokáig használható teló lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Proxmox VE
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Spórolós topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asrock H310CM i5 9400F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2060 Super 8GB Zalman Z1 700W
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest