- iPhone topik
- Macrodroid
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tcsfm
tag
te zsigi bébi, jóanyám sok sok -éve megtanított egy elég faja szövegbeviteli rendszerre. 9600 dpi,igen nagy a kijelzője, kockásfüzet v 1.0 az oprsz.
2010ben kijelzőfelbontás? lol
amúgy le se nézem a rádiótelefonokat, csak azért irkálok ide, hogy a moderátorok HELLÓ megdolgozhassanak trollságom ellen haha[ Módosította: #65675776 ]
-
tcsfm
tag
nah, utoljára vazz
mind1 a felbontás
mind1 a játék
mind1 a tnt muhahaaz a lényeg, ezek a zsebcuccok kiváltják az asztali gépeket - > notikat.
ímélezni, anyámmal szkájpolni.
és most lehet azzal kaffogni, sok megaherc, parasztvakítás, de nem.
fejlődónk hálistennek(nekem 32 megás volt, és megszelidítettem vele a moby dicket, még neten is én voltam a zsúrpubi, ki se mertek állni
)
[ Módosította: #65675776 ]
-
tcsfm
tag
egyet beszélünk tesa.
én azt mondom, természetesen a legfontosabb az, hogy hogy használja ki a vas a lehetőségeit.
de ez a cikk nem erről szól, hanem arról, mit lehet kihasználni.
vágod, ez egy jó dolog, nem marketing bullshit.
lehet rossz lesz, de legalább a többi gyártó is felszívja magát több gigára, mert ne már.
és ez elindít egy folyamatot, ami szerintem - most ne röhögj pls - nagyobb durranás lesz annál hogy kikerült a szifon.
ami megmutatta, hogy kell egy kezelőfelületet összehozni egy hájtek vassal, és a 90 éves öreganyám is használni tudja, akinek egy samsung maga a gordiuszi csomó.
amúgy a motot nem féltem, 10 éve vettem kb egy accomplit amikor akciós volt a médiába, kőkemény 30 v 33 megaherc, de azóta használok érintőt, mert az annyira szocializált. már akkor tudtak vmit, nah...nagyon jól ketyeg még most is[ Módosította: #65675776 ]
-
tcsfm
tag
nem vagyok wifi-fetisitszta, szal bármi jöhet
de úgy érzem ezt a fílinget csak vezeték nélkül lehetne eladni.
Pontosítás; én a tv-t NEM a hd cuccokra értettem, az mellékes, hanem az egész oprendszerre. megjelenítésre.
Leteszed magad a kanapéba mondjuk a csajodék nappalijában, és tolod amit otthon, úgy ahogy otthon, érted?[ Módosította: #65675776 ]
-
tcsfm
tag
azért ez durva.
ha ezt a teljesítmény valóban beletolják egy kézikütyübe, ami wifin kiteszi a kezelőfelületet a lapostévémre és egy élhető rendszert alkot, áthajtok a kocsival a notin.
tudom ez elég sci-fi, de nyilván okosabb emberek dolgoznak ott és ez is az eszükbe jutott...kurvára lenyírná a portable piacot[ Módosította: #65675776 ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPhone topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Macrodroid
- Fujifilm X
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Update 06.26. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest