- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
Új hozzászólás Aktív témák
-
Straw
senior tag
A júni végére gondoltam, igen. De tudtam hogy túl szép ahoz hogy igaz legyen.
Magic nem volt a kezemben, azt nem tudom milyen. Viszont a Spica nekem kellemes csalódás volt, árához képest elég jó, nem egy rakéta de semmiképp sem mondanám rá hogy lassú.
Én nem azt mondtam hogy az Android nincs optimalizálva, csak azt hogy lehetne kicsit jobban, bár akkor évente csak egy telefon jelenne meg gyártónként.
-
Straw
senior tag
Tudom, én android párti vagyok, de azért azt nem lehet csinálni, hogy szarunk a soft-ra majd az erős vas elviszi, és ezzel a gigahertz növeléssel néha azt érzem ilyen irányba haladunk.
A Froyot már én is várom, kíváncsi leszek mennyire tudja tartani a HTC a kiadásra ígért dátumot (Desire-re). Mert ha úgy mint a Hero-nál akkor megette a fene.
-
Straw
senior tag
Én személy szerint örülök ennek a fejlődésnek, de szerintem van az határ amit még elviselnek az emberek, gondolok itt arra, hogy mennyit kell tölteni a telót, már a mostani vasak is alig bírnak egy napot intenzív használat mellet 1400mAh-s aksival és csak sima (1mag, 1Ghz) snapdragonnal, ha motoék belepakolnak x magot 2ghz-en akkor annyira megugrik a fogyasztás hogy többször is fel kell dugni tölteni a fónt egy nap alatt, és ez sok embernél elegendő indok lehet hogy ne vegye meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Opel topik
- Spórolós topik
- FEJHALLGATÓ / FÜLHALLGATÓ / DAC beárazás
- Milyen digitális videókamerát?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Karcmentes Független/2027.01.22.Gar./Akku 100%/p4320
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Microsoft Surface Book 3 - 15 col, i7, 32GB, GTX1660Ti
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged