Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zsigus

őstag

válasz tcsfm #59 üzenetére

utoljára!!!!
    az irányítás sz*r
    bill.+egér mobilon nincs, még HTPC-n se neteznék mert TV-n nem jó hidd el
    túl közel ülsz nem látod be az egészet, ha túl messze nem tudod elolvasni a szöveget stb.
    én neteztem TV-n de f*s. (Egyébként csak azt írtad, hogy a menüt akarod látni)

Még azért ott nem vagyunk, hogy a sz.gépeket kiváltsák a mobilok, sőt az árazás sem mindegy egy hasonló csúcskategóriás teló 150-200e egy eeepc meg 60 és nem mindegy, hogy gép vagy telefon.

Írj amit akarsz most már nem kötök bele :DDD

• zsigus

őstag

válasz tcsfm #49 üzenetére

értem :)
    csak az a probléma, hogy ha a menüt akarod nézni akkor attól nem lesz szebb, hogy tv-n van
    ha pedig videót vagy játékot akarsz nyomni akkor meg nem jó a vezeték nélküliség mert nagy a felbontás
    (bár játékoknál annyira nincs nagy felbontás de az lenne az igazi!! PSP-PS3 egybe csak rádugod a TV-re és HD, hordozható is :DDD )

ennek így konkrét haszna nincs de ha fejlesztik a wifi-t akkor tuti h lesz ilyen is :)

ja a TNT2 nekem is volt! mekkora volt akkor még 64MB (vagy még kisebb nem tom már)meg minden és nyomtam az NFS porschét :)

• zsigus

őstag

válasz tcsfm #47 üzenetére

nem hinném, hogy a WiFi lenne a legjobb módszer HD videók lejátszására, mert eléggé ingadozik a sávszél és akadozna rendesen (főleg az FHD)

Bár létezik WHDMI is, kíváncsi lennék rá, de itt nem véletlenül lesz HDMI a telón
    De az 5let nagyon jó :) csak még tényleg Sci-Fi :O

A HW egy része már megvan a tegra személyében, csak a wifi-n kellene gyúrni.
    Az sem lenne baj ha nem gyorsulna (N-es bőven elég) csak stabil legyen!

• zsigus

őstag

Nem értem miért baj az, hogy fejlődnek a mobil procik?
    Ez így működik, 2éve még az 1Ghz-re mondtátok ugyanezt most meg mindenkinek az kell, akkor miért kell felháborodni?
    Így működik minden számítástechnikai üzletág, miért szerintetek a sz.gép processzorán se kellene fejleszteni igaz is minek, adjuk el ami van mert mindenkinek elég most.
    MOST és később mi lesz????

Valaki pedig a fogyasztással van kiakadva, ha tudnak csinálni egy értelmes 2Ghz-es procit akkor valószínű nem fogják kiadni csak akkor ha legalább 1 napot kibír a telo vele. Tehát ugyanannyit fogyaszt mint bevezetésekor az 1Ghz-es. Ebből következik, hogy az újabb 1Ghz-es procik már kevesebbet fognak enni köszönhetően a fejlesztéseknek nem?

A VGA piacon mi van? Generációként kétszereződik a teljesítmény és felére csökken a fogyasztás mivel ha van egy 800SP-s VGA ami most 300W-ot fogyaszt jövőre lesz egy 1600SP-s VGA aminek ugyanúgy bele kell férnie a 300W-os limitbe
    ergo: 2szeres teljesítmény ugyanannyi fogyasztás vagy ugyanolyan teljesítmény fele annyi fogyasztás.

És, hogy nem használja ki semmi a 2Ghz-et?? Vajon később se fogja?? NEM IGAZ
    De ha nem fejlesztik a HW-t nem fejlődik az SW

Bocs, hogy hosszúra nyúlt a mondandóm de ilyen hsz-eket írni egy pozitív hirre?
    Ha csökkentenék a teljesítményt akkor megérteném a felháborodást de így nem.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés