- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsigus
őstag
utoljára!!!!
az irányítás sz*r
bill.+egér mobilon nincs, még HTPC-n se neteznék mert TV-n nem jó hidd el
túl közel ülsz nem látod be az egészet, ha túl messze nem tudod elolvasni a szöveget stb.
én neteztem TV-n de f*s. (Egyébként csak azt írtad, hogy a menüt akarod látni)Még azért ott nem vagyunk, hogy a sz.gépeket kiváltsák a mobilok, sőt az árazás sem mindegy egy hasonló csúcskategóriás teló 150-200e egy eeepc meg 60 és nem mindegy, hogy gép vagy telefon.
Írj amit akarsz most már nem kötök bele
-
zsigus
őstag
értem
csak az a probléma, hogy ha a menüt akarod nézni akkor attól nem lesz szebb, hogy tv-n van
ha pedig videót vagy játékot akarsz nyomni akkor meg nem jó a vezeték nélküliség mert nagy a felbontás
(bár játékoknál annyira nincs nagy felbontás de az lenne az igazi!! PSP-PS3 egybe csak rádugod a TV-re és HD, hordozható is)
ennek így konkrét haszna nincs de ha fejlesztik a wifi-t akkor tuti h lesz ilyen is
ja a TNT2 nekem is volt! mekkora volt akkor még 64MB (vagy még kisebb nem tom már)meg minden és nyomtam az NFS porschét
-
zsigus
őstag
nem hinném, hogy a WiFi lenne a legjobb módszer HD videók lejátszására, mert eléggé ingadozik a sávszél és akadozna rendesen (főleg az FHD)
Bár létezik WHDMI is, kíváncsi lennék rá, de itt nem véletlenül lesz HDMI a telón
De az 5let nagyon jócsak még tényleg Sci-Fi
A HW egy része már megvan a tegra személyében, csak a wifi-n kellene gyúrni.
Az sem lenne baj ha nem gyorsulna (N-es bőven elég) csak stabil legyen! -
zsigus
őstag
Nem értem miért baj az, hogy fejlődnek a mobil procik?
Ez így működik, 2éve még az 1Ghz-re mondtátok ugyanezt most meg mindenkinek az kell, akkor miért kell felháborodni?
Így működik minden számítástechnikai üzletág, miért szerintetek a sz.gép processzorán se kellene fejleszteni igaz is minek, adjuk el ami van mert mindenkinek elég most.
MOST és később mi lesz????Valaki pedig a fogyasztással van kiakadva, ha tudnak csinálni egy értelmes 2Ghz-es procit akkor valószínű nem fogják kiadni csak akkor ha legalább 1 napot kibír a telo vele. Tehát ugyanannyit fogyaszt mint bevezetésekor az 1Ghz-es. Ebből következik, hogy az újabb 1Ghz-es procik már kevesebbet fognak enni köszönhetően a fejlesztéseknek nem?
A VGA piacon mi van? Generációként kétszereződik a teljesítmény és felére csökken a fogyasztás mivel ha van egy 800SP-s VGA ami most 300W-ot fogyaszt jövőre lesz egy 1600SP-s VGA aminek ugyanúgy bele kell férnie a 300W-os limitbe
ergo: 2szeres teljesítmény ugyanannyi fogyasztás vagy ugyanolyan teljesítmény fele annyi fogyasztás.És, hogy nem használja ki semmi a 2Ghz-et?? Vajon később se fogja?? NEM IGAZ
De ha nem fejlesztik a HW-t nem fejlődik az SWBocs, hogy hosszúra nyúlt a mondandóm de ilyen hsz-eket írni egy pozitív hirre?
Ha csökkentenék a teljesítményt akkor megérteném a felháborodást de így nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ingatlanos topic!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mozilla Firefox
- Steam topic
- Fejlesztői videón a Destiny 2 - The Edge of Fate
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen routert?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Windows 11
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest