- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- iPhone topik
- Megvan a tizedik Redmi Note 12 is
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Al3xT
tag
December 8 es 13 kozott otthon leszek es ha van komoly erdeklodo, akkor viszek haza nehany keszuleket. Reszleteket PM-ben.
új Motorola Moto E eladó
-
Cyrin
addikt
Egy elég részletes teszt:
http://www.techradar.com/reviews/phones/mobile-phones/moto-g-1199218/review#articleContent -
Cyrin
addikt
http://tech2.hu/nem-jelenik-meg-a-moto-g-magyarorszagon-2628083
-
pete_21
addikt
válasz tattila23 #96 üzenetére
Köszi a választ! Igen, én is néztem, hogy a Moto X méretei szinte ugyanazok, de a kijelző kicsit nagyobb. Na ez legyen a legnagyobb hibája a telefonnak.
Én nyáron kérdeztem a Cordont, hogy ha külföldről veszek gyártói garis telefont, akkor szervizelik-e, és azt mondták, hogy igen. Persze azért nem árt még egyszer rákérdezni, jobb a biztonság.Lenne még kérdésem a telefonnal kapcsolatban. Úgy látszik wwhy kollégával nagyon egy rugóra jár az agyunk. Én is azt akartam kérdezni, hogy van-e benne notification led. Illetve fényérzékelő szenzor van-e benne?
Lehet, hogy hülye kérdésnek tűnik, de manapság jópár teló nélkülözi ezeket, ami szerintem nevetséges, egy okostelónak ezek alapfelszereltségek, és ráadásul filléres tételek. -
tattila23
csendes tag
Azt írják a honlapon, hogy 12 hónap gyártói garancia. Úgy tudom, hogy nem árulnak otthon hivatalosan Motorolát, szóval nem hiszem, hogy érvényes lenne.
pete_21
A kompaktabb telefonok közé tartozik, ezért is vettem meg. A Nexus 5-t túl nagynak találtam már pl. Nem sokkal hosszabb és szélesebb, mint haverom iPhone 5-öse és annak csak 4"-os kijelzője van.
Ez segíthet elképzelni a méretét:
http://www.phonearena.com/news/Moto-G-against-the-world-size-comparison_id49317Azért a Moto X arányai jobban bejönnek..
-
pete_21
addikt
válasz tattila23 #93 üzenetére
Köszi a választ!
Angliában élsz ugye? Azért tudtad megfogdosni?
Nekem is egyértelműen kiderülne, hogy milyen a mérete, ha a kezembe venném. De ezekszerint a vastagsága nem vészes.
A magasságára és szélességére is kíváncsi lennék, persze ez eléggé egyéni preferencia, hogy kinek mekkorára van szüksége. De a dimenziói alapján 4,5"-osként lényegében akkora, mint más 4,3"-os telefonok (pl. Xperia L). -
tattila23
csendes tag
-
pete_21
addikt
válasz daniel909 #75 üzenetére
A launcher az más kérdés. Szerintem ha már az oprendszer módosított (akár 1-2 Moto feature miatt is), akkor van esély, hogy nincs benne magyar nyelv.
(#79) Face8814: Igen, ez tényleg csak akkor derül ki biztosra, ha már használja az ember. Én is nagyon szívesen megtapiznám, már csak a méretek miatt is. Viszont ha a szolgáltatók nem forgalmazzák, akkor a tapizás esélytelennek tűnik.
tattila23: Ha ez az első okostelód akkor nem biztos, hogy tudsz válaszolni a kérdésemre, de szerinted a telefon vastagsága nem vészes? A megadott gyári érték alapján vastag: 11,6 mm. Más okostelók vastagsága 8-9 mm, maximum 10 mm szokott lenni. Szerintem nem vastag? Illetve csak a közepén, ívesen vastag? A telefon szélén nem?
-
ultio
aktív tag
-
zooltan567
csendes tag
Sziasztok, lehet, hogy már felmerült ez a kérdés többször és én voltam a figyelmetlen ezért elnézést kérek!
Kérdésem: Valaki rendelt már az Expansys-ról? Ha igen akkor mik a tapasztalatok vele? (szállítási idő, szállítási költség stb) + Ha onnan rendelnék egy motorola g-t akkor mennyi rá a garancia idő? -
tattila23
csendes tag
Az osszeszerelesi minoseg sztem teljesen rendben van, nem recseg-ropog, a hatlap pl ugy a helyen van, hogy kb 10 perc volt lefejteni, h bele tudjam tenni a simet..
A hatlap anyaga lehetne talan kicsit puhabb, remelem lesz vmi jobb utangyartott majd.
Eddig nem volt fagyas, roccenes se nagyon, a chrome halt be parszor nehany masodpercre. -
tattila23
csendes tag
Kint vettem személyesen.
beence:Nem vagyok egy power user, meg ez az első androidos telefonom. Amire nekem egy telefon kell, arra tökéletes: még zsebre tehető méret, túéles kijelző, az akksi tényleg kibír egy napot, pedig nyomkodom rendesen (napi 3 órát utazok buszon, végig 3gn netezve). A tárhelyről: a 8gb-oson 5.5gb szabad hely van, most, hogy feltelepítettem az appokat amik kellenek, maradt 4.3gb. Szóval nekem bőven elég ez, persze nyilván van akinek meg nem. Ha valamire konkrétan kíváncsi vagy még, kérdezz nyugodtan.
-
Face8814
őstag
Közben felhívtam az Expansyst. (legalábbis ami az oldalukon meg van adva számot)
A fickó szerint 95% hogy van magyar menü, mivel natív Android van rajta módosítások nélkül. De ő sem merte ezt 100%-ra mondani.....
Valószínű előrendelem így is. Ha lesz tapasztalat majd beszámolok.Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
Destr4ct
aktív tag
-
daniel909
addikt
a g-n is módosítatlan droid van ha jól tudom. (hisz a guglié a motorola ugyebár...)
de a launcher biztos a sima 4.3-as holo launcher, egy gramm egyedi felület nincs benne:[ Szerkesztve ]
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
pete_21
addikt
A garit nem tudom pontosan. Igazából ha gyártói, akkor szerintem itthon is kéne, hogy szervizeljék. De ha tényleg régiókra van osztva a gari is, akkor lehet, hogy abból lehet gond. A Cordontól kéne megkérdezni. Telefonon én nem tudtam őket elérni, de próbálkozhatsz. De az emailre előbb-utóbb biztos válaszolnak.
A magyar nyelvnek az alap, gyári Androidban benne kell lennie, én is úgy tudom. Viszont ha a gyártó egy kicsit is hozzányúl, akkor már lehet, hogy tényleg nincs benne a magyar nyelv. A Defy+-ban sem volt, hiába forgalmazták itthon. Még a szolgáltatói telefonban sem volt magyar nyelv, mert a Motorola nem fordította le.
Ha a szoftveren egy kicsit is módosított a Moto, akkor már lehetséges, hogy nincs benne a magyar nyelv.
daniel909 Nexus 7-e eredeti, módosítatlan Android, abban azért van benne a magyar.MOD: ha megjött a telefon, kérünk beszámolót.
[ Szerkesztve ]
-
beence
tag
én is köszönön a segítségeket!
Ha van majd nyelvvel és garival kapcsolatos még több pontosabb info akkor légyszíves írd majd ide mert én is kiszemeltem a telot és ha minden király akkor rendelem is
elöre is köszi -
-
Face8814
őstag
Én is mérget vettem volna rá hogy van benne magyar menü, de - a ki tudja mennyire hozzáértő eladók - infoi alapján nincs benne.
Persze ez nem jelenti azt hogy tényleg nincs, de azért jó lenne előre tudni......
Rájöttem közben én is hogy nincs a Playen nyelvi csomag.[ Szerkesztve ]
Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
Face8814
őstag
válasz daniel909 #67 üzenetére
Ránéztem a Playre de hogy keressem a magyarítást rajta? Jó lenne előre megnézni hogy valóban elérhető-e hozzá, mert az asszony jobban örülne a hazai nyelvnek.
Az Expansys esetében viszont ha jól látom itthon is gariztatható a teló baj esetén....?Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
daniel909
addikt
nekem amerikai nexus 7-em van és van rajta magyar nyelv. és sima 4.3 ez is ugye.
de magyarítást ha jól tudom le lehet szedni a play storeból.
garit passzolom. de szerintem nem európai garit adnak hanem angolt. ami itthon ugye nem érvényes.YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
Face8814
őstag
Sziasztok!
Két amatőr kérdésem lenne:
- abban az esetben ha pl nem az Expansysról rendelem meg, hanem pl az Amazonról, vagy innen, szerintetek akkor is lehet probléma esetén a magyar Motorola szervizhez (Cordon) fordulni a garanciális javítás ügyében?
- az Expansystól, az Amazontól vagy esetleg más külföldi oldalról rendelt teló esetén a magyar nyelvvel vajon mi a helyzet? Elérhető a telón? (ma rákérdeztünk Angliában két boltban is és ott azt mondták hogy nincs benne magyar menü....)Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
pete_21
addikt
Ugyan már kaptál választ, de kiegészíteném: hivatalos gyári gari, amit elfogadnak bármilyen hivatalos szervizben. Nálunk a Cordon szervizeli a Motorola telefonokat (és egyéb márkákat is). Ha nem budapesti vagy, akkor a szervizbe juttatás nem tudom, hogy működik. Ha budapesti vagy, akkor a szervizelés nem probléma szerintem.
-
Lomha 8V
addikt
Nincs új a nap alatt, hiszen a Motorola is a Google tulajdona. Nyilván próbálják kapósabbá tenni.
-
törölt tag
Persze, lehet tőlük rendelni, én is előrendeltem még pénteken, meg már korábban is rendeltem tőlük jónéhányszor. Egyébként 5.69 font az alapdíj és utána még 0,59 font kilogrammonként. Nekem olyan 64000 forintra jött ki szállítással együtt, viszont azóta lement az ára 10 fonttal, ilyenkor az Amazon szabályai szerint, az előrendelőknek is kevesebb lesz, akkor is, ha még a magasabb áron rendelték.
-
törölt tag
Ja, meg a hát a nexusokban ugye nem is csaltak a benchmark tesztekben, mint a Samsung-nál, meg még jónéhány gyártónál... Annyira nem rajongom az ilyen tesztekért különben, de legalább ad némi összehasonlítási alapot a többi telefonhoz képest. Egyébként sokkal inkább ez, mint mondjuk egy Galaxy SIII, ami több pontot ért el...
-
soap
csendes tag
Kedves fórumozók!
A napokban megjelent Motorola Moto G készüléket szeretném beszerezni, 16 GB-s változatot, értelemszerűen a lehető legjobb áron. Tudtommal a telefonnak nem lesz hivatalos forgalmazása az országban. Egy ismerősöm ajánlotta, hogy amint elérhető rendeljem meg a brit amazonról.
http://www.amazon.co.uk/Moto-16GB-Sim-Free-Smartphone/dp/B00ECBREB6/ref=sr_1_2?s=electronics&ie=UTF8&qid=1384721881&sr=1-2&keywords=moto+x
Kérdésem az lenne, hogy ha így teszek kb. mekkora szállítási költséggel kell számolnom? Egyáltalán lehet tőlük rendelni Magyarországra? Esetleges egyéb járulékos költségek?
Valamint a legfontosabb: Van jobb ötletetek, hogy honnan tudnám beszerezni a készüléket?Köszönöm a segítséget előre is!
-
Örni
senior tag
Kamera teszt:
[ Szerkesztve ]
There's too many men, too many people, making too many problems!
-
törölt tag
Akksi szerintem nem sorolhato ide. Papiron persze 50mAh kulonbseg van, de ez a soc fogyszt annyival kevesebbet, hogy meg jobb is legyen a Moto G uzemideje.
ronaldo: szokasos 100 app? Nekem most a Gapps csomagot is suamolva van 40-50 a telefonon, es tokeletesen elegnek erzem atlag hasznalatra...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ó Istenem, semmire sem elég?
Nekem most egy Desire van, van benne egy 8GB-os SD, ami kb, fele üres, sőt még a telefonra is tudok pakolni! Miért? Egyszerű, nekem a telefon arra kell, hogy telefonáljak, netezzek, zenét, rádiót hallgassak. Filmet telefonon?? Na az vicc, majd otthon a 102cm-en nézek.
Tehát, aki telefonon akar játszani és filmet nézni és még f@s képekkel telerakni a telefonját, az vszeg nem 50-60k-t akar telefonra költeni, hanem nagyságrendekkel többet.
Apple: ha részvényes lennék, baromira örülnék minden eladott darab miatt, mint felhasználó, meg nem értem, hogy mire fel ez a hatalmas árrés rajta. De ha valaki hajlandó annyit adni azokért a kütyükért, hát hajrá.Akkor tegyük egymás mellé az említett márkát
ugye ezek vannak 55-65 körül?
[Marketing cucc]
A 64GB-os egy picit több, 260k körül van. Az általad említett 128-as itthoni árakról nincs semmi, termékről sem.
várom a termék és árlapot róla
Hát erről beszélek[ Szerkesztve ]
-
ronaldo
őstag
válasz #32577792 #26 üzenetére
Nem, ez tényleg gáz. A 8gb-s verziónál alapból jó, ha 5gb elérhető lesz.
Az gyakorlatilag semmire nem elég. Én nem sokat játszok telefonon, de ha valaki felrak két - grafikus rendszert kicsit is kiaknázó - játékot, már búcsút inthet legalább 2gb-nek. Ha néha lő pár fotót, tart pár doksit a telefonon és a szokásos ~100 app körül, már el is fogyott a móka. Navigációt kb. nem is lehet telepíteni rá, vagy max. 2-3 térkép fér rá.
Ideje lenne már a beépített, nem bővíthető 8gb-t hanyagolni a gyártóknak. Használhatatlanná teszik a telefont. 16gb lenne a minimum, de érdemes lenne megnézni almáékat, ott már 128-nál tartanak. A nexusok is még a mindig nevetséges 32-vel jönnek.
-
FaKing
csendes tag
Szerintetek mikorra várható a hazai megjelenése a masinának ? Vagy érdemesebb lenne megrendelni kintről ?
-
kovadika
őstag
válasz -Faceless- #44 üzenetére
Expansys.
-
-Faceless-
őstag
Hogyha valaki talál moto G-t itthon valamelyik gsm boltban be tudná ide linkelni ?
Ha szolgáltató fölveszi, arról biztosan tudni fogok, de mindet nem tudom követni :/ -
daniel909
addikt
srácok! a nexus 4-nél ez gyengébb?
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
Anulu79
addikt
Én már várom nagyon. Ha jó áron belet szerezni itthon akkor jöhet is egy dual simes verzió.
-
amanoba
őstag
válasz panpeter92 #33 üzenetére
1 giga ramot.
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
panpeter92
tag
Amúgy mi a probléma ezzel a telefonnal? Én azt hittem, hogy hatalmas kíváncsiság fogja körülvenni. Itthon 62500 Ft, megbízható forrásból 16GB tárhellyel. Ezért kapsz egy négymagos procit, HD kijelzőt, 2GB ramot és valószínűleg tisztességes frissítést, tekintve, hogy a Google áll mögötte. Egy éve ez még csúcs hardvernek számított.
Szerintem bestbuy lesz ez a telefon. Kár, hogy ennyire jellegtelen a kinézete, de gondolom nem akartak az X alá ásni.[ Szerkesztve ]
-
pete_21
addikt
A telefon tudása és az ára szerintem nagyon rendben van. Én annyi kivetnivalót találok benne, hogy túl nagy a ház. A Motorola szeret kompakt telefonokat kiadni, de ez nem annyira kompakt. Nézzétek meg a Moto X méreteit, és a G-nek a méreteit, kb. ugyanazok a dimenziói: G, X.
Illetve szerintem a telefon túl vastag ezzel a 11,6 mm-rel. Egy pár mm-t le kellett volna ebből csípni szerintem. -
Ricardo823
tag
Szerintem ez a telefon a mindennapi használatra bőven elég.Az pedig hogy nem bövithető szerintem nem gáz.Akinek kevés a 16 giga az úgyis mást fog venni.
[ Szerkesztve ]
-
margithid
veterán
DAC tekintetében amúgy lehet tudni mi van a moto g-ben?
-
margithid
veterán
Igazából én msot ez mellett a samsung ativ s-et nézegetem. Az expansysnál 64k kiszállítással.
-
törölt tag
Angol Amazon-ról rendelve a 16 gigás változat olyan 65.000-re jön ki szállítással. Amúgy elég népszerű lesz szerintem, mert már elővételben vezeti az Amazon eladási toplistáját...
[ Szerkesztve ]
-
dsr
senior tag
55 rugóért a 8 gb-os kifejezetten jó vétel főleg majd gsm boltokban 45-50k-ért
-
Ádám16
addikt
Ez a forma, és anyaghasználat nagyon nem tetszik. Eddig a Motok épp ezért fogtak meg, volt benne valami, ami feldobta az egészet, de ez így kevés számomra.
-
margithid
veterán
Tudom, nekem nem megy egyszerre a böngészés és a skype, de hát ez van, nem mai darab. (lehet amúgy a skype a sz@r, sok helyen olvastam, hogy erősebb gépeken is kilépked magától)
Nyilván jó lenne a jővőre nézve a 2 GB Ram, de azért ilyen árkategóriában nem lehet ezt még elvárni.
Ráadásul ne felejtsük el, hogy gyári android, kb az LG G2-nek is ennyi lehet a szabad ramja, ott ugye az UI megeszik jócsomót.
Plussz ha még hiszünk is a googlenak, hogy a 4.4ben már sokkal jobb lesz a Ram kezelés, akkor 2-3 évig nem lehet gond ezzel a telefonnal.[ Szerkesztve ]
-
uki
aktív tag
válasz margithid #18 üzenetére
Pár nappal ezelőtt került a kezembe a Nexus S-em, közel 1 év N4 használat után, igaz nem CM hanem gyári android van benne. Finoman szólva, könnyű a jót megszokni. :-) Nagyon gyorsan elfogy az a fél giga ram.
"this is just a punk rock song written for the people who can see something's wrong"
-
TechArtist
aktív tag
Talán lesz EU-ban Moto X is. Ja, ezt nem ide akartam.
[ Szerkesztve ]
-
-
törölt tag
Én kifejezetten örülök neki, hogy inkább alacsonyabb órajelen járó SoC van benne, így talán elérhető valami normális üzemidő ezzel az akksival is. Bár most még nem tervezek telefont újítani, talán majd jövőre valamikor, de valami ilyesmi cuccnak örülnék, mert ezek az energiavámpír 2,3-2,5GHz-es szörnyek nem annyira hoznak lázba Játékra talán kell annyi, meg fHD kijelzőhöz, de amúgy nem nagyon látom értelmét.
-
törölt tag
Tessék válogatni és az árakat összehasonlítani, aztán lehet fanyalogni...
-
-
M5Norbi
őstag
Pontosan. Egy átlaguser tökéletesen elégedett lenne vele.
Ha jobban belegondolok ennél jobb max a csúcsjátékokhoz kell vagy fullhd filmekhez.
És ha nézem ennek az árát és egy csúcstelefonét a különbségből kijön egy Pc,Ps3,Xbox360 valamelyike:-)[ Szerkesztve ]
Ha meghalsz, Te nem tudod, hogy halott vagy, csak a körülötted élőknek nehéz. Na most ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy!
-
Weeman1
veterán
Ki kellene próbálni.
Xiaomi 11T Pro
-
HawerKing
őstag
Remek telefon szerintem a felhasznalok 70 szazalekanak boven eleg eros, de az ara nalunk mar nem lesz valami olcso. "Olcso" most kinek mit jelent, nekem 50ezer ft alatt kezdodnek az olcso telefonok
▂▃▅▇ Nothing Phone 1 - 11T - Tab S2 - Tab S3 ▇▅▃▂
-
margithid
veterán
válasz -Faceless- #7 üzenetére
65k-ért látom én itt...
Egyébként nagyon tetszik benne, hogy ez is "nexus" ugymond, ugye natur android van rajta, 4.4et ugye tuti kap és ki tudja lehet még egy verziót is.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Bountyt mikor kap?
-
margithid
veterán
Ha itthon lesz kártyásan 50k alatt, akkor van egy vevőjük
-
S-eye
senior tag
Én úgy tudtam, hogy azért jön Kitkattel, mert csak januárban jelenik meg az USA-ban.
-
Hobbbyt
őstag
Háát azért nagyon relatív, hogy a Quad A7 1,2Ghz-en mennyire erős..
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest