- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
WinstonWolf #40 üzenetére
"de az érvelésed második fele számomra értelmezhetetlen és zagyvaság..."
Talán azért nem érted az érvet benne, mert nem volt érv, csupán kiegészítettem ezzel az infóval.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
WinstonWolf #38 üzenetére
"Erre azért ne vegyél mérget."
"Valamint az sem mindegy, hogy 1 vagy 2 év a garancia..."
Ez így van, de a gyártói garancia minden esetben 1 év. A szolgáltatók példányai meg nem is az LG-hez, hanem a Telemaxhoz mennek javításra. Persze viheted az LG-hez is az első évben a már ismertetett okokból.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
WinstonWolf #36 üzenetére
De annak meg mi értelme van? Az úgy pont 200 ezerre jönne ki, mint bárhol máshol függetlenül. Sőt az LG márkaszervize bármilyen készüléket befogad, amire rendes számlát állítottak ki, így akkor már 160k körül megvehetném a sarki GSM boltban is.
Itt most nem arról van szó, hogy a +40 ezer forinttól éhen halok-e vagy sem. Mert nem. Csak arról, hogy a Telekom aktuális árait nem nézve is ugyanannyiba kerülnek, pedig az LG lespórolt néhány technológiát (pl: ujjlenyomat olvasó, vezeték nélküli töltés, kijelző színmódok, fejlettebb fitness funkciók, stb) és akkor az egyébként jóval erősebb hardvert meg a kétség kívül drágább készülékházat már ne is nézzük. Ettől függetlenül így is G4 lesz a következő, csak még megvárom míg a Telekom végre kiszórja a hülye fülhallgatós csomagokat (vagyunk még ezzel páran a G4 topikban).
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz
WinstonWolf #34 üzenetére
Mindkettő 32 GB-os. És valóban előny a bővíthetőség, de csak ha ki is tudod használni, nekem például semmi szükségem nem lenne a bővítésre, mert bőven elég ennyi (most 16 GB van és untig elég).
Szerintem eléggé egálban van a két készülék, mindkettőnek megvannak a maga előnyei és hátrányai a másikkal szemben. Én is a G4 felé húzok, de azért 40 ezer mínusz az S6 javára nem kis pénz, főleg úgy, hogy a G4 az egyik legfapadosabb flagship idén, számos dolog hiányzik belőle, de az is tény, hogy amit tud, azt legalább jól tudja. Az S6 memóriakezelése engem kiakaszt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Ingatlanos topic!
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Milyen program, ami...?
- Eredeti játékok OFF topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16GB) Kingston FURY Beast RGB 6000MHz DDR5 CL30 memória 27% 3 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest