Hirdetés
- Samsung Trifold, Pebble, Bosch, AI, AI, meg AI - CES 0. nap
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
rdt89
addikt
Az se érdekel ha bábanimáció csak folyjon a vér és törjenek a csontok. A mai napig a Conquest a kedvencem ami a legjobban visszaadta a Mortal Kombat hangulatot.
-
GreatL
őstag
Irtózatosak voltak a filmek... megjelenésükkor is gyatra marhaságok voltak. A Street Fighter film régen tetszett de most már 10 perc után hagytam a fenébe.
-
DeFranco
nagyúr
azóta is ott van könyvjelzőben mióta frissítetted, befejezted, de még nem volt érkezésem újra elolvasni

@hogabesz: teljesen jó volt az a maga idejében, ma már amatőrök is jobbat csinálnak telefonnal youtube-ra, és egyébként ez akkor is már kb. trash kategória volt.
de megállt a lábán mert saját magát sem vette komolyan, nettó fanservice volt, és ebből nem is csináltak titkot, sőt önmagát is kiröhögte a film. és pont ezért nem kínos, hanem maradt gulity pleasure.
-
hogabesz
aktív tag
válasz
Neurotoxin
üzenetére
Valóban, az idő sok mindent megszépít. Én ott hibáztam, hogy pár éve újranéztem, nem kellett volna.
-
gyimger
őstag
Mióta mondom ezt! Szinte az összes WB / DC animációs filmet láttam és évek óta fúrja az oldalam, hogy az ugyanehhez az anyacéghez tartozó Mortal Kombatról miért nem csinálnak egy marha jó animációs filmet, erre tessék! A történet ismeretében ezt már rég filmre kellett volna vinni!
-
hogabesz
aktív tag
Én nagyon örülnék ha sikerülni kihozni belőle valami jót. Az eddigi MK adaptációk, hogy is mondjam, khmm...
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
GreatL
őstag
Mortal Kombat... teljesen egy szétcincált hülyeség lett már ez is, bár a verekedés még mindig nagyon jó benne. Már krónikus...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Keresek Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
- Karácsonyi Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest