- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Mobil flották
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
Ja és igen, volt ezres Corsair, elviekben szintén minőségi és még drága tápom. Konkrétan féltem tőle, mert kimértem és bőven kilógott a 12V is a szabványból kisebb terhelésen. Csak ugye nem mindenki méregeti így a dolgokat. Megveszi-berakja aztán szipiszupi. Közben lehet, hogy nagyon nem.
-
Tikakukac
titán
De amúgy miből gondolod hogy a "minőségi" beles táp nem visz magával semmit illetve h ki van zárva?
Nem azt mondtam, hogy kizárva. Semmi sincs kizárva. Egyébként laboros tapasztalatokból gondolom, egy szimpla kábelnél is lehetett látni mi az ami szabványra készült és mi az ami valódi minőség volt. Ez csak kábel volt, akkor mekkora diffi lehet ha egészében nézünk egy rendszer 1 kisebb raklap kondival és forrasztásokkal.
-
Tikakukac
titán
Na mifene, egész korrektnek tűnik elsőre.
De marad a passzív platina Seasonic
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged