- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
Új hozzászólás Aktív témák
-
DanD88
tag
válasz
-Skylake- #17 üzenetére
Hmm, nem is tudom... Talán egy random "megint mehet az újrainstalálás/visszaállítás régebbi verzióra/esetleg install médiával újra bootolható állapotba helyezése az oprendszernek, az új, olyan fícsörökkel, amiket szinte senki sem kért, telerakott windows update miatt" kommentszekciójában rá lehet lelni pár válaszra wink wink nudge nudge
De komolyra váltva a szót, mi zavar engem:
Pont ez a windows phone-os csempés dologgal elkezdődött modern ui (amivel amúgy stílusban nincs bajom, win8.1-et kifejezetten szerettem), ami alatt a régi is fut (lásd settings és control panel), eröltetett update-ek, amik újabb és újabb fícsöröket hoznak, miközben régieket rontanak el szándékosan vagy nem.
Home userek nem tudják késleltetni update-eket míg kiforrnak, ha éppen munkára használná a gépét az ember, és egy update brickeli, és miután mindent megpróbált egyedül az újrainstall oldja meg, ezzel időt és talán munkát(nem a munkáját hanem a gépen lévő félkész/kész-et) veszít akkor így járt.
El tudom képzelni hogy az egész alatt olyan spaghetti kód van hogy csak na, azért olyan lassú, és minden nagy update-el csak lassúbb lesz.
Vicc nélkül 5-10x lassabb mint a win7 - ezt arra alapozom hogy linux alul virtuálmasinában futtatva egész szépen megy a win7, míg win10 nyilván még nagyobb szenvedés mint ahogy előtte működött rendes os-ként. És nem, nem 1.5-2-szeres az eltérés hanem Hatalmas. Azt is megértem hogyha valakinek 4-5ghz-re húzott i5-i7 procija van ezt nem érzi meg, de könyörgöm, az nem azt jelenti hogy az OS hűdejó!
A kérdésre meg hogy miért kell kukázni, azért mert ha ebből az UWP-s cuccból nincs visszalépés és ezentúl csak így lesznek elérhetőek az új intel driverek windows alatt, én köszönöm szépen akkor is visszalépek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- GAINWARD RTX 4070 Ghost OC 12GB - ÚJ! 3 év garancia
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest