- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
haiiro_o
tag
Sziasztok. Nem tudom jó helyen járok-e, de azért kérdezek.
1.[Ilyen vagy ehez hasonló] festékkel van valakinek tapasztalata? menynire fluoreszkálhat ez?
2. FractalDesign Core 1300/2300-hoz lehet kapni valahol ablakos oldallapot?
Ha nincs ilyen, akkor van aki vállalná egy ilyen oldallap elkészítését? Vagy inkább vegyek egy NZXT S340 et..?
Köszi előre is.
-
cyber86
őstag
Hasonló moddolás mint amit ő csinált mennyibe lenne? [link]
szerk: mondjuk nálam főleg a lényeg még az lenne, hogy úgy kéne átalakítani, hogy a ventiknek ne legyen szélzaja főleg az első borzasztó na meg a vinyó rekesz helyett valami jobb megoldást csinálni amibe nem rezonál be a vinyó.
-
cyber86
őstag
Sziasztok. Szerintetek egy Corsair Graphite 600T fekete házat érdemes lenne moddolni?
-
kikikirly
senior tag
Szerbusz Ramszesz.Nekem lenne egy megbízásom számodra!Max 4 hét és lesz egy fehér-fekete NZXT Phantom 630 gépházam.Azon kéne egy két dolgot modosítani.Nem ilyen nuclear Waste szintű dologról van szó,csupán egy nagy plexi,egy kis gravír,némi festés.Budapesti vagy?mert én igen.Remélem még foglalkozol ilyesmivel.A határidő nem probléma,nagyon ráér a dolog,szóval nem foglak sürgetni,pontosan annyi idő lesz rá,amennyire szükséged van.
-
MaTpr0F
senior tag
Remélem jó helyen vagyok:
Keresek moddert!
Privátban lehet zaklatni.
-
Vartanus
őstag
Üdv mindenkinek!
Köszönet lelkes és sikeres moddereinknek és a PH! csapatnak ezért a blogért
Nos nekem lenne is elképzelésem a Cooler Master Cosmos S házamat illetően. Már belekezdtem a moddolásba, de szükségem lenne segítségre a táptakaró/alsó merevítő vázszerkezet 3mm-es alu L profiljainak hegesztésében, ebben esetleg jártas segítőkész modder kollégától. Az ismerősöm aki eddig a hegesztésben segítségem volt, most a munkájában nagyon besokallt, így nem tud segíteni, ezért kérném segítségét egy hozzá értő embernek
Ha van itt a PH!-s csapatban ilyen modder, aki szívesen segítene azért nagyon hálás lennék és megköszönném.
Valami ilyesmi a helyzet, csak azóta kicsit módsítva:
A képeken pirossal jelölt részeken lenne szükség hegesztési varratokra, ha/és amennyiben ez megoldható (a ház 1mm vastag vázlemezeinek sérülése nélkül) persze.
Minden választ, és ötletet szívesen veszek, előre is megköszönve az esetleges segítséget
:
Üdv: Vartanus
-
-
jaja1981
addikt
Ha rezonál akkor kell rá rezgés csillapító, mert nem elég merev a lemez.
Bitumen lap jó, az elég nehéz. -
Egzee
őstag
válasz
oraihunter #23 üzenetére
Neked is ezt ajánlom, csak locsolgasd is mellé
-
Sajnos nagyon időigényes jó alkotásokat csinálni, nekem is már annyi alap megfordult a kezeim között, amire "álmodoztam", csak napi 12-16 óra munka mellett nem könnyű időt szakítani rá
Egyelőre csak csorgatom a nyálamat...
-
Egzee
őstag
válasz
oraihunter #19 üzenetére
Izomból rátépem a csavart, elkussol. Imádom az elrendezését egyébként. Porszűrők meg csodásak! Nem túl sűrű, könnyen üríthető. Még gondolkozom egyébként a tetejére 2 ventin, ahová a vizet lehetne tenni... Kicsit felmelegszik a felső hátsó része, tipikus alsótápos probléma, de lehet csak valami combosabb venti kéne oda...
-
jaja1981
addikt
Sziasztok!
Én vállalok moddingolást, referenciám itt: [link]
Volt itt hirdetésem is a PH-n, sok kollégának készítettem házakat.
Megmondom mi a nagy helyzet.
Addig még csak-csak lehet döcögni, amíg hobbi szinten megy a dolog. Kis pénz, kis munka, de ha szereti az ember csinálni akkor jó.
Nálam ott akadt meg a dolog, hogy gondoltam komolyabb szintre emelem a dolgot és veszek gépeket. Hajlító gép, oszlopos fúró, fényező hely kialakítása, pisztolyok, hőlégfúvó, stb.
Na de ezeket már senki ne fizeti meg. Amikor mostanában is megkeresnek, hogy mennyiért fújom le a házukat, és azt merem mondani, hogy festéktől függően 25e Ft-től indul, akkor megáll a buli és megkapom, hogy ekkora lehúzást még nem láttak, mert ők a konyhában 2 flakon olcsó sprayével megcsinálják és 3000Ft-ből kész, akkor mi a 25000Ft nekem.
Na elárulom. Én és mások sem csak ráfújják a sprayit. Minden elemet csiszolni kell, majd alapozni, műanyagra műanyag alapozó, két réteg szín és két réteg lakk. Ez anyag árban mondjuk 10-15e Ft. És akkor 10e Ft-ért dolgozol 3 napot és nincs benne az eszköz és a hely.
Na ez a nagy helyzet, ezen kell elgondolkodni a mélyen tisztelt egyedi gépekre vágyó uraknak, hogy bizony pénzbe kerül.Másik.
Mennyiért plexizem be a háza oldalát. Mondom 6000Ft-től indul attól függ milyen a ház (alu, acél) milyen színű plexit akar, milyen alakban kell kivágni. Erre jön, hogy 10000Ft a gyári plexis oldallap, megint lehúzom szegényt.
Egyet tisztázzunk. A modder nem tud és nem is akar versenyezni Kínával. A tömeg gyártott eszközök, berendezések jobbak, mint amit otthon kézzel készítesz és elárulom olcsóbb is.
Szóval ami boltban megkapható ne akarjuk kézzel elkészíttetni.Megint másik.
Mennyit hirdettek itt egyedi házakat a PH-n 80e Ft-től 300e Ft-ig. És mi volt? Mi kerül ezen ennyibe, vérpistike 500Ft-ből megcsinálja.Ennyi.
Sok sikert a kezdeményezéshez
Újabb gondolat.
Egy minőségi ház 30e Ft-től indul, alatt mind gagyi, hiába mondanak mást az eladók, tesztek. Olcsó anyagok, nem átgondolt elrendezés, sorja és bóvli megoldások. -
oraihunter
aktív tag
"Néha berezonál" Igen sajnos nekem is. Nagyon vékony lemezből készítették. Sajnos a merevítés nem lenne megoldás, mert gátolná a hozzáférhetőséget. Csak ha vastagabb volna a lemez az adna egy kis merevséget még neki. De ezért a pénzért amennyibe anno került ez egy rendkívül jó, és átgondolt ház, szerintem.
-
Egzee
őstag
válasz
oraihunter #16 üzenetére
Nagyon jó választás volt ez a ház... Imádom! Nem ütköztem még értelmetlen helyzetbe miközben építgettem. Néha mondjuk berezonál, ami eléggé zavar...
-
Endreas
tag
Jó ötlet!
-
zolee5016
őstag
Mindenkinek sok sikert,aki nekifog,belevág egy modba...külön köszönet a besegítő embereknek,és Ramses -nek
Sok jó gép készülhet még a Veletech-ig legyen látnivaló ismét bőven .....
Én valszeg kipontozódtam az idei versenyből -
Egzee
őstag
RIP Radikalmod... Jó kis brigád volt... Nekem is Versa II-m van, sajna nem lehetett kapni plexivel itthon, így én is ablakot akarok majd nyitni rá!
-
QbHead
aktív tag
válasz
oraihunter #12 üzenetére
De igen
csak mire eszembe jutott hogy egybe van már lejárt a szerkesztési idő még egy posztot meg nem akartam "ideszemetelni".
-
törölt tag
Ez a megfelelő fórum ház készíttetésére is?
-
QbHead
aktív tag
Érdemes moddoltatni egy Temal Take versa II-t? (plexi nélküli verzió)
-
csib41
aktív tag
Nagyszerű kezdeményezés, remélem látunk sok szép alkotást.
-
Matej
tag
Jó ötlet, le a kalappal.
-
AndrewTdi
addikt
A szendvicsbe milyen konfig van?
-
rudi
nagyúr
Modderek, akik kisebb nagyobb átalakítást vállalnak:
Hogyan érdemes megadni a kérésedet a moddereknek?
Ha van konkrét elképzelésed arról, hogy mit szeretnél, azt igyekezz minél alaposabban leírni, ha van rá módod fotóval, rajzzal, 3D modellel illusztráld. Ezek alapján a modder fel tudja mérni, hogy nagyjából milyen anyagi és időbeli ráfordítással tudja kivitelezni a kérésedet.
Ha inkább csak azt tudod, hogy mennyit lennél hajlandó az átépítésre költeni, akkor add meg a moddernek a témát (például egy klánlogót és ahhoz illő színűre festett gépházat szeretnék tízezer forintból ). Ezek alapján a modder javaslatot tud tenni az átalakításra és annak várható idejére.
Modder vagy, aki jelentkezne munkára?
Egy személyes Logout blog bejegyzésben mutasd be magad. Írd le, hogy milyen témákban érzed otthon magad (pl. minimal mod, Sci-Fi, steampunk), milyen anyagokkal dolgozol (pl. fa, fém, plexi, műanyag), milyen technikákban vagy jártas (pl. airbrush festés, hegesztés, egyedi elektronika, mozgó elemek, CNC marás, vákuumformázás). Célszerű megmutatnod a korábbi alkotásaidat, leírni, hogy nagyjából mennyi idő alatt készültek el, és milyen költséggel tudsz hasonló munkát vállalni. Az elkészült blogbejegyzés linkjét küldd el a rudi(kukac)prohardver(pont)hu mailcímre, vagy privátban rudinak.
Hogyan célszerű továbblépni, ha már egymásra talált a moddoltató és a modder?
Erősen javasolt a szóbeli egyeztetés mellett egy megbízási szerződést (például ilyet) is írni. Minden átadott termékről és pénzösszegről érdemes listát és átvételi nyilatkozatot írni. Hasznos lehet annak tisztázása is (a megbízási szerződésben), hogy a modder milyen mértékben felel azért, ha egy alkatrész az átalakítás révén működésképtelenné válik.
Fontos: A Prohardver Informatikai Kft. mint a Prohardver lapcsalád (prohardver.hu, mobilarena.hu, itcafe.hu, logout.hu, gamepod.hu) üzemeltetője az e topikban létrejött megbízások teljesítéséért vagy az ellenérték kifizetéséért felelősséget nem vállal, e tevékenységek a Prohardver Informatikai Kft. részvétele és ráhatása nélkül zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Overwatch 2
- Meghúzza a nadrágszíjat a gyártóüzemeiben az Intel
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Linux kezdőknek
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen1/gen2 // P52 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged