- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Scythe_
aktív tag
Ja és még valami, nekem E51-em van (aki nem tudja: Symbian 9.2 3rd edition Feature Pack 1) és nincs benne sem patkó sem az a másik "új" nézet, csak a rács és lista, szóval ez nem csak oprendszer, de telefonfüggő is. (Ja és a zenelejátszó EQ-ja a mély tartományban egyáltalán nem működik, a közép és magasakban pedig "érdekesen" viselkedik. (Még mielőtt valaki mondaná, nem a gyár HS-t használom, az hulladék, hanem egy Sennheiser CX300-at)
Coreplayer-t használok, de az meg mondjuk úgy, félig-meddig kompatibilis az S9.2-vel. -
_Scythe_
aktív tag
Nagyon jó kis cikk, de pár meglátásom, lenne.
Az s60 gyári zenelejátszója fejlett...? Engem az őrületbe kergetett és kerget a mai napig is. Nagyon jó, hogy mindenféle szempont szerint lehet rendezni a számokat, csak file név szerint nem???! Mi a f*szért nem lehet név szerint rendezni, ahogy ez alapból elvárható lenne? Miért nem lehet megnyitni - mint winampban - mappát? Miért kell a id -tagekből venni a szám címét, ahol pl NINCS számozás, és minden alkalommal kézzel kell összeállítani a listát.
Szerintem ez annyira kézenfekvő, hogy el nem tudom képzelni, hogy ~10 év fejlesztés után ezt az evidens funkciót hogy nem lehetett még beletenni? Ki a pöcsöm hallgat stílus/év szerint zenéket ID TAG ALAPJÁN, mikor általában ki sincs töltve, vagy rosszul. Egy album számait öt különböző alkategóriába rakja, hogy véletlen se lehessen egyszerre egy mappa tartalmát file -név szerint rendezve lejátszani. Ez tényleg akkora kérés? És ha van egy válogatás mappám adott számsorrenddel azt hogy játszom le? Napi szinten változtatom a számaimat (4GB kártya) és nem vagyok hajlandó emiatt állandóan a listáimat rendezni.
Létezik még egyáltalán olyan lejátszó, ami alapértelmezetten nem a file nevét veszi figyelembe lejátszáskor? Nem hiszem. Ugyanilyen paraszt a Galéria is, mi az, hogy az összes képemet megnyitja a telefonon? Gondolom, más is készít a barátnőjéről ilyen olyan felvételt, amit nem szeretne, ha más látna, de nem, mert a szülinapi vigyorgós családi kép után rögtön a barátnőm tárt puncija következik, ami picit kényelmetlen tud lenni adott helyzetben. Meg egyébként is. Volt olyan is, hogy kb 20-30 fényképem volt, erre a galéria írja, hogy valami négyszáz valahányat talált. Mondom honnan a rákból került rá ennyi? Sehonnan, egy játék file-jait vette képeknek. Nincs rá lehetőség, hogy csak azt nyisd meg Galériával, amit akarsz. Akkor ne galériából nézd. Tudom. De akkor meg nem lehet a képek közt léptetni, holott ugyanazt a szoftvert használja. Miért nem csak az adott könyvtár képeit olvassa be előre, mint minden képnézegető, miért minden file-t? Szvsz ez atomgyökérség.
Kettős érzésem van nekem ezzel az s60-nal, valóban fejlett, jól használható és testreszabható, de bizonyos funkcióiban (és ezek alapfunkciók) kb a 3310-es szintjén áll, ha nem alatta.
Ez persze a cikk értékéből semmit nem von le, csak azért az s60 még messze nem a világ teteje.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest