Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• NagyMesterB

tag

Páran említették hogy nem is hallotak a 6620 ról, ez azért van mert akkoriban a 20 ra végződő nokiák amerikában jelentek meg, persze ez később változott ahogy egyre jobban belekeveredett a számozásba a cég.

Anno én is egy N6600 val kezdtem, és szerettem volna két év használat után lecseréni, de valahogy egyik típus se tudott annyival többet amennyivel többet kellet volna fizetnem értük. :(((

De 3 év elteltével már kicsit öregecske volt szegényke. Ekkor valahogy eszembejutott hogy mi lenne ha PDA lenne az utódja, így is lett
    Az akkori full nokia (N95) hez képest kevesebbért (170e vs 110e) kaptam egy olyan készüléket aminek nagyobb/jobb:
    -kijelző (nemcsak nagyobb hanem érintőkijelzős is)
    -proci
    -memoria
    -akksi
    -méret (lényesen vékonyabb, de többi irányban ugyanakkora)
    -szoft támogatás

De ennek már egy éve. Azóta szépen összeszedte magát a nokia hardwerileg , kiváncsi vagyok hogy mit lép az érintő kijelzős készülékekkel.
    Vagy majd ő is legyártatja a HTC-vel mint az SE :D bár lehet nekik nincs akkora önkritikájuk :))

Amugy köszi a cikket, sok újat tudtam meg, pl én azt hittem az ericson volt az első symbiános kütyü

Erről jut eszembe, az már érintőkijelzős volt, hogyhogy nem terjedt ez el, és majd csak most fog előjönni újra?

Új hozzászólás Aktív témák