- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed3r_X_
nagyúr
Persze, most a Nexus is üveg lett, ez van, sajnos egyik gyártó se jobb mint a másik. Az hogy meg milyen oprendszer fut a telefonon az is választás tárgya, egyik ilyent akar, másik olyant. Amire viszont nagyon kiváncsi leszek az a WP8. Abban látok jövőt, remélem alkalmazások terén is fejlődnek, és akkor beérik a konkurens OS-eket.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
privacy99 #124 üzenetére
Hasonló hardverű telefonom van (Alcatel OT-995). Nagyban függ ám azon is hogy a gyártó hogyan optimalizálja. Akkor a HTC szerintem úgy gondolta, 1Ghz, minek optimalizálni, erőből nyomja. Androidnál több készülékre kell optimalizálni, iOS-nál évente 1 készülék van, azért könnyebb a dolog.
Haverom iPhone 4-esét használtam pár napig, nem rossz kis készülék, de számomra túl kényes. Vigyáznom kellett rá mint a hímes tojásra.
Használtam olyant is, azt is sikerült beakasztanom, ezért mondom, felesleges. Egyik ezt, másik azt vesz.
-
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
privacy99 #121 üzenetére
Na már megint az Android fikázása. Mond milyen telefont használtál? Ilyen szutyok 20 ezer forintostól ne is várj jobbat kérlek. Nem tudom nektek milyen nagy igényeitek vannak, de én 1.5 év alatt egyetlen egy androidos gépemet se cseréltem volna le, semmilyen másik készülékre. Ja azért mert a "nagyok" mondták?
Mindennek vannak hibái, de korántsem szar az Android,mint azt sokan beállítják.
És kérlek részletezd mi olyan jó az iOS-ben, de ne sorold közéjük az akadást, azt hallottam eleget, tapasztalni viszont nem nagyon volt szerencsém -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
Playstation1 #101 üzenetére
Nekem is az van, nekem bevált
-
Ed3r_X_
nagyúr
Jó cikk lett, tartalmas, a Mokkás videót éppen most lesem meg
Remélem a jövő év is ilyen gazdag lesz mobilos berkekben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Cyberpunk 2077
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Star Trek
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! LG 32GR93U-B 144Hz 4K UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest