- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Neurotoxin #94 üzenetére
Amerikában több oldal összefogott, azért, hogy újra legyenek fizikai billes telók.
-
axioma
veterán
válasz
Neurotoxin #94 üzenetére
BB-hez draga es nekem mint maganembernek felesleges szolgaltatas kene, na meg a candybar miatt kicsi kepernyo es/vagy nagy fizikai meret se jo. A BB10 virtualis "szo-josolgatos" bill-je akar jo is lehetne, de sztem atlagos esetben nem lesz gyorsabb, mint a fizikai bill. Es erzesre se ugyanaz. Mondjuk az USA-ban jobb a valasztek - nana', a szolgaltatok erdekervenyesitese cseppet jobb -, de ott is egy csomo esetben cserelnek mar qwerty-seket sima touch csucstelora... (konkretan fel eve az eladosorba kerult droidoknal a telefoncsere indoknal nagyreszt iphone szerepelt).
Kozben megneztem azt az ominozus Mokka-adast en is, pont az jott ott is elo, hogy egyre tobbszor irogatnak az emberek, pl. fb-post az szoban nehez. Ehhez kepest a qwerty megse jon eloterbe, nem ertem... egyedul a vekonysag lehetne indok, na de ez mar a tobbi csucsmodell eseten is sokszor tulzas. Amikor me'g a Blade (1) volt a penge...
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Google Pixel topik
- Milyen processzort vegyek?
- Simbin topic (GTR, Race07, GTR Evolution, RaceRoom Racing Experience, stb.)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Válságba taszíthatja Oregon államot az Intel leépítése
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest