- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát nem tudom, mintha a 10 évvel ezelőtti technológiát akarnák újra az emberekre sózni. Most rendeltem nagymamámnak egy Samsung S3650-et, kiváncsi leszek. Mivel a fő baja a billentyűzár, valamint nemigen tudja a képernyőn megjelenő menüszöveget az alatta levő gombokhoz rendelni (most az én régi Siemens C62-m van nála). Ha kap sms-t, fogalma sincs mit nyomjon meg. Írni meg úgysem ír. Mégiscsak 2009 van, remélem, ha a képernyőn megjelenő borítékot és lakatot kell taperolni, az menni fog neki, valamint, ha hívni akar akkor is a neveket kell nyomkodni, mert az is megesett már, hogy a képernyőn megjelenő 3 egymás alatt levő névből nem tudta, melyiket fogja hívni, így volt már pár téves (hiába mondom, hogy a középső, 100x elmondtam, hogy melyik billentyű mi, elfelejti - érintőképernyőnél nincs mit elfelejteni, oda kell bökni, amit akar csinálni). Sz'al óriási baklövés szerintem, hogy félvakoknak szánt telefonokat csinálnak, az érintőképernyő leegyszerűsítése helyett. Mióta megoperálták őt szürkehályoggal, jobban lát, mint én
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 25
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TP-LINK routerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Horgász topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 582m2 nyomat
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest