Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Dark Archon

addikt

Hát nem tudom, mintha a 10 évvel ezelőtti technológiát akarnák újra az emberekre sózni. Most rendeltem nagymamámnak egy Samsung S3650-et, kiváncsi leszek. Mivel a fő baja a billentyűzár, valamint nemigen tudja a képernyőn megjelenő menüszöveget az alatta levő gombokhoz rendelni (most az én régi Siemens C62-m van nála). Ha kap sms-t, fogalma sincs mit nyomjon meg. Írni meg úgysem ír. Mégiscsak 2009 van, remélem, ha a képernyőn megjelenő borítékot és lakatot kell taperolni, az menni fog neki, valamint, ha hívni akar akkor is a neveket kell nyomkodni, mert az is megesett már, hogy a képernyőn megjelenő 3 egymás alatt levő névből nem tudta, melyiket fogja hívni, így volt már pár téves (hiába mondom, hogy a középső, 100x elmondtam, hogy melyik billentyű mi, elfelejti - érintőképernyőnél nincs mit elfelejteni, oda kell bökni, amit akar csinálni). Sz'al óriási baklövés szerintem, hogy félvakoknak szánt telefonokat csinálnak, az érintőképernyő leegyszerűsítése helyett. Mióta megoperálták őt szürkehályoggal, jobban lát, mint én :D

Új hozzászólás Aktív témák