- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- Nem sok meglepetést tartogat a Galaxy S25 FE és Tab S11 Ultra külseje
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bulcsú
csendes tag
Munka és vezetés közben még nem kell szemüveg, ezért ilyenkor nincs is kéznél. A vaksiság így kezdődik. Csak a mobil miatt nem szívesen cipelnék folyton magammal szemüveget. Abillentyűknek nem kell nagyoknak lenni, mert jóformán odanézés nélkül is megy a kezelésük.Egyéb kívánalmakat a 77-es hozzászólásban írtam le.
Azt hiszem valamelyik Nokia okostelefonból kell választanom, és az előző hozzászólások miatt nem érintőképernyős lesz.
Már eddig is sokat segítettetek, de, ha még javasolnátok is valami nagyobb kijelzős de nem érintős okost, tisztára jó napot okoznátok ebben a ronda időben. (Annak ellenére kérem ezt, hogy teszteket persze már sokat olvastam.)
-
Bulcsú
csendes tag
-
Bulcsú
csendes tag
És ha a hálót hanyagolnánk lenne ötleted? Kezdek már belefáradni,hogy hetek óta mindenki csak a vállát húzgálja.
A gyártók ilyen bénák vagy direkt nem csinálják? Hiszen csak egy rövid szoftver kellene az írásjelek nagyítására!
Apropó! Tud valaki ilyet mely a telefonra is telepíthető?
Ha nincs írjon már valaki egyet, fogadom jó üzletet csinálna.
-
Bulcsú
csendes tag
Végigolvastam egy csomó tesztet meg ezeket az okosságokat itt, mégsem tudom mit vegyek alap Nokiám helyett melyet már nem nagyon látok!?
Szeretném, ha hívás fogadáskor/indításkor,esetleg SMS olvasáskor az írásjelek nagyok és jól olvashatóak lennének.Ugyanígy az óra is.Én nagynak a 10mm körüli méretet tartom.Olvasható legyen napsütésben is, ha csak a testemmel tudok is árnyékot tartani.
Egyéb kezelésekhez már nem gond ha szemüveget kell tenni.
Nem szeretnék lemondani a rádió, zenelejátszó, fényképező,videófunkciókról, de az
internetképességről sem.Pedig már többszörös nagyapa és majdnem 60 vagyok.
Segítsetek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OLED monitor topik
- E-roller topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Itt a Patriot legfürgébb konzumer SSD-je
- Linux kezdőknek
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest