- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem nincs miért szabadkoznotok. Minden a helyén volt, ahogy kell
Egy ilyen mértékű rendezvényen meg szvsz elkerülhetetlen az, hogy sor volt a standoknál, vagy épp befele jövet. Csak logikusan belegondolva, 7-800 ember nem tud bemenni egyszerre sehova sem. Én sem szeretek sorban állni, meg várni, de ha valaki ennyit nem bír ki, akkor jobb is ha hazament.
Ez a Foursquare-es dolog mi volt? Mikor csekkoltam, kaptam az infót, ha itt regisztráltam kapok egy csokit(vagy mit), de fogalmam nem volt miről van szó
(igazából ezt a Foursquare-t se vágom nagyon)
Rusi, szerintem én is nálad mentem be(előttem egy hölgy, BBarbi járt nálad, ha te voltál), legalább is egy Tab volt ha igaz, amin kikeresték a nick-em, de hozzád korábban még nem volt szerencsém..Epsylon: Én is láttalak titeket a nokia stand-nál
-
DarknessHope
senior tag
egyetértek...
szerintem ez atom színvonalas volt.. és minden tiszteletet megérdemeltek...persze mindig van jobb... mindig lehetne jobb.. és lesz is mert jövőre még színvonalasabb lesz
kaphattam volna ölbe például egy szép hoszteszt.. lehetett volna ingyen koktéll. ja és lehetett volna egy nyereményjáték minden standnál amiben megnyerhettük volna valamelyik újdonságot.... persze hozzá 2 év ingyen előfizetés... természetesen....
Azonban ingyen pár kattintásért meg hogy el kell menni oda (és nem is fizetik. hú de szörnyű)
na mostmár viccet félretéve
azt-hiszem abbahagyható bármiféle panaszkodás... meg különben is én jól éreztem magam meg ahogy elnéztem a jelenlevők 99%-a is. és ez a lényeg. -
babosmiki
addikt
Mi köszönjük a sok munkát a tökéletes szervezést!
Amiért mentem, megkaptam.Az Optimus 3D érdekelt elsősorban, nem csalódtam benne!
A 3D-t szokni kell az igaz, de maga a készülék nagyon igényes lett,
szerencsés voltam én megnyomkodhattam kézbe vehettem!
Az SGS-hez képes nem sokkal nagyobb, viszont jobb a megjelenése.Még sok Meeting-et kívánok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest