- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fontos fejlesztéssel érkezik a Galaxy A17 5G
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
chapo
tag
Én a nap végén jól megnyomkodtam az Arc-ot, a Neo-t, meg a Pro-t egy ismeretlen hölggyel, akinek SGS-e volt. (Nekem HD2). Az Arc kijelzője gyönyörű, mind3-on bekapcsolt bravia engine mellett is messze a legszebb volt, a Samoled hiába, amilyen kontrasztos, meg szép a feketéje, annyira kékesszürke a fehér, meg kifolyik a szemem a sok cillivillicsodás színorgiától, sztem borzasztó, csak a feketét irigylem
. (Ezt a csajjal is nyugtáztuk...) Az Arc sebessége is nagyon rendben volt, nekem két dolog szúrta a szemem, az egyik: lehet én voltam béna, de az exponáló gombbal nem nagyon tudtam fényképezni, a ferde oldalfelület miatt nagyon nehéz lenyomni, a másik a hátlap. Kérdeztem a sráctól, hogy a sorozatgyártott példányokon megoldják-e a hátlap recsegését, persze azt mondta, meg (mi mást is mondhatott volna
) azért várjuk ki a végét, nagyon vékonyka az a hátlap. Az egyiken nem is volt rendesen fölrakva.. Ha azt nem szúrják el, akkor sztem nagyon jó ajánlat az Arc.
A tény viszont, hogy élőben sokkal szebb, mint képeken és lehet szidni az SE-t, de sztem nagyon szép ez a design, a sok egyenszappan-tégla samu, lg meg htc mellett öröm volt kézbe venni őket.
(Amúgy HD2-vel is be tudtam fényképezni a dobozba, de az Arc sokkal jobb volt.)Még pár észrevétel: kb 4x mentem vissza a htc-hez, mire végre meg tudtam nyomkodni egy működőképes Sensationt, elég komoly volt, de az nagyon nem tetszett a sense3-ban, hogy a menüben nem lehet folyamatosan fel-le görgetni, hanem ugrál oldalak között.
A Dell venue pro nagyon tetszett, igen jól áll neki a hatalmas méret, nagyon impozáns..(más kérdés, hogy nem szívesen tenném zsebre)
A nokiás hostess lánykák nagyon aranyosak voltak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i5-2GEN I 6GB I 320GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest