- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
spedyboy
senior tag
Sziasztok!
Tehat az LG rol nekem nincs videom tul keppen eszrese vettem hogy ott voltak.. XD
de D@nielnek lehet hogy van, megkèrdemaz ujjam azert jarkal olyan gyorsan mert eleg sokan vartak a telefonokra es bunkosagnak ereztem hogy en ott 10perceket nyomogatom meg videozom...
-
Nunder
őstag
Szépek meg jók, de hova ez a nagy kapkodás? A kijelzőt sem lehet látni úgy jár rajta az ujjad
Kicsit lassabb, elemzőbb használat, meg egy kis kommentár. Ezek hiányoznak nekem kicsit, főleg az Androidos masináknál. Ettől függetlenül köszönjük a tájékoztatást, ha van még videó akkor jöhet.
-
EczkE
veterán
Jók lettek a videók, köszi, hogy megosztottad velünk!
Várjuk a többit, ha van még.
-
Norbi21
senior tag
Nézhető, jó videók lettek. LG standon sem lehetett videózni, vagy nem tartottátok érdemesnek a telefonokat a videózásra? Mert az még érdekelt volna.
-
spedyboy
senior tag
igen D@niel volt!
és nem vagyok skrizofén ha megfigyelted az irásban végig többes számban beszélek!
mert hogy d@aniel el videoztunk ezek az én gyüjteményeim ö még nem töltötte fel yt re
de ha fennt lesz akkor az itt is fennt lessz!az iphone vs milestont is D@niel csinálta én videoztam a többit forditva
-
z0d1AK
nagyúr
Remélem a velem készült Bocha interjú nem kerül fel egyhamar.
Kicsit azért érződött a fáradtság a hadoválásomban(#4) murkika : az D@aniel volt valószínűleg.
-
-
Titan44
tag
Az SE-nél én ronggyá videóztam magam miközben beszélgettem az ipsével.
Egyszerűen nem kérdeztem meg... -
Vasinger!
nagyúr
Nem rosszak. Néha kicsit túlságosan remeg a kezed, de azért nézhető.
Én ilyen készülékeket csak videóról fogok látni, az biztos.
Ami lejön a videóból, hogy nem először fogsz a kezedben érintőkijelzős telefont.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 128Gb Phantom Black SM-S911B/DS
- Macbook Air M1 98%-os akksi, makulátlan állapot
- Lenovo T480S Touch (érintő képernyő) Intel Core i5-8350, 16Gb ddr4, 12 hónap garancia, áfás számla
- Lii Audio szélessávú hangsugárzó pár
- Lenovo T495S Touch (érintő képernyő) AMD Ryzen 5 Pro 3500U, 12 hónap garancia, áfás számla
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3068
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest