- Vodafone mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin topik
- DIGI Mobil
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 12 - az izmos 12
Új hozzászólás Aktív témák
-
lowzor
veterán
Hogy kapott ez 7600 pontot az Antutuban?
-
metaboy
tag
Becsülettel végigolvastam az összes hsz-t.
Kik veszik meg ezt a telefont Magyarországon?
Mivel dual sim- lehet, hogy majd forgalmazza a Tesco, vagy tudom is én- azok, akik 40k ért akarnak telefont venni. Lesz offline térképük, megtudnak nézni egy egy e-mailt. Középkorú, középkategóriás emberek, akiknek nem mond SEMMIT az hogy android.. Komolyan, sok ilyet ismerek..Szerintem ők elégedettek lesznek.
Nem vagyok nokia fanboy, telónak androidot használok, tabletnek IOS-t, de annyira nem rossz ez a koncepció... talán....
-
vicze
félisten
válasz Vassili_Zait #199 üzenetére
Mutatsz rendes nyugati oldal tesztjét? Mert látom indiai barátaink nagyon ajnározzák, de azonkívül semmi pozitívum és még ott is a gyenge HW van kiemelve + csak szolgáltatói árakat írnak mindenhol, nem a nálunk lévő függetlent, ami megdobja az árat és eléggé árnyalja a dolgokat.
Pl. 20-25-ért MA is elnézőbb lenne, de 40-ért nem. -
Bog
HÁZIGAZDA
válasz Vassili_Zait #202 üzenetére
A fastlane csak a historyból törli az appot. Most próbáltam ki.
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
Vassili_Zait
senior tag
Hát igazából nem tudom, hogy pontosan most mi is annak a funkciója... sajnos csak a flappybird-el próbálta ki a videó készítője... a nokiás standokon készült bemutató videókon pedig azt ecsetelik, hogy ezzel be lehet zárni az appokat... ha már ott van nálatok ez a nagyszerű készülék, ezt mindenképp próbáljátok ki!
Amúgy XL-ről lesz teszt, vagy még azt nem kaptatok? Olyat akartam venni bulibajárós telefonnak, de ha az is hasonló produkciót nyújt és az árak ilyen eszméletlen magasak lesznek Magyarországon, akkor inkább kihagyom...
-
Vassili_Zait
senior tag
Annyira olyan szaga van egyébként az egész telefonnak, hogy ezt nem ilyenre akarták, de MS nyomásra a csempés felületet és a herélt droidot tehették csak rá... amúgy az sem jogos elvárás, hogy egy androidban tapasztalatlan gyártó első készüléke legyalázzon akármit is... esetleg saját magát...
Szó esett arról, hogy ki vannak ömlesztve az ikonok/csempék a kezdőképernyőre. Szerencsére mappákat nem spórolták ki, azzal lehet valami kis rendet varázsolni....
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz Vassili_Zait #199 üzenetére
De a fastlane-ből történő törlés nem zárja be az appot, ez pont kiderült az általad linkelt videóból.
-
Vassili_Zait
senior tag
A fastlane-es bezárási lehetőség gyári.
Nekem az furcsa, hogy akármelyik külföldi fórumon néztem sehol nem kapott ilyen negatív kritikát, mondjuk nem is produkált ilyen belassulásokat... félreértés ne essék, nem azt mondom, hogy ez egy csudálatos telefon... aki nem ért hozzá úgy sem fogja zavarni, aki meg ért hozzá, az vagy tesz rá egy főzött romot... vagy inkább eszébe sem jut megvenni...
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz Vassili_Zait #196 üzenetére
Mi sem nyitogattunk meg játékokat, böngésző, üzenetkezelés, galéria, fotózás... kábé ennyit akármelyik júzer megnyit. Csúnyán összeszarja ezektől magát a cucc, miközben ugye alapvetően az erőforráskezelési modulba bele lehetett volna nyúlni annyira, hogy magától bezárogasson minden szart, ami zabálja azt a kevéske RAM-ot, amiből nyilván meglehetősen sokat lezabál maga a felület is.
Vegyük már azt észre, hogy ha a rendszer gyárilag nem ad task managert (és hivatalos úton ez nem is pótolható), akkor az a minimum, hogy megoldja magának úgy, hogy az ne menjen a felhasználói élmény rovására.Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
maximilian4
addikt
válasz Vassili_Zait #196 üzenetére
Jó akkor már az omap 4430-as motorolámon se volt már ezzel probléma. Ezt sajnos a nokia elrontotta. Nekem nagyon összecsapottnak tűnik az egész, holott az ötlet az jó, csak a kivitelezés..
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
Vassili_Zait
senior tag
válasz maximilian4 #193 üzenetére
Jaja, okos dolog a note 3-hoz hasonlítgatni ezt a kis telefon
-
maximilian4
addikt
válasz Vassili_Zait #183 üzenetére
Ez nem szépít a helyzeten..sőt. Ezt alapvetően az androidnak kéne kezelni. Én pl. a note 3-on sose csukogatom be az ablakokat, ha memóriában marad az app sokkal gyorsabban megnyitja és nem akadoznak soha se az app-ok. Ha meg már nincs hely vagy kell neki (ami nem hiszem hogy túl gyakran előfordul), majd ő bezárja.
Maxi
-
Kasya
nagyúr
Gondolom ezt a kettos mercet nem ram ertetted, mert alaptalannak velnem.
Bog: elfogadom az ervet es igazat is adok. Csak arra probaltam ramutatni, hogy annyira nem negativum, ha megoldhato. Valoban szomoru, ha ezt igy meg (?) nem tudja alapbol. Viszont xda-dev es a JB se veletlen nepszeru...
-
vicze
félisten
Van különbség a mókolás és a Store-ból letöltöm között, itt az appokat egyesével apk-ként rakodod fel miután levadásztad valahonnan. Értem én hogy ha Nokia, akkor ez normális és tök jó, ha más gyártó, akkor mocskos warezoló droidosok.
A kettős mércét kéne megszüntetni a fejekben. -
vicze
félisten
Bog megelőzött, de lol.
Tehát a rendszer őrületes módon android alapú és minden dolog benne van, csak épp nem elérhető...
Akkor mindjárt Custom ROM-mal kéne tesztelni nem? Vagy custom launchert rá?Értsd meg, hogy a Nokia így adja gyárilag, és a userek így is fogják használni.
Az árra meg annyit, hogy nem a HTC hibája, hogy a orosz import árakat gyalázzák itt a legtöbben a fórumon, vagy istenítik a 0perces 0áfás árakat más gyártótól...[ Szerkesztve ]
-
Bog
HÁZIGAZDA
Oszt szerinted az a normális működés, hogy varázsoljunk rá egy apk-t nem hivatalos forrásból hogy aztán lehessen becsukogatni az appokat? Bizonyára a telefon használati utasításában is szerepel, hogy minden vásárló számára egyértelmű legyen...
-
margithid
veterán
válasz Pali1119 #162 üzenetére
Kínában kicsit drágábért, xiaomit kap az ember, szeritned hol fog egy kínai egy ilyen vackot venni?
Mondjuk ahogy átmegy végre a microsofthoz a nokia az ilyen torzszülött telefonokat kukázzák is.
Inkább adnának ki teljesen fapados wp8at. (mondjuk nem tudom 520 alá lehet-e még menni, mondjuk ha még többet spórolnának a felhasznált anyagokon akkor talán)
De az 520 amúgy is olcsó már, szóval tényleg nem értem ezt a készüléket, minek, meg miért... -
Bavarian9621
csendes tag
Kb. a nokia fogta a kis zöld robotot és kidobta a csukott ablakon....
-
Vassili_Zait
senior tag
Na mielőtt végleg elkönyveljük utólsó hulladéknak, ezt a telefont... lehet ha nem 10 oldalnyi app lett volna rajta megnyitva, és a kedves Újságíró urak vették volna a fáradtságot a fikázás helyett.. és rákeresnek yutubén a multitasking + nokia x kifejezésre, akkor lehet nem lenne ennyire szánalmas a telefon produkciója...
Remélem mire a tesztet megírjátok szembesültök ezzel
Nemzetközileg elismert fórumokon egyáltalán nem gyalázták a porba ezt a telefont... sőt jó véleménnyel voltak róla... az, hogy nálunk a 79 eurós telefon 40 ezerért kezd.... nem kimondottan a nokia hibája... a helyén kéne tudni kezelni... nem pedig hülyén...
[ Szerkesztve ]
-
Burpee92
csendes tag
Ez így eléggé kaki. Nagyon sok dolog nincs átgondolva. Ez a szoftver tutira szét lesz szedve. Lesz rá normál android meg ilyenek, legalább lesz HERE maps androidra. A hardver meg no comment xD xD.
-
BOBAKILL
őstag
Gratulálok Nokia! Ez nem jó, de legalább szar!
Bármennyire is új a "rendszer", azért illett volna használhatóra megcsinálni. Ennél még a FirefoxOs is jobb. Pedig az se kutya! (hanem róka)
Ezzel nem törnek babérokra. Aki meg olcsó telefont akar, az is tud választani számtalan androidos/wps telefon közül amik megbízhatóan működnek. Ezzel ki akarja idegesíteni magát? Borzalmasan működik.
A mai mobilos világban ez már nagyon-nagyon kevés.[ Szerkesztve ]
-
callmeakos
veterán
Hát erre nincs jobb szó: ez nagyon retek
[ Szerkesztve ]
All→M8
-
Kampó
senior tag
nem írta senki hogy örülj neki.
De a tömeg Klón telefonoktól már kicsit ellenakad az ember érdeklődése...
droid és droid közt mi különbség van? vagy Winmob-és WInmob között...
most ne a kamerát meg a fizikai dolgokat nézzük.
meg perzse ne a 2.2 őt vessük össze a 4.3 al vagy mivel...
De ugyan az.. Legalább ez a kis Nokia még ha kacat is elindilt egy ismeretlen irányban.. Hátha lesz belőle valami..[ Szerkesztve ]
AMD volt AMD van AMD lesz
-
f(x)=exp(x)
őstag
válasz sz.balazs.95 #175 üzenetére
Csak vicceltem én ki sem állhatom az Apple-t. Csak Android jöhet szóba.
[ Szerkesztve ]
-
xperiasigi
őstag
-
sz.balazs.95
veterán
válasz f(x)=exp(x) #169 üzenetére
jah, főleg az iOS babazsúrt idéző felületével.
[ Szerkesztve ]
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
Ailton
tag
Azért ez is egy érdekes felfogás, örüljünk azért, mert valmi új? De csak azért mert új?
Az önjelölt szakértőket én sem értem, főleg amikor egy belépő szintű wp telefont összehasonlítanak egy iPhonennal... Én iPhone-t használok a mindennapokban, de a wp egy remek alternatívát kínál olcsón, azoknak akik nem akarnak 200ezret adni egy telefonért.
-
Kampó
senior tag
Imádom az önjelölt szakértőket Ülj a sötétben az egyenlő az agyaddal Üzenem a trolloknak. Nekem tetszik Mert legalább valami Új.. A fejlödéshez és az innovációhoz vezető út rögös és nem egyszerü.. Sok mellék vágány van és lesz is addig amíg valami forradalmi újat akarnak mutatni... Ráérünk nem?? Nem áll a hátatok mögé senki pisztollyal, hogy vedd meg. Lehet gagyibb lehet nem kezesbárány.. de legalább valami új. A sebességével amit látok videóba a menü kezelési tempóval nincs akkora gond.. aki nem bir fél másodpercet várni azt sajnálom.. van ettől lassabb és gyorsabb telefon is nyilván...de ilyen szarokba belekötni.
[ Szerkesztve ]
AMD volt AMD van AMD lesz
-
aprokaroka87
nagyúr
A Videófelvétel szerintem szoftveresen van lekorlátozva CIF-re
Ennek a Soc-nak tudnia kellene minimum egy VGA/30fps-ben videót rögzitenie
maximum...800x480-as felbontású mp4,3gp,avi,esetleg mkv..de az már sanszos videókkal boldogul.
Mkv,Avi inkább valami külső lejátszó ugyanis előfordulhat hogy csak szoftveres kódolással tudja. -
calocsay
tag
válasz Pttypang #165 üzenetére
Erről van szó. Most ezt hasonlítsd össze azzal, hogy az indiai szemétkupacokon turkáló családfő, az eddigi Nokia S40 helyett inkább ezt veszi meg. Az ő szemében ez a lépés olyan, mint mikor nálunk megjelentek az első nyugati autók, amit onnan ide dobtak, mert annyira tré volt, de nekünk még eladtak belőle pár száz vagonra valót és elhittük, hogy megvettük életünk autóját. (Trabant és Wartburg VW motorral, meg a többi szemét)
[ Szerkesztve ]
Nokia 520 - Nokia 735 - Nokia 105 - Nokia 215 - Samsung A5 (2017) - Nokia 2720
-
calocsay
tag
válasz dozsabalint #159 üzenetére
A 100$-os ár kategória közröhej tárgya nálunk, de a fejlődő piacokon egy elérhető cél egy ilyen keszülékért. Naná, hogy oda szánják, vagon számra fogjak eladni.
Nokia 520 - Nokia 735 - Nokia 105 - Nokia 215 - Samsung A5 (2017) - Nokia 2720
-
-
-
Pali1119
tag
válasz dozsabalint #159 üzenetére
Az ára nem arra utal, hogy ezt fejlődő országokba szánnák.
Pedig odaszánják. India, Kína. Az, hogy nálunk az ár nem ezt mutatja, arról nem a Nokia tehet.
"Akinek a legnagyobb a farka, az a bréking."
-
1697
tag
válasz Vassili_Zait #157 üzenetére
Nem troll....velemény!Ja,hogy neked nem tetszik mert Nokia fan vagy? Elnézést!De akkor írj az elöttem szoló 50 embernek is.....
[ Szerkesztve ]
-
dozsabalint
senior tag
válasz Vassili_Zait #157 üzenetére
Az ára nem arra utal, hogy ezt fejlődő országokba szánnák. Főleg, hogy házon belül is vannak jobb ajánlataik. Vagy a fejlődő országokba jó a drágán sz*r is?
-
Vassili_Zait
senior tag
Te is egy igazi szakértő vagy... Ezt a nokiát a fejlődő országoknak szánták... Nem az s4 ellenfelének... A wp-t meg ne hasonlítgasd ehhez, mert azért nem egy kategória.. Egy igazi jó troll vagy, aki feszt csak a wp-t szidja... Fogadjunk csak a mediamarktban nyomogattad... Ott jó, hogy nem jön meg az értesítés...
-
1697
tag
válasz dozsabalint #153 üzenetére
+1
-
Szatyor95
senior tag
Szerintem ezt az adást a holnapi nap folyamán kellett volna leadnotok, akkor még meg is érteném a dolgot.
Nyugodj békében Integra!
-
1697
tag
válasz f(x)=exp(x) #150 üzenetére
Jaa,meg jelezhetne mindig ha jön egy értesítésed!Akkor lehet szimpi is lenne-))
-
1697
tag
Ez a Nokia úgy lemaradt pár éve,hogy szégyen!A wp is ez is,hulla gyenge...
-
sz.balazs.95
veterán
Don't sing if you want to live long, they have no use for your song, you're dead, you're dead, you're dead, you're dead and outta this world.
-
kcsa
veterán
-
kbyte1024
veterán
-
aprokaroka87
nagyúr
Egyvalami nem fér a fejembe...nekem van egy Akai Telefonom...Mtk6572..512mb Ram ,720p videót játszik...Dual Simes.20 ezer ft volt
Nokia X ben milyen Soc is van?
Msm8225 a Qualcomm-tól..
Ami szerintem egy felesleges termék volt.
Ennyi pénzért azért belerakhatták volna a Lumia 520 Soc-t.
Vagy a Nokia Márkanév megér +10,20 ezer Ft-ot?[ Szerkesztve ]
-
kbyte1024
veterán
lemaradtam kérhetnék egy linket? meglesném hagy szőrnyülködjek én is
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
sz.balazs.95
veterán
jó adás volt.
bár a végére elfogyott a popcornom.amúgy kapható már hivatalosan is 40-ért az edigitalnál
Házon belül az Asha 503 szerintem jobb, de a Lumia 520 és az 525 meg pláne, hogyha nem fontos a dual SIM.
[ Szerkesztve ]
-
xperiasigi
őstag
Hat ilyen telom se lesz..
Iphone 6s
-
Feketehalál7
újonc
Kössz az infókat!
-
f(x)=exp(x)
őstag
Köszönjük az adást!
-
Fulár
senior tag
Ez állat adás volt!Köszönet érte!
Menjetek igyatok egy sört de ezt a sz*rt ne vigyétek magatokkal! -
bajaki
őstag
Köszönjük az adást!
-
sz.balazs.95
veterán
Papírnehezéknek jó, csak ahhoz drága
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
Ajándékba senki nem vegyen ilyen telefon ...
(#134) Crytec210
Azoknak sem ...
THX az adást ! jót nevettünk
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Crydan
senior tag
Szolgáltatónál lehet majd kapni?
Xiaomi Mi 13T Pro 12/512GB - Playstation 3 - PlayStation 5 - Life's Good :)
-
Jimmy66
senior tag
Ez még csak félX...
-
falijja
őstag
Hát eddig eléggé trágya....de lehet ez a microfos taktikája hogy minek androidos nokia látod hogy milyen szar...
-
Crydan
senior tag
Erősen béta szaga van ennek a Nokia X-nek
-
Fulár
senior tag
2 éve még a fél herémet oda adtam volna egy Droidos Nokiáért de ez így ebben a formában egy nagy talicska sz*r.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Na 720p felejtős. (toljatok rá egy 4k videót, leolvasztja procit. )
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
veterán
Ha nicns multitask, akkor itt is a lefagyasztós történet megy?
Everybody lies.
-
Feketehalál7
újonc
MxPlayer nincsen a Nokia áruházban?
-
w333
félisten
Hát ez a telefon egy zsák sz@r !
VLC, Mobo, Vplayer stb. !
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Crydan
senior tag
MoboPlayer
-
guftabi96
addikt
vplayer
#KeepFightingMichael
-
2o1i
senior tag
BS player
-
oriic
HÁZIGAZDA
VLC? HD player?
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
match123
tag
VLC player?
-
malnabokor
senior tag
válasz malnabokor #105 üzenetére
Volt még egy kérdésem
-Chat alkalmazások mennek a háttérben? (vagyis a Skype, Viber stb. értesítések, üzenetek, hívások beérkeznek, ha elvileg nincs, vagy furcsa a multitasking?)
-ha végleges a szoftver, hogy nincs előre telepített BBM pl? (pont a telefonon megnyitott cikkben volt )
[ Szerkesztve ]
köztudott hogy az elektromos dolgok füsttel működnek, azaz ha egyszer kijön a füst nem működnek többet.
-
zeppike
csendes tag
VLC
-
sz.balazs.95
veterán
Veletech-en lesz kipróbálható darab?
Vlc van? Lejátszó...
[ Szerkesztve ]
-
xperiasigi
őstag
Bongeszesi sebbeseg?.
Iphone 6s
-
match123
tag
A videólejátszás hogy megy neki?
-
Feketehalál7
újonc
520 Forever!
-
zeppike
csendes tag
Szerintem a koncepció alapvetően rendben lenne, de hozzá tartozna hogy piszok olcsón adják. 40k-ért nagyon durván jobb telefont lehet venni.
-
Crydan
senior tag
Nokia féle GPS appok fenn vannak? Vagy legalább rápakolhatók?
[ Szerkesztve ]
-
malnabokor
senior tag
Kérdés:Ez végleges készülék (szoftver szempontjából?)
Csak a mai cikkre gondolok: "a Nokiával való szorosabb együttműködés jegyében a Nokia X sorozat valamennyi tagja előre telepített BBM klienssel érkezik." ((valamint amit most mondtatok, "request failed"))Chat alkalmazások mennek a háttérben? (vagyis a Skype, Viber stb. értesítések, üzenetek, hívások beérkeznek, ha elvileg nincs, vagy furcsa a multitasking?)
[ Szerkesztve ]
köztudott hogy az elektromos dolgok füsttel működnek, azaz ha egyszer kijön a füst nem működnek többet.
-
zedam
csendes tag
ez az a telefon aminek semmi értelme nincs! akármenyire is valaki nokia márkát előnybe részesíti akkor ezután a telefon után garantáltan semmibe nézi!
-
ghiottone
nagyúr
Karcálló-e az üveg? vagy plexi?
"ÉÍ 'AANNÍÍGÓÓ 'ÁHOOT'É" (= La verdad esta lejos de aqui)
-
Crydan
senior tag
Mennyire érzékenyek a Wi-Fi és a GPS?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Bittorrent topik
- Amazon Fire TV stick/box
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 230 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest