- Íme az új Android Auto!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
Miért kéne, hogy olcsóbb legyen a mérete miatt?
Azért mert egy 82cm TV -t olcsóbban megveszek mint egy 106cm -t
Talán az iphone-ok olcsók?
Nem olcsók ... de még 3 év múlva is egy használható telefon lesz, ez a telefon hol lesz már 3 év múlva
frissítésekről nem is beszélve
-
kovadika
őstag
Miért kéne, hogy olcsóbb legyen a mérete miatt?
Talán az iphone-ok olcsók? Snap805-ös telefon egyelőre nincs, tehát jelenleg abszolút csúcs hardvere lesz. Ráadásul az azzal szerelt készülékek megint nem ebben a méretben lesznek kaphatóak, tehát ez felesleges összevetés volt.
-
No.01
addikt
Minden jo, de a hangero az nagyon harmat... Tudom valoszinuleg a Vizallosag vegett, de ez azert boven atlag alatti.
-
ted_mosby
senior tag
Valószínűleg a következő telefonom
Pont jó a mérete , és a cucc is ami benne van . Briliáns
Már csak az ára is legyen egy kicsit barátibb. Körülbelül mennyibe fog kerülni?
-
Thaaleum
aktív tag
Úristen, ennyire vak vagyok? Ez nagyon gáz, ne haragudjatok. Véleményem szerint ez alatt már nemigen éri meg.
-
babkukta
senior tag
ITT LESZEK!!!
Egyébként már olvastam róla tesztet. A kijelző nagyon pöpec!! 35 ezres Antutu, sebességbeli gondjai sincsenek.
A fényképek minősége = a Z1-ével (ennek lehet vki örül, vki nem), + az akkura se panaszkodnak, de ezt joey barátunk is megerősítette.
Ami hátrány lehet: nincs xenon vaku, + kicsit vastagabb a társainál -
<Adamsky>
nagyúr
Ezek honnan vannak? A phonearena-n jókat írnak a kameráról (van pár "sample" is)
Azon a képen, amit link-eltél olyan, mintha bemozdult volna a kép. Nekem - így elsőre - nem tűnik reálisnak ez az összehasonlítás.
-
w333
félisten
válasz
Tomy Yayo #30 üzenetére
Nem árazza túl a telefonjait? ezt te sem gondoltad komolyan ugye
(#32) kovadika
Kb. 1 hónapon belül jönnek az erősebb snapi 805 telefonok, kb. ebben az árkategóriában, tudom hogy ez kompakt és ip58, de pont a mérete miatt kéne hogy olcsóbb legyen
Mindegy, majd meglátjuk 1-2 hónap múlva úgyis olcsóbb lesz
-
dani993
senior tag
Komolyan nem hiszem el, hogy a Sony ennyit képes kihozni a saját szenzoraiból, amikor más gyártók telefonjai elég korrekt képeket csinálnak Sony szenzorral.
Nálam a Sony nagyon elásta magát mobilos fényképezők terén.
-
Tomy Yayo
senior tag
Most hallom először, hogy ez IPS
Végre elhagyták azt a szutykot, amit használtak. Következő telóm?
@w333: azért ha van gyártó amelyikre nem lehet azt mondani, hogy túláraz, akkor az a Sony. Nézd már meg, hogy mit pakoltak a burkolat alá!!! Ha ez tényleg 130 körül lenne, főnyeremény. Kezelhető méret, mégis brutál hardver. Plusz ne feledjük a csepp-por ellenást, ami tudtommal semelyik nagyobb gyártónal nem népszerű.
-
Fr0z3n
őstag
Mobilporton már van róla teszt. Egész jó, de szerintem gyengèbb képeket lő mint a natur Z1.
-
tomtom98
csendes tag
127 x 64.9 x 9.5 mm méretben simán elfért volna nagyobb kijelző is
.
De másképp, tényleg nagyon nem lehet bele kötni.. -
gerii
addikt
Szerencsétek hogy időben kiraktátok, majd elfelejtettem!
Ennek _nagyon_alapos bemutatónak kell lennie, lehetőleg egy 4"-es referenciakészülékkel
-
DeathAdder
veterán
Kár, hogy kompakt
-
<Adamsky>
nagyúr
" ... gondolom nem nagyon lehet kapni a sarki GSM-ben ... "
Lehet azt, csak az a bizonyos sarok van egy kicsit messze.
Egyik reggel viszont eldöntöttem, hogy nekem bizony ez kell. Nem vagyok hajlandó pénzt kiadni olyan cuccért, amit pár nap után utálni fogok, mert nem áll kézre. -
BiP
nagyúr
válasz
DoItYourself #16 üzenetére
Én korábban ilyet szerettem volna (az Xperia P idejében, helyette), de Japan only.
Aztán az Ascent P2 miniben reménykedtem, de nem lett belőle semmi.
Amióta 820-am van, azóta viszont elfogadtam ezt a 4,3-as méretet, viszont azóta a méretek is feljebb kúsztak, és most már 4,3-ban sem nagyon van erős teló.(#18) <Adamsky>: Ez az Mi2s sem rossz. De gondolom nem nagyon lehet kapni a sarki GSM-ben
-
<Adamsky>
nagyúr
Hiánypótló.
Én sajnos már nem bírtam eddig várni, így végül vettem egy Mi2s-t, amit imádok. Eddig még hasonló se volt az Android-os vonalon. Talán majd most ez a Sony. Jó lenne, ha elindulna egy tendencia, és lehetne ilyet (is) kapni, nem csak tepsi- / bunkófónt.(#15) C$abi
Majd megnézed az "ismétlést".Valszeg én is azt fogom.
-
C$abi
aktív tag
Ez már nagyon várós volt, csak sajna nem tudom megnézni.
-
Benőke
őstag
4,3" és kicsi így ez vicces, sokkal inkább közepes méret már.
Viszont az sajnálatos, hogy "Non-removable Li-Ion 2300 mAh battery"
Lehet azért tud ilyen nagy kapacitású lenni, hogy nem cserélhető, de sajna ezzel mivel naponta töltögetni kell 1 - 1,5 év után elérheti a használhatatlan szintet az akku. 3 év után ha kímélően használja az ember, már akkor is gyenge lesz. Persze vegyen újat megint az ember, de van aki nem akar, persze tudom akarjon.
-
BatchMan
senior tag
Hát igen, végre! Ilyet akartam. De miért Sony? Ááááááááááá.
Lehet, meghasonlok. -
kbyte1024
veterán
Sokan várják ezt a telót.A tesztet meg meg jobban
az új kijelzőte is sokan varnak.
-
Thaaleum
aktív tag
Remélem valahogy be tudom iktatni a ma estémbe ezt az adást, mert nagyon érdekel. Kíváncsi vagyok, hogy van-e valamilyen hibája, vagy tényleg ez lesz a tökéletes telefon? Már csak egy jól belőtt ár kéne (kb 140k indulóár).
-
BiP
nagyúr
Váááááá.
4"-ban hiába vártunk (közel) csúcskategóriájú mini készüléket, viszont 4,3" még épp belefér.
Ha megfizethető lesz, nagyon népszerű lehet.Gsmarena tesztképei alapján a Lumia 1520-ban lévő 20MP-es kamera nagyságrendekkel jobb képeket készít.
Mondjuk nem ezen fog múlni a telefon sikere. -
h3lios
addikt
Ilyet akartam venni, de a káva nekem túl nagy egy ekkora telefonhoz. Ebbe a házba egy 4,5 ös kijelző is elfért volna. Egyébként azoknak, akiknek nem kell tepsi jó ez a telefon.
-
fury71
aktív tag
Nagyon várós.
-
joey04
titán
szerintem ez a legnagyobb pozitív meglepetés vele kapcsolatban:
-
zsolidodd
senior tag
Ha androidos telefont vennél ez lenne az!
-
Jimmy66
senior tag
Szerintem ma telt ház lesz!
-
B1T3
addikt
Kíváncsi vagyok, mennyire lesz népszerű. De ezzel a Sony tényleg kiadott egy olyan telefont, amely bár viszonylag kicsi (azaz egy kézzel nem nehezen kezelhető) méretű, mégis nehéz belekötni, mert nincs agyonbutítva semmilyen szempontból a méretesebb társaihoz viszonyítva, sőt.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A japán gyártó újdonságába 20,7 megapixeles kamerát, IPS kijelzőt és Snapdragon 800 lapkakészletet szereltek.
- Androidos tablet topic
- DOOM - The Dark Ages
- Politika
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Íme az új Android Auto!
- Peugeot, Citroën topik
- Ubuntu Linux
- Samsung LCD és LED TV-k
- Teljes verziós, ingyenes mobil játékok és alkalmazások
- Formula-1
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest