Hirdetés
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
polyszi2013
csendes tag
Na ez egy jó hír, akkor reménykedem tovább a Tkomban.
Én is rendeltem hozzá covert, de az tuti csak jóval később fog megérkezni a sárgák földjéről
Viszont jó minőségű front glass-t még sehol sem találtam... Olvastam, hogy valaki már rendelt Spigen fóliát, de nekem üveg lenne az igazi és azt még nem találtam sehol... Remélem hamarosan jönni fog hozzánorti: Én is az edge mellett tettem le a voksom.
szimike79: Árakban tényleg kezdenek kicsit elszaladni.. Viszont a legjobb roamingos opciójuk nekik van. 10x éve vagyok náluk, abban bizakodom, hogy elsőként ők fogják jelentősen megnövelni a mobiladatkeretet... Mert minden környező országban porig aláznak minket a 4gb vagy akár korlátlan csomagokkal, amiknek a havidíja is kevesebb, mint itthon. (Arról nem is beszélve, hogy a kint némely szolgáltatói vonalat minősége nagyon, de nagyon messze vannak a t-től)
[ Szerkesztve ]
-
savoo
addikt
Kemény azért hogy nulla info alapján hogy be tudják egyesek magukat hergelni.
[ Szerkesztve ]
-
szimike79
őstag
válasz polyszi2013 #294 üzenetére
Akkor sajnàlatos mód visszamondom az előrendelést. Kezd egy vicc lenni a telekom, és nem konkrétan az előrendelés miatt, hanem minden màs szempontból is. Akár az árakat, akár a szolgàltatàs minőségèt nézzük egyre komolytalanabb. Ki gondolta volna hogy egyszer visszasírja az ember a régi t-mobilos időket....
Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
Bossi
őstag
Abban az esetben, ha 03.08-ra szállítás van ígérve az előrendelt darabokra, legkésőbb hétfőn szerintem "szállítás alatt" kell legyen a státusza.
-
addikt
válasz polyszi2013 #294 üzenetére
Az edge-nél biztosan elszámolták magukat, mert az előrendelés abból lett több.
-
leslien
nagyúr
hívtam telenorit és fix h hozzák 09. én.. 9- 17 között..
jó lenne addigra jönne a tok+ fólia is..
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
polyszi2013
csendes tag
Ne fesd az ördögöt a falra De az még valóban szép lenne, ha mind úgy járnák, hogy nem kapjuk meg majd csak a hivatalos megjelenéskor/után pár nappal.. Ez egy nagyon jó kérdés, hogy hogyan fog alakulni a forgalmazás így?.. Valahogy olyan érzésem van, hogy a samu elszámolta magát és nem várt mértékben történtek előrendelések. Nagyon sokaknak, ahogy ezt a fórumot és a többit is olvasom, idén vált épp aktuálissá a telefon csere.. Akkor szúrom tkn magam, ha majd bejelentik a jövőhéten, hogy sajnálatos módom mo.-n
egy "kicsit" csúszik a megjelenés és kiszállítás. Csak ne legyen igazam[ Szerkesztve ]
-
isakamay
tag
Megette a fene, ha csak 40 db-os a telekom készlete... Ekkora érdeklődésnél szolgáltatónkként minimum 1000 darabosnak kellene lennie egy készletnek, nagyobb városonként van minimum 40 előrendelés... Nem csak az az egy bolt gazdálkodik 40 darabbal? Vicc kategória lenne országosan 40 db a telekomnál...
-
addikt
válasz polyszi2013 #290 üzenetére
Én már nem reménykedek 8-ában (25-én rendeltem), de annak azért örülnék, ha jövő héten kiszállítanák, főleg úgy, hogy pénteken már hivatalosan kapható mindenhol és ha csütörtökig nem tudják beszerezni, mégis hogyan akarják árulni?
-
Macsorsi
tag
válasz polyszi2013 #290 üzenetére
Én 2016.02.21. 21:57 órakor adtam le, és nekem is az van
-
polyszi2013
csendes tag
Most megnéztem én is a rendeléseim alatt a telekomnál és még csak annyi van, hogy készletre vár... Valahogy van egy olyan érzésem, ebből nem lesz 8-ám kiszállítás, legalábbis a részemre biztosan nem... 28-án adtam le az előrendelés.. Azért reménykedem még kicsit, hogy hátha.
-
Bossi
őstag
Ez a 03.08 mennyire biztos a Tmoblie-nál vajon? Igaz én hétfőn rendeltem meg, elvileg akkor is él ez a dátum? Persze tudom készletfüggő, de azért reménykedem... Ja, ha valaki megkérdezné, miért nem nézem meg bejelentkezve a rendeléseim alatt... hát telefonon rendeltem nem online és csak egy rendelés azonosító áll a rendelkezésemre...
-
polyszi2013
csendes tag
Minél több beszámolót olvasok, annál türelmetlenebbül várom a 03.08-at.
Pedig nem bánnám, ha már ma át lehetne venni mondjuk akár ma is
Ezért nem szeretek előrendelni, mert akkor a várakozás kikészít.. De bárhogyan is nézem, nekem mindenképpen megéri váltani, mert G2-ről jövök majd át Samura. Egy dologról kell csak leszoknom, mégpedig xda-ról, mert biza, ha azt olvasgatom, akkor elfog a ROMolhatnék
Mindenesetre már nagyon várom.
Viszont lenne egy kérdésem a VR-rel kapcsolatban: Akik már használták a Gear-t, 3D SBS filmeket lehet teljes felbontáson, teljesképernyőn nézni benne vagy csak a lekonvertált(720pre) Oculus Cinemaban?[ Szerkesztve ]
-
Wucky
senior tag
+1
Jobban terheli a socit,de sajnos online játék révén akadás a szerver és net miatt is lehet. Valszeg ezért az RR3 még mindig. Bár az a game a fiam colorovo tabján is elfutott akadás nélkül.~LG G5~Best LG G2~Samsug Galaxy J3 2016~Lenovo A3500~Iphone 7 Plus 32 GBP~ Huawei P Smart~ Huawei Mate20 Pro~[url=http://wotbstars.com/?usr=eressyr&geo=EU&lng=eng][img]http://wotbstars.com/usr/eu/sig/eressyr_is3d_eng.jpeg[/img][/url]
-
szimike79
őstag
Amerikából már sorra teszik fel a kicsomagolós videókat. Èn is el tudtam volna viselni ha a hèten kicsomagolhatom. Szegèny Note3 már megérett a pihenésre. A szállítás napjánál még mindig 03.02. van...
Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
igori
tag
Jó lenne ha lassan lassan nem a RR3 lenne a játék teszt alanya, hanem a Word Of Tanks Blitz....Sokkalta többet árul el a grafikus képességről, mindamellett, hogy folyamatosan látható az fps is...
-
Jadro
veterán
"Ha most vennek telot, en varnek kicsit az S6 aresesevel"
No erre az opcióra hajtok én is, de nem szeretném ha előbb kerülne ki a kínálatból minthogy ráugranék. Nem emlékszem, hogy az S6 megjelenése után meddig volt kapható az S5. Magentáéknál venném.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
sultansmith
senior tag
Nyah, ma megtapogattam a 2 telót.
Azt kell hogy mondjam, hogy az edge élőben nagyon meggyőző, nagyon szépnek és jól kitaláltnak tűnt, mellette a sima s7 egy érdektelen tucattelefonnak tűnt. Pedig az s7 edge az általam igazán rühellt arany színben volt...
Szerintem most jutottunk el oda, hogy a samu szebb mint az aktuális iphone. Szerintem.
A belbecset nem sok időm jutott vizsgálni, ez majd megmarad akkorra mikor 8-án megjön, de még inkább 1 év múlva derül ki, hogy mennyire időtálló a konstrukció.
Babakék is never ever motherfuckin' DIE!
-
Kasya
nagyúr
válasz #67656192 #260 üzenetére
10 honap S6 hasznalat utan engem sem kulonosebben az S7 fele. 3 napnyi S3mini utan, azt ereztem, hogy el kell lopnom valahogy az Alleebol
Ugyanakkor az S6 nekem dizajnban jobban bejon, mint az S7. Az S7 edge azonban tetszetos... de az biztos, hogy feher hatteret nem akarok rajta nezegetni, mert a szelen a szinezodes meg mindig zavarHa most vennek telot, en varnek kicsit az S6 aresesevel es azt vennem....vagy S7 edget.
[ Szerkesztve ]
-
eclipse19
senior tag
A kijelzo szele a feher hatternel tovabbra is torzit, kekes arnyalatu szint mutat.
Erre még nem is gondoltam, de ez is egy hátránya a hajlított kijelzőnek + még a geometriai torzítás is (a hajlítás miatt) természetesen.
Hogy a telefonom működése attól függjön, hogy valaki más fizeti-e a számláját??? Viccnek is rossz....
-
Kasya
nagyúr
Negyed ora - 20 percig fogdostam ma az S7 edget. Rovid velemenyem:
A kijelzo szele a feher hatternel tovabbra is torzit, kekes arnyalatu szint mutat. A kijelzo homegnitasa az S6 szeriak minoseget hozza. Szvsz ugyanaz a kijelzo maradt.
A memoria management javult, elonyere. A Game hub-ba 3 jatekot (Drope the Rope, SimCity es Altos adventure) siman tartott minimalizalva es nem zarta be, barmit is csinaltam kozben. Ugyanakkor par sec kellett neha a betoltesekhez, de visszahozza a minimalizalt allapotot. Ugyanakkor ha nem minimalizaltam, csak visszamentem a fokepernyore, akkor 4-5 program utan bezarta es ujratoltotte. Tehat a Game Hub must have...
A Game Hub nem minden jatek alatt tamogatott!A fenykepezovel csinaltam DNG-t (mert sehol se talaltam a neten), ezt hamarosan feltoltom a jpg tarsaval... A kepeket nem lattam, egy S3 minire mentettem at gyorsan
A design jo, a hatlap lehajlitasa Edge eseten kozel se olyan feltuno, mint az S7 eseten. Az S7 fogasa nekem kenyelmes volt (S6 Edge vagott).
S7 vastagabbnak hat, mint az S7 edge.Melegedes egyenletes volt a kiallitott darabon. Inkabb az aksi melegedett, mint a haz, vagy a hutoborda mas resze. Igaz, kulonosebben nem terheltem, de ez jo jel egy kiallitott darabnal.
A VR nekem tetszett, de...csak ajandekba fogadom el, penzt nem adnek erte. Nekem pixeles, es a kep szelei homalyosak voltak (lehet a lecse volt piszkos?).
S6 szeriarol valtani szvsz nem eri meg igazan. Azonban hozza az elvart javulasokat. Ha a meret nem nagyon fontos, en az S7-et ajanlanam. Akinek a meret kell, csak annak ajanlanam az Edge-t.
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
-
Maxentius
addikt
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
Jano_023
őstag
Valaki azt érti hogy az pl a T-nél az S7 Edge 239k az S6 Edge+ 229k? Semmit nem mozdult az ára, ez hogy van? Kell még várni 3-4 hónapot?
''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
addikt
Kijavították az LTE sávokat xdan:
SM-G935F Global has LTE B1/2/3/4/5/7/8/12/17/18/19/20/25/26/28/38/39/40/41
-
Szellem.
nagyúr
Én ma bementem a budaörsi M.M-be hogy megfogdossam a telefont. Ami nagyon tetszett hogy a fekete az most tényleg fekete lett.Az Edge-nel nálam előjött a szokásos probléma hogy egy kézzel belelóg a szélébe a tenyerem és hiába böködtem a kijelzőt emiatt nem reagált. Viszont nem volt valami fürge a rendszer.A videon gyorsabbnak tűnik mint a kiállított darab de ez valószínűleg köszönhető a demonak.Ettől függetlenül nem volt must have érzésem. A számomra a sima S7 fogása jobb volt! Az hogy le van kerekítve a hátlap sokkal kényelmesebb fogást ad.Ez szuper volt. Nincs ilyan érzésem hogy ke akarom cserélni a fiókvan kévő S6-om.
-
judas13
addikt
Igaz.
Tudjuk, hogy nem 2 fillér egy profi kamera, de ez a lelke valahol egy netes tech blognak gondolom.Samsung és társai ha lépnének egyszer ebben az ügyben az csak üdvözlendő dolog lenne....
zsolt501
Nincs mit hozzá tennem ehhez, pontosan.
[ Szerkesztve ]
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
zsolt501
nagyúr
Ez a véleményem nekem is, nem tudom elképzelni, hogy egy ilyen oldal mint a PH nem tud szerezni egy rendes kamerát valahonnan, mert szerintem nagyon ciki ez a szponzorokra nézve is.
Na de ez a mi véleményünk csak úgy látszik és nagyon kevesen értenek velünk egyet.''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''
-
judas13
addikt
A végére persze...tehát választhatok a sok vagy a rengeteg között
Amúgy az a kamera már napi szinten hátráltatja, zavarja az adást. Engem mindenképpen. Fókusz 0, mikrofon is hozzá konvergál és itt így bemutatni a hangszóró teljesítményét, nettó időpocsékolás....
Szponzorok ébresztő!!
[ Szerkesztve ]
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
janeszgol
félisten
Srácok ez igaz lehet? Erről sajnos nem volt szó a videóban. (Samsungnál mondjuk logikus, tekintve a fejlett flashchipet. G5-nél nem tudom a magyarázatot.)
-
silentkiller
senior tag
Én töröltettem az előrendelésemet mert a tesztképek/összehasonlítások alapján nem láttam sok különbséget az S6 vs. S7 kamerája között, persze, ez erősen szubjektív. Rendeltem helyette egy 128-as S6-ost, így tárhely ok és nem kevés pénz "jár vissza", amit másra is lehet majd költeni
∞ One shot... One kill ∞ SilentKiller™
-
MartOOn
addikt
Nekem már a lóvét is levontak, szoval valoban mindegy már. Majd latjuk melyik mit domborit.
HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
falijja
őstag
Szvsz megint a legjobb lesz összességében, főleg kamerában..
-
MartOOn
addikt
UK-ba is exynos jon a szolgaltatokhoz. most beszeltem O2-es sraccal. lazan megkerdezte: nem mindegy? mondom most hogy mar napokkal ezelott megrendeltem de mindegy igazad van. de valahogy megis erdekel...
mi lehet a kulonbseg?
igy elso blikkre snapinak lehet jobban orultem volna de 810 elso szeriabol kiindulva...
a kesobbiekkel mar semmi gond nem volt. hasznaltam oneplus 2-t amibe ugye rev2 volt es kicsit sem melegedett. g4 snapi 808-cal jobban melegedett mint az agyon ekezett 810.HTC G1 > Spica > Milestone > SE X10 Mini > HTC Hero > ZTE Blade > DELL Streak 5 > SGS2 > HTC Desire > SGS3 > Nexus4 > SGS4 > Nexus5 > OnePlus One > SGS5 > OnePlus 2 > LG G4 > SGS7E
-
Blyan
félisten
válasz Maxentius #218 üzenetére
Leginkább a játékoknál volt gáz a multitasking elszabása, minden más ha újra is töltődött az egy pillanat alatt történt. Így azért egész vállalható. Ez bekerült a korábbi telefonok MM frissítésébe is?
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Bazijoe73
senior tag
Tud valaki segíteni melyik a legjobb képernyővédő folia most?
Samsung Galaxy S5 Rootolt
-
Maxentius
addikt
Az agresszív memóriakezelésre visszatérve, Bone-nak igaza van, hogy ezt a Game Launcher-t az egész rendszerre ki kellett volna terjeszteni, mert a háttérben garantáltan ott marad az adott játék / app, ha kis méretre van téve a Launcher-ből.
Samsung Galaxy S22 Ultra | JBL E65BTNC
-
Ákkk
addikt
Hát szerintem a note 6 -nál vagy az s8 nál talán lesz értelme cserélni.
A hw elég erős az s6-ban is a 6.0.1 jól sikerült. A kamera miatt meg 140 000 ből már elég jó fényképezőt lehet kapni amit még jó darabig egy telefon se tud megközeliteni minőségben.
Az sd bővithetőség szempont miatt nekem elég az otg és egy micro usbs- kártyaolvasó a zsebemben.
Az alkalmazások nagy része nem pakolható kártyára ha igen akkor meg belassitja a készüléket.
Talán a vizzállóság és az aksi de ennyit nem éri meg szerintem ráfizetni.
A vr t 2 hét alatt megunja az ember sajnos így még nem akkora flash kevés a jó tartalom játék szempontjából meg még semmi .
Persze aki most vesz újonan telefont annak inkább az s7.A technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
veterán
-
-
mateus
senior tag
válasz #67656192 #194 üzenetére
Na várjál, az S6 (32GB) hivatalos Samsung garis ára jelenleg 190e Ft, az S7 a VR szemüveggel (ami 40e Ft) kerül 240e Ft-ba (tudom előrendelve jár a VR szemüveg csak), ha így nézzük, akkor 10e Ft a különbség a 2 teló között
Az más kérdés, hogy sufni garival, vagy használtan már 100-120e Ft környékén beszerezhető.
-
EndR
tag
Mivel nem erre a célre szánt mikrofonba (pl. mikroport) beszél és egyértelműen nincs zajszigetelve a szoba, így ez érthető.
Szerintem egy egy heti 1-2 alkalmas, pár perces netes videótesztnél ez nem vészes és nem túl nagy probléma!(#199) zsolt501: A kamera előtt pedig folyamatosan mozgatva van a tárgy, így evidens, hogy keresi a fókuszt. (addig homályos néha)
A "hang/kép OK" a stream-nek szól. (látod és hallod)
(persze lehetne sokkal jobb is -broadcast kamera/hang-, de az nem 2 filléres művelet)3210 > R320s > OT 715 > J6 > MY X-6 > 6230 > N95 > N8 > M5 > 9 > S20FE
-
w333
félisten
S7 edge vs i6S speedtest
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
EndR
tag
válasz TheBikerider #155 üzenetére
A telefonok hangszóróját minősíteni -ilyen körülmények között- kvázi felesleges is.
Bone: Minden rossz indulat nélkül, de a video-tesztekben a hangszóró minőségének reprezentálása gyakorlatilag felesleges. Főleg úgy, hogy a hangot a kamera mikrofonja veszi.
Pl. így ennek a flagship-nek is pont ugyanolyan a minősége, mint egy alsókategóriásnak. (miközben persze ez nincs így a valóságban)3210 > R320s > OT 715 > J6 > MY X-6 > 6230 > N95 > N8 > M5 > 9 > S20FE
-
veterán
Megérkezett a tokom, telefon sehol.
Spigen Neo Hybrid 4 nap alatt itt volt.
Az árát viszont felvitték, 8400ft volt 10% kedvezménnyel.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest