Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- One mobilszolgáltatások
- Huawei P50 Pro - emlékkép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csocsesz75
őstag
-
tom956ster
aktív tag
Már én is így körvonalazom, sajnos vettem az adást... azóta picit szétnéztem a Prestigio házatáján és az 5044 modelljük most a 65000-et nyaldossa alulról picit és hát az még "csak" HD és tavaly szeptemberi az MA! teszt is róla... sajnos. Így már csak azért lehet érdekes, mert két év door-to-door gari van hozzá (bár ez nem világos, hogy minden kiskerre igaz-e, vagy hogy is van ez?.)
Így nem éri meg a felárat a Wayteq Talk 5H- val szemben, ami ugye egy azon kaptafa, csak erősebb akku, nagyobb kijelző és egy éves gari. Egy telóm sem volt még egy évig, így nem lesz ezen modell sem és az 5044 sem...
Wayteq lesz ez már 90% vagy Xperia SP... vagy valami WP8 (Nokia only)
Bocs a fél offért, csak hangosan elemezgettem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest