Új hozzászólás Aktív témák
-
Csocsesz75
őstag
Megközelítő ár ?
-
Crydan
senior tag
Mennyi ujjat kezel maximum a kijelző?
Xiaomi Mi 13T Pro 12/512GB - Playstation 3 - PlayStation 5 - Life's Good :)
-
nobiand
aktív tag
válasz kocsisdavid5 #45 üzenetére
Ahogy látom elég szépen
-
Crydan
senior tag
Beszélgetési hangminőség?
-
kocsisdavid5
aktív tag
HOGYAN FUTTNAK RAJTA A KOMOLYABB JÁTÉKOK?
-
Crydan
senior tag
Ennyire gyorsan merül a telep?
-
bélus91
tag
Mekkora akksi van benne?, van benne fm rádió??
[ Szerkesztve ]
-
Crydan
senior tag
A bárányos időjárás előrejelző widget rajta van?
[ Szerkesztve ]
-
narobik
tag
Láttátok már 52-ezret antutuban?
-
FET-MEN
veterán
-
Csocsesz75
őstag
Van rajta gyárilag fólia ?
-
tom956ster
aktív tag
válasz Csocsesz75 #30 üzenetére
Bazz, nem mondják.... ennyiért??? Nem gondolnám, hogy ez kell a népnek ilyen áron. Ehhez már tényleg csak kicsi kell és megvan az N5....
Vesztes árcédula!FET-MEN:
Nem kizárt, hogy püben zavarlak majd néhány felhasználói véleményért a Talk 5H-val kapcsolatban... Thx előre is.[ Szerkesztve ]
3D civil engineer / Dell Precision M7720 /desktop workstation: Gigabyte GA-Z170XP SLI | i5 6600k | 2x16 GB Jigsaw|2 x ASUS GTX 1060 6GB | Server: HP Gen 8 Microserver
-
kutti
tag
minden OK
Hete Csjanikám indul a csvidejaú, kaughbász
-
Bembee12
aktív tag
Kép hang ok
Személyesen már nincs alku *** Az hogy láttál belépve az oldalon, az nem jelenti, hogy üzeneteimet is olvasom *** Android without Root is like donut without sugar, it's tasteless *** Nem szeretek telefonon eladni, írj privátot *** Oneplus 8 Pro*** Viber (ejtsd: Vájber) ***Win10=Spyware, csak az LTSC
-
Arphiii
csendes tag
Hang kép ok
-
Crydan
senior tag
Kép és Hang OK!
-
w333
félisten
válasz Csocsesz75 #30 üzenetére
Akkor ez simán lesz még 90k + is ... (ezek tényleg betegek)
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Csocsesz75
őstag
-
nemlehet
őstag
6589T-vel max 4.2.2 mert az MTK nem adott ki újabb drivert a frissebb androiodhoz. Amúgy megfelelő felülettel az is bőven elég, mert még a 4.4-ben sincs semmi olyan ami tényleg érdemi újítás lenne. A jobb RAM kezelés szerintem csak akkor érdekes, ha kevés van a telefonban, de már 1 gigával is simán jó, ha amúgy optimalizált a rendszer.
Amúgy ha most nem is kevés ez a vas, azért később már ekkora felbontás mellé gyenge lehet, szerencsésebb a 6589T alá 720p-t rakni, mert azzal még évekig nem lesz gondja szerintem (jó, talán a csúcsjátékok nem fognak menni).
Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3
-
FET-MEN
veterán
válasz tom956ster #25 üzenetére
Van összehasonlítási alapom az sp-vel. Ha ingyen adnák se kéne. Még az advance is jobb volt nála.
Iphone 7
-
Baggins86
aktív tag
6592-t bele!
-
tom956ster
aktív tag
Már én is így körvonalazom, sajnos vettem az adást... azóta picit szétnéztem a Prestigio házatáján és az 5044 modelljük most a 65000-et nyaldossa alulról picit és hát az még "csak" HD és tavaly szeptemberi az MA! teszt is róla... sajnos. Így már csak azért lehet érdekes, mert két év door-to-door gari van hozzá (bár ez nem világos, hogy minden kiskerre igaz-e, vagy hogy is van ez?.)
Így nem éri meg a felárat a Wayteq Talk 5H- val szemben, ami ugye egy azon kaptafa, csak erősebb akku, nagyobb kijelző és egy éves gari. Egy telóm sem volt még egy évig, így nem lesz ezen modell sem és az 5044 sem...
Wayteq lesz ez már 90% vagy Xperia SP... vagy valami WP8 (Nokia only)
Bocs a fél offért, csak hangosan elemezgettem...3D civil engineer / Dell Precision M7720 /desktop workstation: Gigabyte GA-Z170XP SLI | i5 6600k | 2x16 GB Jigsaw|2 x ASUS GTX 1060 6GB | Server: HP Gen 8 Microserver
-
FET-MEN
veterán
válasz -Faceless- #1 üzenetére
Pedig simán. Van ereje, meg sem reccen a wayteqem sem bár ez csak 720p.
Iphone 7
-
-
tom956ster
aktív tag
Az ára szerintem nagyon lényeges lesz. Ugye nekik van hazai szapportjuk, így jobb helyzetben vannak a kínai szürkeimportos telefonokkal szemben, de ha nem megfelelően árazzák, akkor szabhatják a sikert. Főleg a hétfőn bemutatott, abszolút de nem kicsi és ugyan csak HD kijelzős Wayteq Talk 5H mellett... (br.48990 ft jelenleg.) HA ezt max egy tizessel rúgják feljebb, akkor jó lehet, de ha ettől feljebb mennek, akkor biza az már sok lesz. Ugyan nem vagyok egy "Ármester", de mint végfelhasználó, én így értékelem a cuccost. (Egyébként vagy ezt vagy a Talk 5H-t meg is veszem a közeljövőben!)
Thx, várom az adást.3D civil engineer / Dell Precision M7720 /desktop workstation: Gigabyte GA-Z170XP SLI | i5 6600k | 2x16 GB Jigsaw|2 x ASUS GTX 1060 6GB | Server: HP Gen 8 Microserver
-
roli543
őstag
szerintem jól néz ki
Apple iPhone 13 mini + Watch SE 44 mm / iPad 2017 & Airpods Pro
-
Simi87
senior tag
Meglepődtem hogy nem 512MB a ram.
-
djvoyager
tag
válasz razorka777 #15 üzenetére
Már elérhetők használható NFC-s kiegészítők.
Voyager -= We brake for nobody! =-
-
hipihupi
csendes tag
Jaja, benéztem De nekem bejön a neve, olyan multikulti
Ha azt akarod, hogy beszéljenek valamiről, kérj meg rá egy férfit... ha azt, hogy valamit megcsináljanak, akkor egy nőt.
-
ulmikukac
tag
Android 4.1? 4.2? 4.3?
Pixel 8 Pro bay
-
kispecek
aktív tag
Attól függ mekkora ár fog fityegni a cédulán.Nem mondom hogy szép, de pofás kis darab.
Napi egy alma - az orvost távol tartja.
-
hipihupi
csendes tag
Bár ez nem kétkártyás asszem, csak a többi telójuk
Ha azt akarod, hogy beszéljenek valamiről, kérj meg rá egy férfit... ha azt, hogy valamit megcsináljanak, akkor egy nőt.
-
hipihupi
csendes tag
Szerintem meg beszédes a név: Multi=több kártyás
-
razorka777
veterán
5 hüvelyk még talán a belefér kategória.
Azért kíváncsi vagyok rá.Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
bostone
addikt
Némi francia hatást vettem észre az alcímben.
-
szabakaa
aktív tag
Szerintem ez a proci kevés lesz a fullhd-hoz... De ne legyen igazam.
Inkább azt mondja meg valaki, hogyan nevezhetnek el egy telót Multiphonenak? Már a nevéből sugárzik a gagyi... Legalábbis én rögtön elkönyvelném annak...
Intel Core i5-13400F; Sapphire PULSE AMD Radeon™ RX 7700 XT 12GB; 48GB-DDR5-5600; Asus Prime B760M-K; Kingston NV2 1TB M.2 PCIe NVMe
-
Gergo115
csendes tag
Nem tetszik a külső ronda lett
-
lmisi
senior tag
Mintha a "gombok" külön állóak lennének, így igazán nagy az 5 colos képernyő
-
Danny750
őstag
válasz -Faceless- #1 üzenetére
Randa lett.....és az az óra
Am kicsit Lg Optimus7 beütése van......[ Szerkesztve ]
>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
kbyte1024
veterán
Nekem nem tetszik a külső.
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
-Faceless-
őstag
Felső kategória MT6589T-vel áh nem hiszem.
De az ára gondolom ott lesz a szeren.
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- Milyen széket vegyek?
- Asztalos klub
- iPhone topik
- 2025 - Boldog Új Évet Kívánunk!
- Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- 4K-s okosmonitort dobott piacra az ASUS
- Facebook és Messenger
- Fejhallgató erősítő és DAC topik