- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
patow
senior tag
válasz
cinemazealot #126 üzenetére
Hasonló volt a motiváció , én a melóhelyemen oldottam meg ily módon.Az othoni digi csomagom mellé kértem egy mobil stickes-.t 2000 ezerért 2 giga.
-
wertigo1984
őstag
válasz
cinemazealot #115 üzenetére
Igen neztem, de ahigy Hito kolega is irta, kicsit nekem is sargasnak tunt a kijelzo. Melle raktam a Tab 2-met, eg es fold volt a kulombseg.
Amugy nagyon tetszik.
-
hito
nagyúr
válasz
cinemazealot #117 üzenetére
Mindkettőt előttem bontották ki, fóliás volt. Kb. 10-15perc nyomkodás után néztem meg a leírt dolgot.
-
hito
nagyúr
válasz
cinemazealot #115 üzenetére
Nekem volt szerencsém összehasonlítani egy időben a kettőt. Hajszál híján a fonepad-et vettem meg, aztán észrevettem, hogy ami a Mamo Pad-on fehér, az a Fonepad-nél sárga. Van egy beépített alkalmazása az Asus-nak, amivel lehet piszkálni a kijelzőt és a színeket. Beállítottam mindkettőt ugyanarra és az eredmény elkeserítő volt. El is felejtettem a Fonepad-et. Se olyan fényereje nincs mint a Memo Pad-nek, se olyan fehérje. Furcsa, hogy az alsóbb kategóriba sütötték el a jobb panelt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ BONTATLAN iPad Air 6 13 méretben iPad Air 13 512GB Wi-Fi+Cellular Azonnal Átvehető DEÁK Térnél.
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ÉRKEZETT Legújabb Bontatlan Új M4 Chipes IPAD PRO 2024 11 13 1év gar Azonnal Deák Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest