- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Milyen okostelefont vegyek?
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kilenc képet osztott meg idő előtt az iPhone SE-ről a Spigen
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
viano
aktív tag
-
Ricardo
titán
Hol lehet venni?
-
janeszgol
félisten
-
Az Asus-t a hazai piac fősodrában néztem
Amiért itthon nem kapsz mást. Plsuz kapod a hazai garancia tényét, ez pedig egy egyszerű egyszeri vásárlónak a mentsvár
Poco X7 Pro bemutató: https://logout.hu/bejegyzes/poco_x7_pro_bemutato_video.html ,,,Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már szinte csak privátban leszek elérhető. :)
-
Dominó85
addikt
Jogos az érvelés, de pont ezzel megdöntöd az Asus melletti érveket is. Ugyanis 10-30USD pluszért már neves készülékek állnak szemben az Asus-val. Az Oukitelt beszerzési áron adtam tovább, pedig nálam volt vagy 3 hónapot. Ezalatt jött rá 4 komolyabb verziószámú frissítés és vagy fél tucat kisebb.
* Péter - 06302461862 *
-
Az a baj, hogy mondjuk 10-30$ többért kapok rendes neves készüléket az elvárható vagy épp közösségi support-tal, akkor nincs kedvem hazárdírozni.
Főleg, hogy én nálam szempont az eladhatóság ,ha még se jönne be... Na hát egy Oukitel vagy egy Asus eladhatóságánál az utóbbi felé dől a mérleg...
De akár más márkánál is. Ha örök életre + 6 napra vennék valamit, akkor oké, de elavul , használódik, nincs közösségi support mondjuk... Nem kockáztatok a végtelenségig
a THL-től is sokat vártunk pár éve... Aztán most a vegetálás jutott nekik is.
Visszatérve a K4000-ben lévő hardver azonos szinten van a Snapi 410-essel, a többi sallang is kb egy szinten mozog.
Aláírom, olcsó is. Csak mire ideér nálam pl már egy Lenovo P1m lesz a befutó vele szemben.
[ Szerkesztve ]
Poco X7 Pro bemutató: https://logout.hu/bejegyzes/poco_x7_pro_bemutato_video.html ,,,Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már szinte csak privátban leszek elérhető. :)
-
Dominó85
addikt
Volt a kezedben mondjuk egy Oukitel? Mert az enyémben igen. Olyan kijelző van a K4000-ben, amit kb 80k+ készülékekbe tesznek. Az Elephone-t meg mindenki ismeri, hogy egy egy helyben toporgó xar vállalat még xarabb telefonokkal. Sajnos volt párhoz szerencsém, mert a kollégáim többsége inkább megveszi azt egy Xiaomi vagy Meizu helyett, mert 10k-val olcsóbb... Ez meg mondjuk már az ő bajuk. Én speciell az Oukiteltől sokat várok pár éven belül.
* Péter - 06302461862 *
-
-
Dominó85
addikt
-
janeszgol
félisten
Fehérben nem szép az előlapja. Az egy kezes mód jó, a kamera nagyon jónak néz ki. Az érintő kiváló, ahogy néztem a videót (felsőkategóriás). A telefon képminősége jó. Az ára (amit Legendd írt) nem rossz.
Én megvenném. -
Nem , csak markansan reagalnak arra, hogy mindig ugyanazokrol a parameterekrol elegedetlenkedik...
-
Tökmindegy, neked abban is lenne olyan dolog ami nem jön be.
Most pedig kihasználom a prémium funkció nyújtotta előnyöket
-
viano
aktív tag
válasz
Cosmograph #7 üzenetére
Szerintem a Huawei optimalizációja az, ami nagyon harmatos . . .
Talán, ha megnézted a bemutatót, akkor látthattad, hogy fut vele a ZF Max.
Kedvelt és bevált SoC.Mondjál már egy pár készüléket - ami piacon van - ezekkel az újabb SoC-ekkel!
-
igori
tag
Az a fekete káva a kijelző körül tényleg elég hányadék fehér színben.
-
Fejvadi
nagyúr
Köszi a bemutatót.
-
Fejvadi
nagyúr
Kép, hang RENDBEN !!
-
Fejvadi
nagyúr
Megnézem.
-
Ennyiert nagyon barati.
Aki hosszu uzemidore keres telefont, annak ez kivalo vetel.konkurense nincs
-
Cosmograph
tag
Szerintem ez a Snapdragon 410 már kicsit kezd elavulttá válni, a több mint 1 éve megjelent Huawei G7-emben is harmatos volt.... Ott a 412 vagy a 415 miért nem lehet kicsit előrelépni?
"Attól félek, hogy egyszer a technológia fontosabb lesz, mint az emberi kapcsolatok. Lesz a világon egy generációnyi idióta." Albert Einstein
-
dlaj
őstag
Szokásos ASUS design.
Bőséges helyet hagytak az alsó kávában a sztereó hangszóróknak és a mélynyomónak.
Majd én beszerelem őket! -
Sanyi.mTs
addikt
és mennyibe kerül? ha már céloztatok az árára.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Adásunk főtémája az ASUS Zenfone Max lesz, aminek középkategóriás hardvere hallatán senkinek nem emelkedik különösebben a pulzusa, 5000 mAh-s akkumulátora viszont annál nagyobb hatást gyakorol.
- Black Shark 4 PRO 5G 12GB/256GB garanciával dobozában eladó
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest