Mobilarena TV: A nyugodt maratonista

A Mobilarena TV adásaiban többször foglalkoztunk már különleges készülékkel, mai tesztalanyunk is olyan, aminek van egyedi (bár szerencsére azért egyre kevésbé számít annak) képessége. Az ASUS ugyanis azt látta jónak, hogy a Zenfone Max képében olyan termékkel rukkol elő, ami a középkategóriában növeli a hosszú üzemidővel rendelkező telefonok számát, méghozzá úgy, hogy a a teljesítményről sem kell annyira lemondani. Főszereplőnk előlapján egy 5,5 hüvelykes, HD felbontású IPS panel található, a hardveres teljesítményt a Snapdragon 410 chipset és 2 GB RAM garantálja. A 13 megapixeles hátlapi kamera lézeres fókuszt kapott, a phablet két SIM-et kezel.

Már ez sem rossz annyi pénzért, amennyibe a Zenfone Max kerül, hát még ha hozzátesszük, hogy a burkolat alatt egy 5000 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja az energiát. Hogy aztán mindez mire elegendő, mennyire kezes az Android Lollipop rendszer, arról 18 órától kezdve fogunk beszélni az adásban.

Azóta történt

  • Mobilarena TV: Öreg rendszer nem vén rendszer

    Mai adásunk főszereplője az UMi eMax, ami Android KitKatet futtat, de nyitva van a bootloadere, szabadon és egyszerűen főzőcskézhetünk a ROM-okkal. Két SIM támogatás adott, viszont gyenge a kamera és B20 sincs.

Előzmények