2018. január 17., szerda

Gyorskeresés

Mobilarena TV: A nyugodt maratonista

  • (f)
  • (p)
Írta: | | Forrás: Mobilarena

Adásunk főtémája az ASUS Zenfone Max lesz, aminek középkategóriás hardvere hallatán senkinek nem emelkedik különösebben a pulzusa, 5000 mAh-s akkumulátora viszont annál nagyobb hatást gyakorol.

A Mobilarena TV adásaiban többször foglalkoztunk már különleges készülékkel, mai tesztalanyunk is olyan, aminek van egyedi (bár szerencsére azért egyre kevésbé számít annak) képessége. Az ASUS ugyanis azt látta jónak, hogy a Zenfone Max képében olyan termékkel rukkol elő, ami a középkategóriában növeli a hosszú üzemidővel rendelkező telefonok számát, méghozzá úgy, hogy a a teljesítményről sem kell annyira lemondani. Főszereplőnk előlapján egy 5,5 hüvelykes, HD felbontású IPS panel található, a hardveres teljesítményt a Snapdragon 410 chipset és 2 GB RAM garantálja. A 13 megapixeles hátlapi kamera lézeres fókuszt kapott, a phablet két SIM-et kezel.

Már ez sem rossz annyi pénzért, amennyibe a Zenfone Max kerül, hát még ha hozzátesszük, hogy a burkolat alatt egy 5000 mAh kapacitású akkumulátor szolgáltatja az energiát. Hogy aztán mindez mire elegendő, mennyire kezes az Android Lollipop rendszer, arról 18 órától kezdve fogunk beszélni az adásban.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.