- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
KennyONE
aktív tag
Juj de rusnya szegény
-
mephi666
nagyúr
ez ilyen wattafakk(?)-fon beszarás tényleg... felhúzós óra van benne... hk és a "kínai telefonok támadása" óta nem vágtam ilyen fejeket bemutató olvasása közben...
erre mondják azt, hogy "letisztult dizájn"? betyár...
a valódi telefonra kíváncsi lennék... miért kerül 5millába? adnak mellé egy embert, aki tartja, miközben "gyúrunk wazze'?"
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
anubys1984
aktív tag
Rusnya is, valamint kérdéses, az eredeti gyártó hogyan veszi ezt a fajta "inspirációt".
Alcatel OT 311 (2001), Alcatel OT 535 (2004), Nokia 6100 (2005), Nokia 2610 (2007), Nokia C5-00 5MP (2012), Xiaomi RedMi Note 2 Prime (2016), Xiaomi Redmi Note 5 (2018), Poco X3 Pro (2022)
-
crue
őstag
Az áldóját! És ez az ocsmány kacat tényleg van eredetiben is öt millióért?
-
Rusi
senior tag
Elhihetitek, hogy ez élőben még vagy 10x durvább, mint ami a fotókon átjön.
Az órákban amúgy az a vicces, hogy tényleg működnek, tényleg kinetikus energiával mennek, viszont a hátlapon az ellensúly mögötti fogaskerék cuccok mind imitációk. Aztán van olyan is, hogy a hátlap szimplán a szélső fémkeretben lévő sínben kell lecsúsztatni (rögzítés nuku), ráadásul olyan műanyag plexiből készült, amit ránézésre is el lehetne törni (az eredetiben ébenfa és hasonló anyagok vannak...). A gombok meg nemhogy nem zafírból vannak, hanem közel fél centit lötyögnek a helyükön. Ha fejre állítjuk a telót, olyan, mint ha mindegyik ki akarna esni a helyéről. Egy szóval kegyetlen, de tényleg.
És még így is távolabbról meghökkentően hasonlít az eredetire, bár azért ez a gagyi hófehér szín eléggé gyanús.Mobilaréna (2010-2017)
-
kaller1
veterán
Memóriabővítés sincs, holott a 6500-ban van
Pici mod: Nincs memkaris bővítési lehetőség a 6500c-ben sem, fix 1GB belső tárhely van venne.
.::> <::.
-
Vtwo
senior tag
Jaj.
-
JanFe
aktív tag
Hat ez egy ... erdekes telefon. Az igazira is kivancsi leszek
"There is nothing permanent except change"
-
Depression
veterán
Most már tudom, hogy a gyerekem nem egyetemre fog járni, hanem mobil ötvös lesz!!!
Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
Néztem, hogy ez meg WTF? Hát az eredeti se kéne, az ára annál inkább...
<< Heimdal >>
-
littlelion21
addikt
Vessetek meg érte, de nekem kifejezettem tetszik...
-
Lotusomega
senior tag
Nem kapcsoltátok be? Azért egy ilyen "drága" telefon hosszabb tesztet is megérdemelt volna
Amúgy ki vesz ilyet?
-
XuChi
addikt
Ez olyan ocsmány hogy csak na.
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz Lotusomega #12 üzenetére
Dehogynem, több napig mászkáltam vele, a metrón majd' kinézte a szemben ülő a kezemből ilyen WTF fejjel a cuccot. Tökre használható, mivel egy Nokia.
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
bodrob
csendes tag
"...s nagyon várjuk, hogy egy olyan, valódi modellt is megfoghassunk, amely körülbelül annyit ér, mint a lakásom."
- Szerintem cseréld is el rá (mármint az eredetire) gyorsan a lakásodat. Bomba üzlet, én mondom neked.
-
hemaka
nagyúr
kegyetlenül ronda, de ettől egyedi is
-
gamek!ller
őstag
Én nem biztos, hogy elővenném az utcán.. Bűn ronda.. 100.000-ért egész mást vennék..
-
RepeatSector
senior tag
ilyen cloneok pedig már régóta vannak van is egy ilyen másoló csapat van olyan cucc ahol a hátlapon is óra az előlapon is óra az oldalán pedig ki nem találjátok
Nem ez nem óra hanem csavarnak látszó műanyag
"The tail of the snake is in it's teeth tonight"
-
.bableWes
őstag
szerintem az az a telefon amit ha pl NY-ba meglát egy nigger akkor gondolkodás nélkül veszi ki a kezedböl. kifül fasza, de belül ...
töltöm lefele a torrentet döpirétbéj-rü. csak gondoltam kiirom, hátha kibanolnak..
-
MODERÁTOR
Hát ez nagyon nagy. Az a két óra az nagyon oda***sz
Everybody lies.
-
rolkaDb
aktív tag
Ez elég érdekes, de elég csúnyára sikeredett.
-
Probber
őstag
Ha jól látom azok a vekkerek nem tudnak ébreszteni, csak maga a telefon. Milyen kár...
[ Szerkesztve ]
"Rendben, mi a munka? Reklám! Egy kelet-európai üditőnek amit Splort-nak hívnak. A világ első cékla ízű kólája!"
-
Magnum_
nagyúr
fantasztikus megéri tényleg nokia 6500c köré építeni a házat. bef.sok bzdmg
I humbly and respectfully decline™
-
PowerBuldog
veterán
2 óra mondjuk annak jó, aki esetleg repülővel utazik. Pl üzletember, és tudni akarja, hogy a két leggyakrabban látogatott városban mennyi az idő. Más kérdés, hogy azok meg lehet nem egy ilyennel fognak rohangálni.
Amúgy vér gagyi a cucc, de hát made in china.
[ Szerkesztve ]
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
tjb007
nagyúr
válasz PowerBuldog #26 üzenetére
Az eredeti is ugyanígy néz ki csak az 5 millió forintba kerül
-
pszili8
aktív tag
Amíg az árát nem tudják biztos Mobilarena olvasókon kívül nem hinném ,hogy sokan hallottak róla Az nagy kérdés,hogy miért kell kihangsúlyozni azt a két órát,ha ronda mint a bűn.A fogaskerekeknek látszó gravírozott fémlapra gondolok.100 ezer forintos replikába egy 100 forintos "japan movt" szerkezet
[ Szerkesztve ]
Blackberry Q10,Xiaomi Mi A1
-
Bling95
őstag
ha nem lenne rajta az a két förtelmes óra akkor elfogadnám simán
-
itsmeyeah
tag
Csúf....
Megint rosszat fogok álmodnibeats by dr Dre füles kapható nálam
-
Nekem is a "toronyóra lánccal" megfogalmazás jutott eszembe eme műremek kapcsán. Valami kegyetlen! RAJoskodni viszont lehet vele...
-
Móci
addikt
Hát ez valami förtelem. Amit a kínaiak csináltak, az bizony kabaré. Lopott cuccal telefont másolni...
"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
DeltaPower
addikt
ugyanaz az ocsmány, baltával faragott kinézet, mint a többi mobiado. mégis az analóg órák miatt valahogy különleges, a többivel ellentétben ez már majdnem tetszik
a kínaik viszont egyre pofátlanabbak[ Szerkesztve ]
"Moonshine Whiskey (70°, ízesítés nélküli) van. Fincsi" - Teebee - "De az kiírtaná az egész családomat..Akkor is ha csak én innék belőle.." - forintuser
-
mephi666
nagyúr
válasz bolondember #19 üzenetére
ja, oké, de ez sem sokat változtat azon a tényen, hogy: "ez bizony gusztustalan" ...ha nyakba akasztható, aranyozott vekkerbe lenne építve, amit egy többkilós aranylánc tart, akkor sem lenne már rondább
ott vannak pl. a tag heuer telefonok, amik szintén büdös drágák, de azoknak tényleg van legalább egyfajta elegáns megjelenése... gondolom azokat is büszkén koppintják keleten, de az az igazán durva, hogy válogatás nélkül minden sz@rral ezt teszik... csak jó drága legyen az igazi, semmi más nem számít... ha 100 emberből 99 szerint ocsmány, az sem számít...
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Traxx
őstag
Ezen kifeküdtem, grat
Amúgy bűnronda szegény...az eredetinek is csak az ára kéne. De hogy a buszon nem merném elővenni, az is tuti...kinéznének belőlem egy enyhe ízlésficamot (elnézést a tesztelőktől, tudom, meló )
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
Norbi21
senior tag
Hihetetlen komolyan mondom. Ráhúztak egy más külsőt egy nokiára, megdöbbentően eredeti hatással. Tudnak valamit rendesen
-
amanoba
őstag
velem lehet a baj, amiért ez tetszik, és szívesen elfogadnám?
sőt akár pénzt is adnék érte..persze nem ennyit, de klónnál ez nagy szó.Bog: mennyi ennek a belső mem? mert ha 1 gb, akkor fix, h átépített.vagy ez bővíthető volt?
Zene nélkül az élet tévedés volna - Friedrich Nietzsche
-
Ámokfutó
csendes tag
Az igen!
A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
-
forgonati
őstag
Bakker, legközelebb mi jön? Kakukkos óra? Vagy mi?
Ez a papirfecnis vaku meg itt is vicces, bár nem annyira mint az ájfón replikánál.
Az biztos hogy 100 rongyért egy 6500-át nem vennék. Még akkor sem ha ilyen ronda.
De talán Győzikének meg a hasonló intelligens rajoknak bejövős lesz.[ Szerkesztve ]
Keelah Se'lai!
-
tsaby76
aktív tag
Ezen feküdtem a röhögéstől!
"A hátlapon ott figyel a Mobiado emblémája, amely leginkább egy áramütést szenvedett Peugeot-jelre hasonlít"
Hatalmas!
-
romoka123
csendes tag
Helló, csak nekem tűnt fel hogy a nokia 6500c bővíthető? (legalábbis az van odaírva)
idézem:"Memóriabővítés sincs, holott a 6500-ban van"
legjobb tudomásom szerint csak 1gb memóriája van és ennyi
-
KeNTaGoN
tag
phej, de rusnya szegenyke
allitom, hogy ha raszannek 1 napot, sokkal szebb telot terveznek, pedig nem ertek ahhoz.
az ar meg inkabb vicces. kb 3000Ft-ot adnek erte feltolto kartyas csomagban, aztan hasznalnam alapfunkcios occsofonnak.
apropo: a vodafon kinalatabol ki melyik alapfunkcios olcso telefont valasztana? lassan vennem kellene egy uzleti telefont, CSAK telefonalasra. a W100 szimpi, csak "draga".www.partyfoto.tk Fülhallgatók és egyéb kütyük javítása, építése itt: ►► http://hirdeteseim.tk/ ◄◄ → http://bit.ly/fulhallgatok_javitasa ← Privát üzit írj, hamarabb észre veszem!
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz romoka123 #46 üzenetére
Elvileg pont ez lett volna a cél, mert a következő mondat az, hogy "viszont gépre kötve felismeri a PC az eszközt, méghozzá 6500c néven", ami megmagyarázza a bővítés hiányát. Nem te vagy az első, aki jelzi, szóval biztos nem ment át a mondandó, ezért kiegészítettem a cikket, thx
Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
-
Danny750
őstag
Nekem is feltűnt ,mert az eredeti 6500c nem bővíthető beépített 1 giga! Viszont az igazi Mobiado-ban van 3G szóval annyival többet tud ,mint egy mezei 6500c! Ez a koppintás pedig bűn ronda! (hosszúkás nagyon és minek kell bele az a 2 toronyóra??)XD
>>iLoveMyiPhone5s&BeatsSolo2<>AlFA&HoNdA&BmW<<
-
idkfaiddqd
tag
de mekkorát égnék ,ha ilyenem lenne! első motorola telefonnal is jobban érezném magma mint ezzel! és valaki erre gerjed?
Hibás-törött PS3,PS2,PS1,PSP,WII,DS,XBOXc,EEEpc-ket veszek reális áron!
-
Audifan
tag
(zölldülős-hányós szmájli)
-
vans?
őstag
Fantasztikus...
hábm bábm
-
eclipse006
őstag
Elég rajos darab ez a teló
https://www.instagram.com/sz.sandor90/?hl=hu
-
veterán
hááát ez nagyon meleg ki vesz meg, ilyen telefont?? Még akkorsem kéne ha ingyen adnák...
totál semmi, főleg 5 milláért, ez tiszta vicc[ Szerkesztve ]
3njoy the Lif3
-
nagyúr
Ez egy rendkívül furcsa készülék. Érdekes külső és S40 belső. Mit össze nem tákolnak a kínaiak.
Més que un club!
-
Lotusomega
senior tag
Mondjuk az eredeti ami a honlapon van fenn, fekete-arany színben az viszont tetszik így képek alapján, meg elolvasva hogy mik is vannak benne. De ennyit soha nem adnék érte, ha luxus teló kéne akkor már inkább az Aura, vagy esetleg egy Vertu.
-
addikt
Borzalmas kinézet és ezt még megveszi valaki??
iPhone felvásárlás előfizetéses is!
-
aram01
nagyúr
"A hátlapon ott figyel a Mobiado emblémája, amely leginkább egy áramütést szenvedett Peugeot-jelre hasonlít,"
én megvenném ha lenne rá.Lehet eladom a kéglit és veszek az asszonynak isIsten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...
-
AXisBOLD
addikt
se ez se az eredetik nem tetszenek.
irtózatosan gusztustalanul giccses az összes! főleg az embléma
Aurea mediocritas
-
Mazsika
őstag
óóóó máj gád ez miez a sz@r... a felig bírtam az olvasást...
Dáccsika
-
s4tch
veterán
Jól látom, tényleg egy hamisítványról írtak egy cikket?! Ez kb. olyan, mintha egy sporttal foglalkozó szaklapban Adios cipőt, vagy egy óramagazinban 30 dolláros Rolexet tesztelnének. Ezek jobb helyeken elképzelhetetlenek. Egyébként a hasonló másolatok birtoklását, árusítását a Btk tudtommal bűncselekményként minősíti.
-
zazahoho
őstag
szépnek nem mondható ,ellenben ronda és drága
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
=Mentor=
őstag
Szerintem a gombsort leszámítva nem annyira ronda ez, nekem az óra rész kifejezetten tetszik és a hátlap se csúnya abszolút. De a másolatokról meg van a véleményem... Ugyan olyanok mint a hamisított Nike cipők, ruhák...
s4tch: Igazad van! Jó heccnek tűnik ez a dolog, de akárhogy is nézzük a negatív reklám is reklám....
[ Szerkesztve ]
-
johnnyjungle
tag
-
johnnyjungle
tag
Nem tul talalo az adios-adidas hasonlat, mert ott ranezesre tudni lehet, melyik a masolat, es melyik az eredeti
Masreszt nem hinnem, hogy a Btk. illetve a magyar bunuldozes kiemelt probemakorkent kezelne a mobiado hamisitasat, de hajra, tegyel feljelentest ismeretlen tettes ellen, "hamis, mobiado tipusjelzesu mobiltelefon-keszulek birtoklasanak ugyeben". Felteszem, a te portalod sokkal szinvonalasabb, mint ez...[ Szerkesztve ]
-
Ricardo
titán
Nem érheti szó az arénát hogy nem hoz "igényes " másolatokat, bár fanyalgók mindíg vannak, és most jön majd az, hogy:
bezzeg Iphone-ból csak gagyi replikát hoztatok....
-
Djuree
félisten
mi ez a randa szar vett már ilyet valaki egyáltalán? elég nagy izléstelenségre vall
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Straw
senior tag
100K egy s40-es analóg órás Nokiáért
42
-
$lim*$hady
csendes tag
Olyan mint egy távirányító kicsit 20 ezerért még lenne is rá vevő szerintem...
HPI E Savage játékvideók on youtube with LG Arena:)
-
s4tch
veterán
válasz johnnyjungle #75 üzenetére
Tehát ha valami jobban hasonlít az eredetire, az kevésbé hamis?
Egyébként az aláírásod tükrében kicsit meglepő a hozzáállásod. El is olvashatnád, és értelmezhetnéd, mit jelent.
-
johnnyjungle
tag
Nem én tartottam kiselőadást a szakmai morálról és igényességről, illetve jogról, hanem te. Pedig semmi gondja nem volt ezzel a cikkel senkinek (rajtad kívül).
Az aláírásommal kapcsolatos, általad említett összefüggés tekintetében sajnos a további iránymutatásodra szorulok... most világosodtam meg, hogy eddig nem értettem a saját aláírásom. Taníts![ Szerkesztve ]
-
Jadro
veterán
Hihetetlen hogy erre is van kereslet. Meg az eredetire is...
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Kiskokó
veterán
Ja és nemtudom mi a baj nálatok
de az enyémben megy a vaku meg minden!!!!| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Kiskokó
veterán
Szerintem nem rossz nekem tetszik. Mondjátok hogy nincs izlésem egy Arte egy black és egy gold siroccoval az Audimban... XD
üdv| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
EczkE
veterán
Ronda, pfujj! Várom az eredeti tesztet, de sejtem, hogy az sem lesz szebb.
Asszem mindenféleképpen!
-
Thome
veterán
Már nem azért, de ebből látszik, hogy a kínaiak is tudnak telefont csinálni (már ami az összeszerelést illeti), de egy menü videót megnéztem volna...
-
[Z]űrlény
csendes tag
Jó lett a teszt, külsőre nagyon és nagyjából belsőre is hasonlít a valós verzióra
Élni Jó!, éljetek sokat
-
B1T3
addikt
Hm, első pillantásra azt hittem, távirányító.
-
petymeg
addikt
nagyon elegáns cucc, tehát nem nekem való.
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
DeFranco
nagyúr
Hát... ha nagyon gazdag lennék, és valami exkluzív party-n a nagyon gazdag beszélgetőpartnerem előántana egy ilyen telefont (eredetiben) nagyon erősen röhögném körbe.
Ez nem stílusos, ez giccses. Gagyi dolcsegabbana pólóval, fehér tangapapucsban, neonos négyes golfra támaszkodva talán elmegy.
-
gantum
tag
nemértem. az oké, hogy értékes dolgok vannak rajta, az eredetin, és azért drága, de minek?
igazán sajnálom azt, aki ilyen eredetit vesz. aki replikát azt mégjobban.a cikk viszont nagyon üt. XD
"vagy csak úgy felgyűlt"
-
Fryskitt
addikt
"A hátlapon ott figyel a Mobiado emblémája, amely leginkább egy áramütést szenvedett Peugeot-jelre hasonlít" - nekem ez tetszik a legjobban.....
Ne vegyél élő nyulat Húsvétra! Az ilyenkor vett kisnyuszik 90%-a nem éri meg az egyéves kort!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest